Şimdi Ara

Iphone ipod dock hoparlör JBL RADIAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jbl radial beyaz ..Faturalı 2014 yılında aldım ,garantisi devam ediyor.Titiz olduğumdan kozmetik veya fonksiyon olarak hiçbir sıkıntısı yok

Micro versiyonu ile karıştırılmasın lütfen.Sattığım bu docking hoparlörde 3 inch subwoofer ,4 adet full range oddysey sürücü bulunmaktadır.
    Salonumda tv'ye bağlı duruyor.Kendi amfisi olduğu için herhangi bir kaynağa(tv telefon) direkt bağlayıp dinleyebilirsiniz.
    Tüm salonu son seste dahi distorsiyon olmadan dolduruyor.Kısık seste ise enteresan bir şekilde detayda kayıp oldukça az .
    Digitürk kaliteli müzik yayınlarında çok keyif veriyor.
    İsterseniz iphone için kendi kumandası ile cihazı kontrol edersiniz,android için 3.5 mm girişini kullanırsınız.
    .
    Kendi evime taşındığımdan geçen sene artık ev değiştirmem diyerek tüm elektronik cihazlarımın kutusunu atmıştım,dolayısıyla orijinal kutusu yok ama
    düzgün ve emniyetli bir şekilde kargolanacaktır.
    Daha üst seviye bir sisteme kaynak olması için satıyorum.kargo alıcının ve pazarlık malesef yapmayacağım.Alan kişi çok temiz bir cihaz aldığını bilsin.
    http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-radial-high-performance-loudspeaker-dock-for-ipod/
    Linkte cihazın her bir üstünlüğü anlatılıyor.

Resim çeker çekmez ekleyeceğim.
    Fiyat. 300 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portisheader -- 7 Temmuz 2015; 11:21:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KABLOSUZ KULAKLIK
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.