Şimdi Ara

iphone kayit? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim 2007 de iki tane çıkışımda vardı biri mart diğeri eylül de fakat turkcell extradaki arkadaş mart olanı yazalım dedi diğerinin damgası biraz silik çıkmış diğeri daha garanti dediler. Ya turkcell extradaki arkadaş hata yaptı veya/umarım 2007 deki bütün pasaportlar geçiyor =).
  • quote:

Orjinalden alıntı: theburn

benim 2007 de iki tane çıkışımda vardı biri mart diğeri eylül de fakat turkcell extradaki arkadaş mart olanı yazalım dedi diğerinin damgası biraz silik çıkmış diğeri daha garanti dediler. Ya turkcell extradaki arkadaş hata yaptı veya/umarım 2007 deki bütün pasaportlar geçiyor =).

Bilmiyorum umarım tüm 2007 çıkışlar geçerlidir. Ben 12 temmuz tarihini doldurulan formda gördüm, bu tarihten sonra çıkış istiyordu.
  • bende bugun gittim avea bayyiine AMA kayit yapilamiyormus.kafayi yememek elde degil.acaba turkcell de kayit ettirsem olurmu?mesaj geldi kapanacak diye ayni zamanda.[8/|]
  • cep teli kapatırlarsa birdaha açtırılamıyormu
  • ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE ŞAŞKINBAKKAL TURKCELL'DE TELEFONUMUN KAYDINI HEMEN YAPTILAR. SİSTEM TAMAMEN DÜZELMİŞTE OLABİLİR HABERİNİZ OLSUN. ŞİMSİ TK NIN SİTESİNDEN KONTROL ETTİM. TELEFON KAYITLI GÖZÜKÜYO BİLGİ VERİYİM DEDİM.
  • Kayıtlar yapılamıyor diye kayıtsız telefonlar kapatılmıyor mu sanıyorsunuz?¿
    yapmayın,burası Türkiye..
    kapandı dün gece telefon
  • az once Akmerkez Turkcell ekstra yi aradim, ara ara sistemin duzeldigini, ama su an da sistemin calismadigini soylediler. Ara ara calismasi ne demek anlamiyorum. Ankara da sistemin basinda biri var, ara ara dugmesine basip kapatiyor, sonra keyfi gelince basip geri mi aciyo? Yaptin bi sistem, acarsin calisir, ok efendim calismiyosa da kapattik kardesim 3 gun dersin, adam gibi onarim yaparsin, acarsin. MILLETI SURUNDURMEZSIN. AYIP...
  • Az önce pasaportla gittim ve kaydım gerçekleşti arkadaşlar I-phone'um artık kayıtlı gözüküyor sistemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

Az önce pasaportla gittim ve kaydım gerçekleşti arkadaşlar I-phone'um artık kayıtlı gözüküyor sistemde

Hayirli olsun... Ama lutfen kayit yaptirinca, yaptirdiginiz yerin neresi oldugunu soyleyin. Forumun islevi yerine gelsin, herkes yararlansin.
  • Bakırköyde bir yere sordum 16 Ocaktan sonra başlıcakmış kayıtlar. 2007ler de geçerli olacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: elninom1

Bakırköyde bir yere sordum 16 Ocaktan sonra başlıcakmış kayıtlar. 2007ler de geçerli olacakmış

güzel haber
  • Nerde yaptırdın kaydını? Ben bugün Şişli civarında 3-4 tane turkcell, 3-4 tane avea ve birkaç tanede vodafone gezdim ama kayıt yapılamıyor dediler, ara ara sistemin geldiğini 10dk da 3 tane kayıt yaptığını söyledi bir turkcell bayisi. Başka bir Turkcell bayisi ise dilekçe almıyoruz dedi ama masasının üstünde dilekçeler vardı Nokia n80 e ait. Turkcell ve vodafone dilekçe almıyor çok biriktiği için sanırım. Ama avea dilekçe alabiliyor. Ayrıca herkes sürenin uzatılacağını söyledi, güvenemiyorum.

Bugün birde tk yı aradım. Konuştuğum kişi bana Turkcell ve Vodafone'da sistemin çalıştığını ama işlem yaptıktan sonra bunu kendi ekranlarındea göremediklerini sorunun bundan kaynaklandığını söylediler. Yani işlem gerçekleşiyormuş ama bunu turkcell falan farkedemiyormuş. Ama tk nın sisteminde işlem gözükebiliyormuş. Aveada ise işlem yapılamıyormuş aldığım bilgilere göre. Bunu turkcell e anlattığımda ise kayıt ekranından sonra ekranın çıktısını alamadıkları için belgemiz olmuyor yollayacak dediler.

quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

Az önce pasaportla gittim ve kaydım gerçekleşti arkadaşlar I-phone'um artık kayıtlı gözüküyor sistemde

• bende kaydettirdim

sistemler online ;)
  • baska birinin pasaportuyla kayıt yaptırabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

baska birinin pasaportuyla kayıt yaptırabilir miyiz?

EVet
  • benim bi arkadasin pasaportun fotokopisini alıcam ben başka bişi gerekir mi elemaninda gelmesi gerek mi?
  • Pasaport sahibinin imzası gerekiyor orda, öyle fotokopi, fax falan olmuyo malesef...
  • YAPTIRAN ARKADASLAR...

"ben de yaptirdim"
    "cok mutluyum , oley" gibi seyler yazcaginiza HANGI BAYI de yaptirdiginizi yaziverseniz ne kadar yararli olucak. LUTFEN. FORUMUN AMACI PAYLASIM...
  • Arkadaşlar bir öneri olarak şunu söylemek istiyorum. Olur mu bilmiyorum ama. Telefonlarını 2007 içinde kayıt yaptıramayan arkadaşlar ve eğer 2007 çıkışlı pasaportlar için belli bir süre tanımazlarsa şöyle yapılabilir mi? Şimdi malumunuz hac mevsimi ve birçok hacı 2008'in ilk günlerinde dönecekler Türkiye'ye ve herkesin etrafında muhakkak bir tanıdığı hacca gitmiştir bu dönemde. Dolayısıyla bu kişilerin pasaportları kullanılamaz mı? Bunu ilk başta da dediğim gibi öneri olarak sunuyorum. Bilmiyorum olur mu? Hani ülkey giriş- çıkış yağıldığı önemliyse bu öneri suya düşmüş olur tabi. Fakat önemli değilse bu herkes için iyi bir çözüm olabilir. 2008 çıkışlı pasaport aramak zorunda kalmayız...
  • 5-6 tane trcell ekstra ve avea ile konustum anadolu yakasında
    yapamiyoruz gelmeyin diyenler ve gunde 2-3 tane oluyor gelirseniz deneriz diyenler oldu hep

ben de en azindan formu doldurup vermek icin gittim

evlendirme dairesinden kadikoye cikarken caminin karsisindaki extraya gittim
    3 gibi yaptrıdım simdi eve geldim ve kayıtlı gorunuyor cihaz
    sanırım bugun duzeldi sistem yada sansliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 29 Aralık 2007; 19:01:50 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.