Şimdi Ara

iphone kayit? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben antalyadayım ama bugun kayıt için gittiğim turkcell extradaki bayan bana kayıtların 2007 pasaportla 2008 ın ılk 6 ayına kadar yapılabilecegini söyledi..forum bıraktım ve çıktım okadar.bu arada burdaki insanlara iphone u anlatmaktan resmen bıktım ilk başlarda guzel hava atıyodum ama şimdi resmen bıktım..dumur olanların listesini yapsam anlatsam burdan ıstanbula yol olur ...bu arada telefonum galiba yarın kapanıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: gsirin

quote:

Ankara'da bu işi sağlam ve kısa sürede yapan bir yer bilen var mı acaba?
    Selamlar.

Yok mu?
    Selamlar.

Ben Maltepe'de Koç Yurdu'nun hemen karşısındaki Turkcell Extra(camlı kocaman bir bina var,hemen alt katında gösterişli bir yer) 5 dk'da yaptırdım kardeşim. Hatta aynı gün akşam eve gidip imei sorgusu yaptığımda telefon kayıtlı görünüyordu(hemen sisteme geçmiş yani). Ama yaptırmadan önce oradaki bayan "İnşallah sistem açıktır,bir daha gelmek zorunda kalmazsınız" demişti.

Eğer yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.
  • bu iş resmen komediye döndü artık başka hiçbirşey değil...
  • ne zaman oldu bu? tarih olarak

quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

quote:

quote:

Ankara'da bu işi sağlam ve kısa sürede yapan bir yer bilen var mı acaba?
    Selamlar.

Yok mu?
    Selamlar.

Ben Maltepe'de Koç Yurdu'nun hemen karşısındaki Turkcell Extra(camlı kocaman bir bina var,hemen alt katında gösterişli bir yer) 5 dk'da yaptırdım kardeşim. Hatta aynı gün akşam eve gidip imei sorgusu yaptığımda telefon kayıtlı görünüyordu(hemen sisteme geçmiş yani). Ama yaptırmadan önce oradaki bayan "İnşallah sistem açıktır,bir daha gelmek zorunda kalmazsınız" demişti.

Eğer yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim.

• BU NE YA....

aynı sorunu bende yaşadım bayramdan önce de gittim bugun de gittim, Neyazık ki kayıt yapılamıyor, evrakları doldurttuk, herşey hazır sistem açıldıgı an kayıt ettirecez ama gel gör ki sistem yok... yılbaşı olmadan yapalım ki yeni yılda pasaporta bir tane daha yazdırma hakkımız açılsın ya
  • Hakkaten bu kadar mantıksız bir iş sanırım sadece Türkiyede olur. Telefonu kayıt için gidiyorsum ama internet üzerinden çalışan sistem çalışmıyor. Ama kapatma işini anında hallediyorlar. Ne kadar saçma. Kardeşim madem adam gibi bir server ile internet üzerinden yaklaşık 1 aydır sistemi çalıştıramıyorsun, o zaman faksla kabul edersin bu işi. TK da biride manual olarak formları girer sisteme. Tamamen saçmalık başka birşey değil.
  • izmirde kayıt yaopan bır yerın tel numarası olan varsa , buraya yazarsa sevınırım
  • problem hala devam ediyomuş.arkadaşımda telefonun kaydettirecekti.aradım hala hallolmamış.turkcell extrada evraklar bekliyomuş.umarım hallolur hepiniz kavuşursunuz telefonlarınıza
  • Arkadaslar kayıt için problem ala devam ediiyor ama evrakları alıyorlar,yanı sistem acıldıkca kayıt yapıyorlar.Ancak duyduguma gore sistem acık olmadıgı için evrak almayan extralarda varmıs.Yanı en azından kayıt için basvurmak için bilgi vereyım dedim bos bos veklemektense kayıt vasvurusu yapıp beklemek en iyisi.
  • arkadaşlar ankarada avea yapıyor adı malkoçlar mithatpaşada teli 03124352538 ankaradaki arkadaşların bilgilerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: runoff

ne zaman oldu bu? tarih olarak

Sanırım 2 hafta önceydi ,tam hatırlamıyorum. Zaten çok sakin biryer , benim okul orada olduğu için ordan yaptırdım,Kızılay'daki şubelere hiç gitmedim kalabalık olur diye.
  • ankarada herkez sistem bozuk derken bu adamlar evrakları alıp 4 günde kayıt yaptılar bilginize avea ya geçmeyi bile düşündüm valla
  • kayıt sistemi bozuksa demekki kapatma işlemi yapmicaklar içimiz rahat olsun keşke sistem hiç açılmasa.
  • kayıt sistemi var aslında adamlar ugraşmıyorlar telefon kapanmayacak diye bişey yok senin evrakları verdiğin tarih önemli 2007 yi geçerse 2008 pasaportu gerekir
  • Bugün SMS geldi bana 01 Ocakta telefonunuz KAPATILACAK die...

telefon açtım bende, NASI KAPATIYORSUNUZ? SİSTEMİNİZ ÇALIŞIYORDA BİZMİ KAYIT ETTİRMEDİK, SİZİN HATANIZDAN BİZMİ MADUR OLACAZ? dedim kadın haklısınız dedi bişeyler anlattı, ama fos tabi... kendi hatalarından dolayı benim telefonu bi kapatsınlarda nası başlarına dert oluyorum görsünler.
  • nası dert olacaksın valla merak ettim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

kayıt sistemi bozuksa demekki kapatma işlemi yapmicaklar içimiz rahat olsun keşke sistem hiç açılmasa.

Çatır çatır kapıyolar valla Benim telefon "konuşurken" kapandı
  • Eskişehirde de kayıt halen yapılamıyor. Dün akşam 2-3 Turkcell ekstra ya sordum, hepsinin elinde yaklaşık 15-20 kadar bekleyen form var, 2-3 haftadır bekleyenler varmış. Bende formu doldurup verdim tabii. Bakalım bu saçmalık ne zaman bitecek ve iphone u kullanabileceğiz. Umarım birde 2008 pasaport girişi falan aramazlar.
  • 2008 e girmeden bu gun hemen gıdıp kayıt ettırmeye calısıcam inşallah kayıt ederler birde kutunun arkasında yazan IME numarasını soylesek yeterlı oluyormu arkadaslar prosedur nedır.bılgılendırebılırmısnız
  • quote:

Orjinalden alıntı: andore

2008 e girmeden bu gun hemen gıdıp kayıt ettırmeye calısıcam inşallah kayıt ederler birde kutunun arkasında yazan IME numarasını soylesek yeterlı oluyormu arkadaslar prosedur nedır.bılgılendırebılırmısnız

telefonunu ve 2007 içerisinde 12 temmuz dan sonra yurtdışından giriş yapılan pasaportunu götürmen yeterli. Eğer pasaportta yazmıyorsa birde TC kimlik numaranı soruyorlar. Imei numarasını zaten telefon içerinde settings ten veya *#06# yaparak arama kısmından da görebilirsin. Tek sayfalık basit bir form var, doldurup imzalıyorsun, onu ve senin pasaportun ilgili sayfalarını fotokosini alıp kayıt işleminde kullanıyorlar. hepsi bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.