Şimdi Ara

iphone kayit? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yapamıyoz sistem bozuk diyen yerlere sert çıkın hanımlı beyli konuşunca bişey sanıyolar kendilerini ben extranın birinin elemanını şikayet ettim sizde edin babasının hayrına kayıt yapmıyolar bu iş için para alıyorlar
  • Arkadaşlar cok ufak bir tavsitye;

Kayıt numarasını saklayın eger vermediyseler isteyin cünkü sorun cıkıyor ve 1 parsaporta bir adet telefon kayıt ettiriliyor yazık olmasınç
  • Kanyon Turkcell'de yaptırmıştım kaydımı, para almadıkları için şüphelenmiştik hatta ama bugün açıldı telefon. Kayıtlı artık...
  • Bende bugün Ankara Cepa'daki Turkcell Extraya gittim. Oradaki arkadaş sistemin devamlı çalışmadığını ama bir deneyelim dedi.

Ve oldu, Eve geldim kontrol ettim, kayıtlı görünüyordu.

Selamlar.
  • Pardon arkadaşlar nerde yaptırdığımı söylemeyi unutmuşum. İSTANBUL/TUZLA merkez, TCELL EXTRA
  • Evet son gunde yaptirdim. ISTINYE PARK turkcell e gittim. ariza oldugunu yapamadiklarini soyledi. Ben rica etsem bi deneyelim dedim. Peki dedi adamda. Denedik, 2 dakika da tamam, halloldu. Takip numarami da verdi. Ama oncesinde denemeleri basarisiz olmus. Calisanlarda sasirdi yani, komikti.

Neyse arkadaslar, bu basligi actim, o zamandan beri kasiyorum, bugun basardim. Darisi diger arkadaslarin baisna. Deneyin ama, oluyo yani bi sekilde...

Herkese iyi yillar...
  • şimdi yarın 1 ocak..pasaport geçerli olacakmı ?? yeni takvim yılı meselesi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

şimdi yarın 1 ocak..pasaport geçerli olacakmı ?? yeni takvim yılı meselesi..

kanunen takvim yili olayindan, 2008 cikisi lazim ama bu baslik altinda bi kac arkadas, TK nin sorundan dolayi sureyi uzatacagini soylemislerdi. Yani 2008 icinde, bir kac ay 2007 pasaportuyla kayitlar devam edicek gibi laflar vardi ama soylenti mi, gercek mi bilmiyorum. tahminimce ek sure verirler ama istersen TK yi bi ara, kendin sor, hem bilgi verirsin ilk agizdan. Herkes rahatlar...

4449777 telefon numarasi. bi numara daha vardi ama istersen bulunur zaten sitesinden.

Iyi yillar...
  • arkadaslar daha once de tk'yi aradigimi belirtmistim. dun de akmerkezdeki extra ya sordum tk'yla ayni seyi soylediler. sure uzatilacak. 2008de de 2007 pasaportlariyla kayit yapilacak bir sure.
  • 1 saat önce Atrium turkcell bayisine sordum. 2008 de 2007 pasaportları belli bir süreye kadar geçerli olacakmış. Ayrıca saat 7 gibi sistem açılmış ve kayıtlar sorunsuzca oluyormuş umarım bir daha kapanmaz da bu hafta kaydettiririz
  • bide arkadaşlar mesela ben avea kullanıyorum ama turkcell extralarda kayıt yaptırırken bildiğim kadarıyla trcell numarası veriyoruzya..işte bana bir trcell bayisi hangi numarayı verirsen telefonun o numara üzerinde çalışabiliyor demişti..başka numarada kullanılamıyormuş.

varmı böyle bişey?? çok saçmalık değilmi?
  • Bende şimdi TK aradım sistem yenilendiği için problemlerin olduğunu 2008 de de kayıt işleminin 2007 girişleri ile yapılabileceğini söylediler yarın kayıt yaptırmaya gidiyorum telefon şu anda kayıt dısı oldugundan kapalı açılınca sizlerle paylaşırım ;)
  • arkadaşlar 18 yaşından küçük pasaport sahibinin pasaportuna kayıt yapılabilirmi?
  • quote:

arkadaşlar 18 yaşından küçük pasaport sahibinin pasaportuna kayıt yapılabilirmi?

guzel bi nokta. yapilabilecegini saniyorum. Aslinda yasal olarak imza yetkisi olmadigi icin yapilamaz, ama turkcell gorevlisinin pek umrunda olmaz. Ama soyle bi supriz olaiblir. Simdi kayittan sonra telefonlar aciliyor. Ama sonra 20 gun sonra falan belgeler TK da kontrol edilince, cihaz tekrar kapatilabilir. boyle bi supriz olabilir. TK yi aramakta fayda var, sonra kotu olmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyondream

quote:

arkadaşlar 18 yaşından küçük pasaport sahibinin pasaportuna kayıt yapılabilirmi?

guzel bi nokta. yapilabilecegini saniyorum. Aslinda yasal olarak imza yetkisi olmadigi icin yapilamaz, ama turkcell gorevlisinin pek umrunda olmaz. Ama soyle bi supriz olaiblir. Simdi kayittan sonra telefonlar aciliyor. Ama sonra 20 gun sonra falan belgeler TK da kontrol edilince, cihaz tekrar kapatilabilir. boyle bi supriz olabilir. TK yi aramakta fayda var, sonra kotu olmamak lazım.

pasaport sahibinin babası gelsin denebilir .yahu ne işle uğraşıyoruz !
  • Bende telefonumu Eskişehirden kaydetmeyi başardım. 30 Aralık tarihinde sistemin tamamen düzeldiğini belirtti. Bende belgelerimi 1 hafta önce falan bırakmıştım, ayın 30 unda tüm bekleyen formları sisteme girebildiğini ve sistemin düzeldiğini söyledi turkcell görevlisi. 2008 ilk birkaç haftasında 2007 pasaportlarıyla kayıt yapılabileceğini belirtmişlerdi. Hadi hayırlısı. Darısı kayıt bekleyen iphone culara artık.
  • merhaba arkadaşlar, ben 31 aralık 2007 de birkaç turkcell gezdikten sonra ilk girdiğim AVEA bayinde hemen kayıt ettiler ve bugün telefonum kayıtlı gözüküyor,anladığım kadarıyla turkcell bayileri bu işlemler için sorun çıkarıyor bu konuda en iyi çalışan AVEA bilginiz olsun.....
  • Bu isi Ankara'da yapan bir arkadas varmidir? Sabahtan beri kimi arasam "sistem bozuk" cevabi veriyor. Hem avea hem de turkcel icin ayni durum gecerli.
    Simdiden sagolun.
  • biraz daha bekle 1 ay zamanın var zaten sistem muhakkak gelir . bu işlem için cok kasmamak gerek ama 28 . günde isen acele et 2 günün kalmış :)
  • Merhaba arkadaşlar bende sistem bozukken evrakları bırakmıştım yapılsın diye dün aradılar turkcell den işleminiz gerçekleştirildi dediler takip no verdiler birde tk nın numarasını verdiler 10 gün sonra arayıp kayıtlı olup olmadığını öğrenirsiniz dediler.Bende öylesine bugün tk nın sitesinden imei no sorgulama bölümüne yazdım kayıtlı çıktı cihaz hemen numarayı aradım şuan kayıtlı 1-2 güne kadar cihaz açılır dediler.Çok sevindim=)) Bağdat caddesi turkcell den yaptırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 2 Ocak 2008; 15:09:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.