Şimdi Ara

İphone-ipad çizik giderici önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad ime ne zaman baksam yeni bir çizik karşıma çıkıyor. Nasıl oluyor anlamıyorum. Bi bakıyorum çizilmiş artık bu durumdan sıkılmaya başladım. Herhangi bir çizik giderici kullanıp memnun malan varsa litfen yardımcı olsun. Çizikler derin değil. Ama sinir bozucu. Benim durumumda olan diğer arkadaşlarda yararlanabilir diye düşndüm. Kılıfla kullanıp her seferinde kapatmama ragmen boyle oluyor. Aleti kırıp atasım geliyor.

• Tek cozumu var telefon cizilmismi diye dert etmeyeceksin hergun cizilmis mi diye kontrol etmeyeceksin ozaman cizilmiyor sakinan goze cop batar en nihayetinde bir telefon kadarda onemsemeyin bende sizin gibiydim ama artik yetti boyle davraniyorum telefonu hala koruyorum ama eskisi gibi cizilmis mi diye hergun bakmiyorum baktigimda cizik gorunce artik moralim pek bozulmuyor bosverrr
  • Çizik gidericilerin kılcal çiziklerde işe yaradığıni duymuştum nerden bulabilirim istanbulda yaşıyorum?
  • Hislerime tercüman olmuşsunuz hocam.Aynen şu an moralim bozuk ve kırıp atasım var.
  • ya bende almıştım iphone için değil eski notebook um için,bir kere camlarda işe yarıyor çok değil ama daha iyi oluyor.boyalı aletlerde kullanmayın.eski notebookumda kaş yapayım derken göz çıkardım resmen ama ben baya abanmıştım griydi laptopum rengini attırdı.ha iphone un arkası camsa düzeltebilir.fakat boyalı camsa daha da beter yapabilir.ekranı için de çözüm olabilir.
  • çizik giderici değil onlar saatçilerdede var camı inceltip üzerine cila vurunca oluyor
  • Yaa hacı takma kafaya. Böyle şöyleri düşünme bile. Bu aletlerin amacı hayatı kolaylaştırmak, öyle kafaya takıp heder olmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kardes internette baya bi arastirdim bu konuyu. sonucta 3 yontem buldum denedin mi diye sorarsan bunlardan sadece birini denedim iste yontemler
    1. cizik olan yeri cok az bir dismacunuyla silersin sahsen denemedim ne olur ne olmaz diye
    2. cizik olan yere az miktarda vazelinlersin bunu deniycem sahsen
    3. cizik olan yere once muz parcasiyla yedirme islemi yaparsin sonra muz kabugunun ic kismini yedirdigin yere dairesel hareketlerle hafifce bastirmadan ovarsin en son cam temizleyiciyle ekrani silersin. bunu denedim fakat muzu iyice yedirmek gerektigi yaziyordu ben az yedirmistim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakarahan

valla kardes internette baya bi arastirdim bu konuyu. sonucta 3 yontem buldum denedin mi diye sorarsan bunlardan sadece birini denedim iste yontemler
    1. cizik olan yeri cok az bir dismacunuyla silersin sahsen denemedim ne olur ne olmaz diye
    2. cizik olan yere az miktarda vazelinlersin bunu deniycem sahsen
    3. cizik olan yere once muz parcasiyla yedirme islemi yaparsin sonra muz kabugunun ic kismini yedirdigin yere dairesel hareketlerle hafifce bastirmadan ovarsin en son cam temizleyiciyle ekrani silersin. bunu denedim fakat muzu iyice yedirmek gerektigi yaziyordu ben az yedirmistim...

Muz ne alaka ?

Displex sürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 5 kamera lensleri hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.