Şimdi Ara

iPhone in turkey (galiba) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tabi ki farketmissinizdir apple turkey resmi turkiye Internet sitesine iPhone secenegi ve yeni menu gelmis yakinda cikmasi muhakkaktir.ne gerek VAR ki zaten hepimizin (cogumuzun) elinde en az bir iphone VAR

http://www.apple.com.tr

• iyide zaten türkçe anlatım yokki.direk ingiltere sitesine yönlendiriyo.
  • dostum tıklkadığında UK sayfasına atıyo heveslenme bence .. asıl formata uygun olsun die ölesine konmuş bişey ..
  • öyle bir şey yok. Apple dünya'daki tüm siteleri asıl sitenin, yani apple.com'un formatına sokuyor.iPhone'nun türkiye'ye resmi olarak gelmesi şu an için ütopik. Başka bir şey değil. Her başlık altına yazıyorum ama bu böyle. Apple iPhone/iPod ile para kazanmıyor. iTunes Music Store ile para kazanıyor. iPhone da ayrıca bir de carrier gerekiyor. Ki türkiye bu sisteme hiç alışık değil.

Örnek verelim bu olaya:

http://www.apple.az/ (Azerbaycan sitesi Apple'ın. Bakınız burda da bir iPhone sayfası mevcut.)
    bu arada say komedi mutlaka göz atın :)
  • bir arkadaşım mersin mediamarkt da çalışıyor geçenlerde mediamarkt'ın %5 hissesine sahip olan kişi gelmiş adam bilmem kaç ülkeden sorumluymuş adını söyledide hatırlamadım adam cep telefonu bölümünü gezerken müdüre iphone neden olmadığını sormuş almanyada çok sattıklarını ve türkiyede ki mediamarktlarda da iphone satışına bir an önce başlanmasını söylemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 12 Mart 2008; 22:00:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

bir arkadaşım mersin mediamarkt da çalışıyor geçenlerde mediamarkt'ın %5 hissesine sahip olan kişi gelmiş adam bilmem kaç ülkeden sorumluymuş adını söyledide hatırlamadım adam cep telefonu bölümünü gezerken müdüre iphone neden olmadığını sormuş almanyada çok sattıklarını ve türkiyede ki mediamarktlarda da iphone satışına bir an önce başlanmasını söylemiş

darendeli kusura bakma ama o işler adamın demesiyle yürümüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

quote:

bir arkadaşım mersin mediamarkt da çalışıyor geçenlerde mediamarkt'ın %5 hissesine sahip olan kişi gelmiş adam bilmem kaç ülkeden sorumluymuş adını söyledide hatırlamadım adam cep telefonu bölümünü gezerken müdüre iphone neden olmadığını sormuş almanyada çok sattıklarını ve türkiyede ki mediamarktlarda da iphone satışına bir an önce başlanmasını söylemiş

darendeli kusura bakma ama o işler adamın demesiyle yürümüyo

bende zaten arkadaş anlatıktan sonra ona bir açıklama yaptım gelmeyeciğini söyledim bir süre ayrıca iphone öyle rastgele getirip satamazlar apple turkcell-vadofone veya avea ile anlaşıp öyle satış yapacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Bu konudan habersiz olarak bugün apple ın ülkeler sitesine göz attım ve çoğu avrupa ülkesinde dahi iphone satılmadığını gördüm, sizce Ülkemize gelmesi çok kısa sürede olabilir mi? ben pek ümitli değilim
  • quote:

Almanyadaki mediamrktlarda iphone satılıyor muymuş ? Satılıyorsada sanırsam bu 999 euroluk kilitsiz versiyonunu satıyorlardır.
  • T.mobile satış noktası MediaMarkt'lar. O yüzden hem kilitli hem de kilitsiz versiyonu vardır. Ama fiyatlar kilit tabiki
  • bizim ulkede 2007 den var ama legal iphone yok

http://www.apple.az/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 13 Mart 2008; 14:57:24 >
  • nie benimki legal legal olmaması icin amerikada kullanmak lazım kırıp. bizim ülkede kırmak kullanmak serbest zaten bi yaptırımı yok yane herkesin legal:D calındıgında savcılıga imei verip arattırabiliosun bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.