Şimdi Ara

iphone kayit? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl yani sen işlemi yaptın ve para vermedin şimdi öle mi?
  • bu kanyon pek guven vermedı ama kayıt olup olmadıgı pzt mı bellı olacak salanyalı ne belgelerı lazım kayıt ıcın pasaport sahıbının orda olması gerekıyormu soyadı aynı olsa bıle benımle
  • Belki birisine faydasi olur diye yazıyorum (En son 2 ay önce yaptırmıştım) : Etilerde ki Genpa binasının showroom unda ufak bir Turkcell esktra noktasi var.Sadece bir bayan çalışıyor.Ben bütün iPhoneları orada kayıt yaptırdım.5 dk bile sürmüyordu 5 ytl ve pasaport ile hal oluyor.Gerçi o zaman problem pek yoktu.Tenha bir yer yolunuz düşür ise tavsiye ederim.Bir kerede arkadaşımın cihazını Akmerkez Turkcell ekstrada kayıt ettirmiştik orasıda problemsizdi.

Pasaport için TAKVIM YILI geçerli dir.(Yani 2007 çıktı iseniz 2007 yılı.)

Bu arada kayıt ettirtip açılmamış olan arkadaşlar : Aradaa bir bunuda deneyin : Cihazı kapatın sonra tekrar açınca sim kartı çıkartıp takın bir den böyle deneyin açılıp açılmadığına tam emin olmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Belki birisine faydasi olur diye yazıyorum (En son 2 ay önce yaptırmıştım) : Etilerde ki Genpa binasının showroom unda ufak bir Turkcell esktra noktasi var.Sadece bir bayan çalışıyor.Ben bütün iPhoneları orada kayıt yaptırdım.5 dk bile sürmüyordu 5 ytl ve pasaport ile hal oluyor.Gerçi o zaman problem pek yoktu.Tenha bir yer yolunuz düşür ise tavsiye ederim.Bir kerede arkadaşımın cihazını Akmerkez Turkcell ekstrada kayıt ettirmiştik orasıda problemsizdi.

Bu arada kayıt ettirtip açılmamış olan arkadaşlar : Aradaa bir bunuda deneyin : Cihazı kapatın sonra tekrar açınca sim kartı çıkartıp takın bir den böyle deneyin açılıp açılmadığına tam emin olmak için.

Burası doğru ama bugün adamın dediğine göre 07 pasaportlulara arızadan dolayı bi ekstra süre tanıncakmış.. İNŞALLAH..

• Valla gayet ne yaptıklarını bilen insanlar vardı, hepsinde wireless tablet bilgisayarlar, tertemiz giyinmişler, güleryüzlüler, 5dk sürmedi benim işim de.. Pasaport çıkışı olan ben olduğum için aynı soyadlı oluyor mu diye sormadım, ama daha önce de yazdığım gibi, Avrupa yakasında 7-8 tane Turkcell Extra gezdim, hepsinde pasaport sahibinin orda olması gerektiğini söylediler.

Ben biraz optimist bir insanım. O yüzden şimdi kıllanmanın gereği yok. Adamlar ne dediklerini bilerek güzel güzel süreci bana açıkladılar, siteden takip etmemi, yine de olmazsa onları arayabileceğimi söylediler. Para konusu da gayet mantıklı geldi bana. Kişiye özel Şemsettinler Turkcell Extra ya da Osman Abi Turkcell Extra değil yani orası, direk Turkcell'in kendi şubesiymiş, böyle olunca yapacakları iş için ekstradan para almamaları normal. 5YTL sonuçta, isteseler de verecektik.

Şüphesi olan arkadaşlar, güvendikleri yere gitsinler, sonuçta buraya gidip gelmek için de 5YTL para gider şöyle ya da böyle...

Kalın sağlıcakla...

