Şimdi Ara

iphone ile istediğiniz şarkının zil sesini oluşturun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamanın en güzel be en beğendiğim yanı ipod'da kayıtlı müzik arşivimden istediğim parçanın zil sesini iphone üzerinden oluşturuyor olmamdır. Tabi oluşan parçayı zil sesi olarak aktif kullanabilmek için İtunes'a ihtiyaç olacak.

Uygulamayı çalıştırdığımızda sol üst köşeden ipod'da kayıtlı parçalardan zil sesini oluşturacağımız parçayı seçiyoruz.
    Daha sonra başlıyoruz kırpmaya. Parçanın üzerindeki başlangıcı ve bitişi sabit imleci sağa sola kaydırarak istediğimiz bölümde kayıt ediyoruz.
    Yukarıdaki ekranda görüldüğü gibi zil sesimiz hazır ve aynı ekranda oluşturulan zil sesinin itunes ile iphone atılmasını gösteren bir youtube videosu var ama bazı kullanıcıların videoyu açamayacağını düşündüğüm için ayrıntılı olarak açıklıyorum.
    Telefonumuzdan zil sesini oluşturduktan sonra
    iTunese bağlıyoruz.
    Uygulamaları (apps) seçiyoruz.
    Dosya paylaşımından (file sharing) Ringtones uygulamasına tıklıyoruz.
    Kaydet (save to)
    Kayıt edilecek klasör seçip kayıt işlemini tamamlıyoruz.
    Son olarak zil sesini telefonumuza atıyoruz.
    Zil sesini tutup iphonun üzerine bıraktığımızda artık zil sesimiz hazır. Sürükle bırak yöntemiyle müzik atamıyorsanız itunes müzik iphone sync başlıklı önceki yazımı okuyabilirsiniz
    devamı iklavuz.com

ringtones app store

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcansarim -- 25 Ağustos 2010; 13:15:31 >

• hiç o kadar kasmaya gerek yok..eğer ios4 öncesi bir sürüm kullanıyorsanız aşağıdaki uygulamayı iphone'unuza indirin. mükemmel bir uygulama :) şimdi ios4 için çalışanını arıyorum ben de

http://www.pluscep.com/programlar/67555-ringtones-ek-program-kullanmadan-mp3lerinizi-zil-sesi-yapin.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

hiç o kadar kasmaya gerek yok..eğer ios4 öncesi bir sürüm kullanıyorsanız aşağıdaki uygulamayı iphone'unuza indirin. mükemmel bir uygulama :) şimdi ios4 için çalışanını arıyorum ben de

http://www.pluscep.com/programlar/67555-ringtones-ek-program-kullanmadan-mp3lerinizi-zil-sesi-yapin.html

güzel ama jailberg olmayan ne yapacak? Ayrıca karmaşık olan bir şey yok gayet sade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcansarim -- 25 Ağustos 2010; 14:55:05 >

• çoğu cihaz jb'li ama olmayanlar dawww.audiko.net'i kullanarak yapabilirler..istediğin uzunlukta kırpabilirsiniz şarkıları ;)
  • Buradaki maksat kolay zil sesi yapmak degil ipodunda kayitli muzikleri zilsesi yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcansarim

Uygulamanın en güzel be en beğendiğim yanı ipod'da kayıtlı müzik arşivimden istediğim parçanın zil sesini iphone üzerinden oluşturuyor olmamdır. Tabi oluşan parçayı zil sesi olarak aktif kullanabilmek için İtunes'a ihtiyaç olacak.

Uygulamayı çalıştırdığımızda sol üst köşeden ipod'da kayıtlı parçalardan zil sesini oluşturacağımız parçayı seçiyoruz.
    Daha sonra başlıyoruz kırpmaya. Parçanın üzerindeki başlangıcı ve bitişi sabit imleci sağa sola kaydırarak istediğimiz bölümde kayıt ediyoruz.
    Yukarıdaki ekranda görüldüğü gibi zil sesimiz hazır ve aynı ekranda oluşturulan zil sesinin itunes ile iphone atılmasını gösteren bir youtube videosu var ama bazı kullanıcıların videoyu açamayacağını düşündüğüm için ayrıntılı olarak açıklıyorum.
    Telefonumuzdan zil sesini oluşturduktan sonra
    iTunese bağlıyoruz.
    Uygulamaları (apps) seçiyoruz.
    Dosya paylaşımından (file sharing) Ringtones uygulamasına tıklıyoruz.
    Kaydet (save to)
    Kayıt edilecek klasör seçip kayıt işlemini tamamlıyoruz.
    Son olarak zil sesini telefonumuza atıyoruz.
    Zil sesini tutup iphonun üzerine bıraktığımızda artık zil sesimiz hazır. Sürükle bırak yöntemiyle müzik atamıyorsanız itunes müzik iphone sync başlıklı önceki yazımı okuyabilirsiniz
    devamı iklavuz.com

ringtones app store

bu ios4 için hocam öncesi için yokmu bir program? bilindiği gibi ios4 yükleyince 3g ler kafayı yiyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.