Şimdi Ara

İphone İletim Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır iPhone kullancısıyım şuanda da iPhone 5 kullanıyorum fakat en çok müzdarip olduğum konu İletim Raporu olmaması. Mesaj attıktan sonra herhangi bir şekilde iletildiğine dair bilgiye sahip olamıyoruz ve buda büyük eksiklik bence.Soracağım soru şudur ki İOS 7 ' de bu konu hakkında bir gelişme var mı veya iPhone'larda iletim raporu varda benim mi haberim yok ?

• Yok. Hic olmadi. Olmasida beklenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi belli mi peki ?
  • Evet bu iletim raporu ciddi anlamda sorun.
    Msj atıosun. Ama gitmemiş, haberin yok senin..
  • Sadece yakın çevreme bakarak söylüyorum:

Kayınbirader ve arkadaşları ara ara Androidlere kaysa da 4-5 yıldır Iphone kullanıyor. Ben 1,5 yıldır Iphone kullanıyorum. Eşim 8 aydır Iphone kullanıyor.

Bugüne kadar mesajların iletilmeme gibi bir problemle ne karşılaşmışlığım var ne de yukarıda saydığım kişilerden karşılaştıklarına dair bir duymuşluğum var.

Avea gibi ota b.ka çekmemeyi seven bir şebekem(iz) olması nedeniyle zaman zaman giden mesajlar kırmızı renkli ünlem işaretine dönüşüyor ki bu da mesaj gönderilemedi demek oluyor. Sonrasında şebeke çekmeye başlayınca tekrar gönder dediğimizde de çatır çatır gidiyor mesajlar.

Şebekem çekmediği bir anda bana gönderilen mesajlarda ise şebekem çekmeye başladıktan 4-5 saniye sonra o mesaj Iphonea düşüyor.

Şimdi burda amacım kimseyi eleştirmek filan değil ki Iphoneun en önemli eksikliklerinden birisi de bu iletim raporları. Muhakkak ki bahsedilen sorunlarla karşılaşıyorsunuzdur. Lakin bu konuda ya biz çok şanslıyız ya da sizler çok şanssızsınız.

Size bir öneri sunayım: Twitter üzerinden operatörünüzün destek hizmetlerine serzenişte bulunun birkaç kez. Birkaç denemeden sonra sorununuzu çözme ihtimalleri çok yüksek. Çünkü malumunuz bizim operatörlerin alayı üçkağıtçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 18 Temmuz 2013; 12:52:22 >

• Jailbreak ile mumkun ancak

• Zaten gitmeyen mesajların yanında kırmızı ünlem çıkıyo ordan gitmediğini anlıyosun. Onun dışında hiç gönderilmiş gibi gösteripte gitmediği olmadı. 5 yıldır iphone kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Sadece yakın çevreme bakarak söylüyorum:

Kayınbirader ve arkadaşları ara ara Androidlere kaysa da 4-5 yıldır Iphone kullanıyor. Ben 1,5 yıldır Iphone kullanıyorum. Eşim 8 aydır Iphone kullanıyor.

Bugüne kadar mesajların iletilmeme gibi bir problemle ne karşılaşmışlığım var ne de yukarıda saydığım kişilerden karşılaştıklarına dair bir duymuşluğum var.

Avea gibi ota b.ka çekmemeyi seven bir şebekem(iz) olması nedeniyle zaman zaman giden mesajlar kırmızı renkli ünlem işaretine dönüşüyor ki bu da mesaj gönderilemedi demek oluyor. Sonrasında şebeke çekmeye başlayınca tekrar gönder dediğimizde de çatır çatır gidiyor mesajlar.

Şebekem çekmediği bir anda bana gönderilen mesajlarda ise şebekem çekmeye başladıktan 4-5 saniye sonra o mesaj Iphonea düşüyor.

Şimdi burda amacım kimseyi eleştirmek filan değil ki Iphoneun en önemli eksikliklerinden birisi de bu iletim raporları. Muhakkak ki bahsedilen sorunlarla karşılaşıyorsunuzdur. Lakin bu konuda ya biz çok şanslıyız ya da sizler çok şanssızsınız.

Size bir öneri sunayım: Twitter üzerinden operatörünüzün destek hizmetlerine serzenişte bulunun birkaç kez. Birkaç denemeden sonra sorununuzu çözme ihtimalleri çok yüksek. Çünkü malumunuz bizim operatörlerin alayı üçkağıtçı.

Arkadaşlar bahsetmeye çalıştığım şey şu ; Mesela birine mesaj gönderdik mesaj gitti fakat o kişinin telefonu kapalı diye iletilmedi bunu görmek istiyorum anlatabildim mi ? yoksa mesaj gitmediği zaman zaten kırmızı ünlem çıkıyor bunu hepimiz biliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.