• nereye kime sorsam para alınıyor diyor ama siz tam tersini söylüyorsunuz
    bu imkansız birşey çünkü işlem takibi söz konusu
    belkide sizin işlem gerçekleşmediği için para almamışlardır:)
    neyse
    ben perşembe günü arkadaşımla gittim ve kayıt yaptırdım
    üstüne üstlük adam kimlik sormadı arkadaşıma direk aldı imza falan fistan
    halloldu bitti gitti
  • salanyalı sende kanyondakı turkcellın numarası var mı pzt gıtmeden önce telefon edeyım de yapmıyoruz fln denmesın oraya gıdınce
  • ben bugun aradim kanyon turkcell i. yapmiyoruz dediler. Etiler genpa nin icindeki turkcell e gittim, sistem arizali yapamiyoruz dedi. Umraniye karfur un icindekine telefon ettim, sistem arizali yapamiyoruz dediler. KOMIK.
  • salanyalı bu duruma ne diceksin?
    yapmıomuş adamlar:)

şehremini turkcell extaraya gidin arkadaşlar
  • ben tam 5 kere kayıt yaptırdım 5 ayrı telefon için hemde aynı yerden ilk 3 üne para aldılar son ikisi için para almadılar ben bu işi anlamadım:))
  • eger yapmayip yaptik dedilerse istanbula donunce benden baya bi laf isitecekler... Su anda iphonedan yaziyorum ama tel kapali. Kanyon turkcell'in numarasini yazabilecek var mi?
  • umraniye carrefour un icindeki turkcell extradan geldim biraz once, kayit yapamiolarmis, bende sordum peki yilbasina kadar kayit yaptiramazsak nasi olacak bu is sureyi uzatacaklarmi felan die...gorevli eleman subat marta kadar kabul edecekler kayitlari dedi ama ne kadar inandirici bilmiorum...
  • kesinlikle öle bişe yok
    telefonu 31 aralıkta aldıysan ocak 1 geldiyse her 2 mühürde isteniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

umraniye carrefour un icindeki turkcell extradan geldim biraz once, kayit yapamiolarmis, bende sordum peki yilbasina kadar kayit yaptiramazsak nasi olacak bu is sureyi uzatacaklarmi felan die...gorevli eleman subat marta kadar kabul edecekler kayitlari dedi ama ne kadar inandirici bilmiorum...

Capacity Turkcell de aynısını söyledi...
  • Ankara'daki arkadaşlar , bugün Maltepe'deki Turkcell Extra'dan kayıdımı kaptırdım 5 ytl vererek.

Aklınızda bulunsun, Koç Öğrenci Yurdu'nun hemen karşısında.
  • salanyalı 0212 353 50 30 kanyon turkcell no
  • arkadaslar var mi kayit, gelisme, haber verin. Bayram icin izmire gidiyorum, bi arkadas BOrnova da yaptirdim demisti. Of ya, inanilmaz yoruldum su isten. hayirlisiyla bi kayit yaptirsak, rahatlasak aritk.

istanbulda gelisme varsa bilgi verin lutfen. Akmerkez, istinye park, etiler genpa surekli kontrol ediyorum, bi gelisme yok bunlarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Belki birisine faydasi olur diye yazıyorum (En son 2 ay önce yaptırmıştım) : Etilerde ki Genpa binasının showroom unda ufak bir Turkcell esktra noktasi var.Sadece bir bayan çalışıyor.Ben bütün iPhoneları orada kayıt yaptırdım.5 dk bile sürmüyordu 5 ytl ve pasaport ile hal oluyor.Gerçi o zaman problem pek yoktu.Tenha bir yer yolunuz düşür ise tavsiye ederim.Bir kerede arkadaşımın cihazını Akmerkez Turkcell ekstrada kayıt ettirmiştik orasıda problemsizdi.

HEHE YASEMİN HANIMI DİYOSUN SEN SARIŞIN BEN ERDEM GENPADA ÇALIŞMIŞTIM YAPAR ORASI MRK ETMEYİN BENİ İİ TANIRLAR ONLAR ;) ÇOK İİ BİR İNSANDIR

• Dun Bornova Ozkanlar Turkcell Extra'daydim, yapamiyoruz dediler... 1-2 gune Istanbul'a donecegim, insallah bir yer yapiyordur, yoksa 1 ocak gelecek, sonra da yurtdisina cik diyecekler... koy kafayi...
  • peki kayıt yaptıramayanlara uyarı mesaji geldimi yada kapana varmı?

sistem calismiyorsa kapanma da olmamasi lazım?

10 gun icinde olmazsa yandik bi daha pasaport bul
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.