Şimdi Ara

iphone kayit? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence zor gibi çünkü avea da turkcell de sistem kapalı diyor.açılınca hepsininki açılır,haberleşelim..
  • turkcell ve avea internet üzerinden sitemde hata olduğundan kayıt yapmıyolar. ama ben kozyatağı carfurdaki telsimde kayıt için gerekli şeyleri alıp ankaraya faxlayarak yapıyolar. internet üzerinden olduğu gibi hemen açılmıyor adam 1 hafta sürebilir açılması dedi. ama sonuçta ben 2007de başvurmuş oluyorum. bence sizde 2008e girmeden telsimlerden birinde bu yöntemle kayıt için başvurun
  • Avea yaptı yani su pasaport sahibi gercekten gerekli mi ya off

quote:

Orjinalden alıntı: mrtgms

Avea Şaşkınbakkal'da bana da önce sistem çalışmıyor dediler ama ben yine de kaydımı alın, sistem gelince yaparsınız deyince daha fazla itiraz etmediler.
    Adamlar haklı olarak TK dan kaynaklanan problem yüzünden müşterilerle kötü olmak istemiyorlar. Para da almadıklarını düşününce insan hak veriyor valla.
    Dediğim gibi ben Cmts başvurumu yaptım, Pzts de onlar kaydı yapabildiler.
  • ben AVEA ya sordugumda, AKMERKEZ dekine, AVEA sadece taksim subesinden kayit islemi yapiyor demislerdi bana? Akmerkez deki elemanlar yannis mi biliyor acaba?

Kayit yaptirmak istiyorum artik ya, bitsin bu cile, 2008e kalip, devletin eline dusmek istemiyorum...
  • arkadaşlar önceden de yazdım yine tekrarlıyorum imkanı olanlar ya da izmirde oturanlar bornova merkezdeki Turkcell Extra(Ringtone İletişim) kayıt yapabiliyor haberiniz olsun
  • izmir avea genel merkezde 2 hafta önce çarşamba yaptırdım, 2 gün sonra yani 14.12.07 de hattım açıldı.Turckeller yoğun oluyor. Benim tavsiyem kayıt yapamasalarda siz parayı ,imei numarasını verin, sistem çalışınca kaydınızı yapsınlar ,her gün de telefonla arayıp kontrol edin. Bu stresi ben de yaşadığım için pis bir şey olduğun biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: runoff

turkcell ve avea internet üzerinden sitemde hata olduğundan kayıt yapmıyolar. ama ben kozyatağı carfurdaki telsimde kayıt için gerekli şeyleri alıp ankaraya faxlayarak yapıyolar. internet üzerinden olduğu gibi hemen açılmıyor adam 1 hafta sürebilir açılması dedi. ama sonuçta ben 2007de başvurmuş oluyorum. bence sizde 2008e girmeden telsimlerden birinde bu yöntemle kayıt için başvurun

simdi umraniye alemdagdaki vodafone bayiini aradim (Avcilar elektronik), suan icin kayit yapamadiklarini solediler, ayrica faxla bilgilerin ankaraya iletilme gibi bi durum sozkonusu olabilirmi die sordum, yok oyle bi uygulama dediler...

yaw aleti kirma derdi bitti bide kayit derdiyle ugrasioz ya...
  • benimkini faxla yaptılar bakalım nolucak henüz cevap gelmedi açıldı diye
  • arkadaşlar bana uyarı mesajı gelmemişti telefon geçen gün kapandı, bu tarihten sonra kayıt yaptırınca açılırmı tekrar, yoksa yandı mı iphone? :(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: canbb

arkadaşlar bana uyarı mesajı gelmemişti telefon geçen gün kapandı, bu tarihten sonra kayıt yaptırınca açılırmı tekrar, yoksa yandı mı iphone? :(:(

sakin ol. kayit yapinca acilcak. zaten seninle ayni konumda bekleyen cok adam var. Sagolsun telekominikasyon kurumu sefil etti halkini.
  • Ben İstanbul'a yeni geldim, Kanyon'daki Turkcell Extra'ya sordum, belgeleri alıyoruz, haftaiçi sistem düzelecek diyorlar düzelince deneyeceğiz dediler... Para konusunu sordum, para almıyoruz dediler. Ben başka kesin yapan bir yer varsa orada şansımı denemek isterim. Kesin yapan bir yer varsa lütfen paylaşın, 2008e girince şansa kalmayalım...
  • bnde bugün gittim suadiye bayisine kayıt yaptırmak için fakat hala sistem bozuk dediler..napcam bilmiorm 2008 geliyor
  • 2008 gelince ne olacak kayıt olmayacakmı artık
  • ben tk ya mail attim
    sizlerde birer tane atarmisiniz
    dedim 1 aydir calismiyor sistemler bu hafta olaakmı yada haklarımız yeni yıla tasinacakmi

btm_tuketici_sikayet@tk.gov.tr
  • TK'nın kendisi taşınmıyor mu zaten, o mailler gitmiyordur gitse bile okunmuyordur... Adam kayıt sistemini kapatmış mail mi okicak bi de. Gidip odunla basacan orayı, o olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaturk

2008 gelince ne olacak kayıt olmayacakmı artık
  • tam doğru bir bilgim yok ancak bence türktelekom bu kadar aksaklıktan sonra bu işi 2008 yılına da uzatmalı ve ben uzatacağını da düşünüyorum
  • cevap gelmese yazmazdim ama cevap geldi ilgili birime yonlendirilmistir seklide ayrıca otomatik cevap degildi

Sayın xxx,
    Tüketici Şikayetiniz incelenmiştir.
    Şikayetiniz 5392 Sayılı Kanun Kapsamında (kayıp/çalıntı, kayıt dışı ve elektronik kimlik bilgisi (IMEI) değiştirilmiş cihazlar ile ilgili) kapsamında olduğu için Kurumumuz bünyesinde bulunan Bilgi ve İhbar Merkezine yönlendirilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

TK'nın kendisi taşınmıyor mu zaten, o mailler gitmiyordur gitse bile okunmuyordur... Adam kayıt sistemini kapatmış mail mi okicak bi de. Gidip odunla basacan orayı, o olcak

• Hmm, hadi bakalım
  • inanılması zor ama 2.gün açıldı benim
    hemde her 2 hatta:)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.