Selam arkadaslar. uzun zamandır telefon arastırmasındayım.dokunmatik almak istiyordum fakat nokia nın bu işi pek iyi yapmadığı kanısına vardm eğer bir dokunmatik telefon alınacaksa,bu iphone olmalı diye düşünüyorum açıkcası bu kadar büyük paralar vermek de pek mantıklı gelmiyor,tamam telefon 1 numara,herseyiyle harika.fakat yine de bir telefona göre servet gibi geliyor bana o nedenle yurtdısında bir akrabama getirtme düşüncesindeyim.fakat yabancı sitelerde baktığıma göre fiyatlar çok çok da düşük değil.kuzenim almanyada,yani yurtdısından alacaksam almanyadan gelecek telefon.sıkıntı yaratır mı bu? bekleyip iphone 4 aldırmak mantıklı mıdır diye düşündüm de, bana 3gs yeter diye düşünüyorum.hem tip olarak hem de özellikleri tatmin edici bence.zaten birkac sorun okudum iphone 4 il ilgili. 3gs de olmasını tek istedigim ön kameraydı:) maalesef benim için tek eksiği bu 3gs nin. sormak istediğim, bir de AT&T durumu varmıs,bu da operator oluyor sanırım. bu sekilde alındıgında neden daha ucuz gibi oluyor,szlesme iptalinde ne kadar ödeniyor.turkıyeye bu sekilde AT&T seklınde gelen bir cihazla,normal yollardan alınan cihaz arasında ne gibi farklar var,fiyat durumu nasıl oluyor. bilgilendirirseniz cok sevinirim
İyi forumlar
arkadaslar yok mu fikri bilgisi olan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme