Şimdi Ara

İphone İnstaller Sorunu Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu bugun aldım geldim eve bi hevesle oturdum tema yuklim dedim ve basladım neti arastırmaya telde installer bolumunden önce bazı programları kurmamız gerekliymiş tema için bende installera girdim programları yuklemeye calıstım fakat olmadı downloading package yazıyor ve bi miktar ilerliyor dahada ilerlemiyor öylece kalıyor safaride nette cok rahat geziniyor fakat installerda yakılıp kalıyor.bunun sorunu neden olabilir bunun bi ayarı mı vardır yoksa iphoneda mı bi problem var 16gb 1.1.3 versiyonu acil yardımlarınızı bekliyorum kafayı yicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibercin -- 2 Mart 2008; 0:51:47 >

• aynı sorun bende de var maalsef bir türlü çözemedim. forumdan da destek gelmedi bu konuda
  • arkadaslar yardımlarınızı bekliyoruz arastırın forumda var diceksiniz belki ama arastırarak yazdım ve bi sonuc bulamadım neden boyle yapıyor nasıl yukleyecegim buna program...
  • community sourchesı yukle okaydır
  • source bolumunde community sources var altındada 4 tane source adresi var onları mı kastediyorsun eger onlarsa yukleme dedigin olay nasıl yani anlayamadım biraz daha acabilirmisin
  • dostum öncelikle şunu yapmanı tavisye ederim çünkü download yarıda kalınca tekrar döndüğünde takılma yapabiliyor ayarlar genel otomatik kilit 3-4 dakika yapsan yeterli

sonra installer a gir sources kategorisinden Communitiy Sources ı install et. sonra yapacagın ilk iş system kategorisinde Subsystem ı kurmak olsun. sonra IClarified kategorisinden AppSupport Patch 1.1.3 ü yükle veya hangi sürümü kullanıuyorsan onu sonra bi restart et telefonu . eğer olursa diger programları kurarsın eğer bu işlemler olmazsa korkarım bi restore atman gerekecek
  • valla ben hepsini yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.