Şimdi Ara

iphone kayit? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da kayit yaptirmak isteyen arkadaslara bir basari oykusu. Dun 03.01 Bilkent Real binasi icindeki Turkcell bayii'ne evraklari teslim etmistim. Hicbir problem olmadan bugun yapmislar. Ucret olarak 5YTL aldilar. Durumu sorgulama icin su adrese bakabilirsiniz.http://imei.tk.gov.tr/
    Bol sanslar.
  • sanırım sistemler düzeldi.benim de evraklarım dün izmir de işleme alındı şimdi baktım kayıtlı gözüküyor 1 günde kayıtlı hale geldi.
  • Merhab arkadaslar bende iphone u bundan 1.5 ay once fılan kayıtlı olarak almıstım fakat bugune kadar kayıtsız olarak gorunuyodu bugun satıcıyla konustum tk dakı sorunun gıderıldıgını cıhazın kayıtlı olarak gorundugunu soyledı bende tekrardan kontrol ettıgımde cıhazın kayıtlı oldugunu gordum yanı tk dakı sorun cozulmus sanırım kayıt ıslemlerı yapılıyo artık.
  • 24 Aralıkta bağdat caddesi suadiye'de ki turkcell extraya evraklarımı vermiştim bugün aradılar takip numarası verdiler sisteme girdik dediler hemen kontrol ettim kayıtlı gözüküyordu.
  • içerenköy carrefour vodafone da 10 gun evvel kayıt başvurusu yapmıştım.bugün ydışından döndün siteden kontrol ettim kayıtlı gözküyor.fazla aramayın orası OK
  • bende oraya başvurdum hemde 10 günü geçti ama hala kayıt yapmadılar üstelik arayıp nerdeyse hergün soruyorum biz kayıt yapamıyoruz diyolar
  • bende bugün setbaşı trcell extrada kayıt için evrakları vermiştim..öğlen evrakları verdim.akşam baktım kayıtlı görünüyor..:) Bilginize...
  • valla ben oraya sormayıp direk imei sorgulamaya baktım kayıtlı gözüküyor
  • kayıt yapıldıktan sonra hat otomatik açılırmı yani sim kartı çıkartıp takmak gerekirmi ?
  • Yılbaşı öncesi Kanyon Turkcell e evrak bıraktım, kayıtlı gözüküyor. Para felan da almadılar..
  • kayıttan sonra kayıtlı görünüyor ama telefon açılmadı henüz..telefonun açılması için illaki sim kartı çıkartıp takmak gerekirmi?
  • bende bugun netten baktım kayıtlı görünüyorum ama hala acılmadı ne kadar sürer acılması bir bilen varmıdır?
  • hele şükür dün iki telefonuna kayıtlattırdım sistemler açılmış kapalı olan telefonlar 10 içinde açılırmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: virgil

bende bugun netten baktım kayıtlı görünüyorum ama hala acılmadı ne kadar sürer acılması bir bilen varmıdır?

pzt kayit yaptirdim, cuma acildi. arada denicen iste, 3-4 gun.
  • ben dun yaptırdım akşam kayıtlı gorundu ama ben kapanmadan yaptırdım
  • nerde nerde nerde????
  • benim kayıt olalı 3 gün oldu..gerçi cumartesi - pazar girdi araya..

acaba illaki sim kartı takıp çıkartmak gerekirmi ?
  • yoo telefonu kapatıp açmak yeterli bi deneme
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

yoo telefonu kapatıp açmak yeterli bi deneme

uçuş moduna getirip tekrar açsak aynı iş olmuyormu??
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.