Şimdi Ara

iphone kayit? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom un grevi de bitti hala ne sorun var ki kayıt yapamıyorlar?(bunu çoğunlukta olan kayıt yapmayan yerlere söylüyorum)
  • http://imei.tk.gov.tr/ Web sitesi tasiniyor
    yazıyor şimdi. Bunlar tamamiyle dükkanı kapatıp gitti görünüyorlar. İnşallah bayramdan sonraya kadar herşey yetişir de bizde rahat rahat kaydımızı yaptırırız
  • izmirde çankayada tuğba kuruyemişin ordan sahlie doğru az ilerleyince otobüs durağının hemen arkasındaki Turkcell extradan 2 gün önce kaydımı yaptırdım, onun karşısındaki avea da kayıt işlemi için sizin gelip gitmenize gerek yok ben bilgilerinizi alırım sistem çalıştığı anda kaydı yaparım demişti. bu iki mekanı deneyin isterseniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

peki kayıt yaptıramayanlara uyarı mesaji geldimi yada kapana varmı?

sistem calismiyorsa kapanma da olmamasi lazım?

10 gun icinde olmazsa yandik bi daha pasaport bul

evet bana 14 aralık günü sms geldi Yasal Uyarı diye..kayıt yaptırmazsanız 19 aralıkta kullanim disi birakilacaktir diye bi mesaj...bugun ayin 22'si oldu ama halen kapanmadi maaşallah diyim de... :)
  • Bana mesaj gelmedi ve telefonu açtığımın 9-10 gün sonrasında "konuşurken" kapandı
  • Açanın cep nosuna gelir mesaj.
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Bana mesaj gelmedi ve telefonu açtığımın 9-10 gün sonrasında "konuşurken" kapandı
  • Açanın derken ilk sim kartı ben taktım (-mışım)...?
  • 20 Kasım'da Kozyatağındaki Herti Extra'ya kayıt için başvurdum. Kayıt ücreti için 5YTL aldılar. Tam 25 gün debelendikten sonra bana sizin telefonunuzu kaydedemiyoruz sistem hatası veriyorlar dediler. Hatta Turkcell genel müdürlükten de bir arkadaş vasıtasıyla teyit ettirdim.
    Son çare geçen Cumartesi Şaşkınbakkaldaki Avea'ya gittim. Ve pazartesi günü telefonunuzun kaydı yapıldı diye telefon ettiler. 5 kuruş ta para filan almadılar.
    Arkadaşlar Turkcell bu işi tam beceremiyor.
    Benim gibi sistem hatası filan diye bekletilen varsa bu hafta Avea'dan halletsinler.
  • avea dan numara soruyorlarmı yada cihaza avea kart takmaya gerek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 22 Aralık 2007; 11:20:39 >
  • ya illaki pasaport sahibimi gidecek?? pasaport sahibinin gelmesi çok zor..Birde dilekçe mi yazıyorsunuz? yoksa direk pasaport mu gidiyor?
  • evet pasaport sahibi gerekiyor dilekçeye gerek yok ama orda sana bişi imzalatıyor zaten tabi bir de teli yanında götürmen lazım
  • hayır abi tel.i istemiyorlar imei numarası yeterli..
    pasaport+sahibi ve birde imei :)
  • Goofyitu
    Evet Avea numaran olması lazım. Başka birinin numarası da olabilir. Ben o anda avea hattı olan birisini bulamadım ve o yüzden 10 YTL ye bir hat aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

hayır abi tel.i istemiyorlar imei numarası yeterli..
    pasaport+sahibi ve birde imei :)

onu demek istemiştim
  • simdi olmadi ama pasaport sahibi
    off ya arkadasi bi daha suruycez o zaman hay bole ise
    ben avea bagdat cad ne gittim bayram suresince yapmıyorlarmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

simdi olmadi ama pasaport sahibi
    off ya arkadasi bi daha suruycez o zaman hay bole ise
    ben avea bagdat cad ne gittim bayram suresince yapmıyorlarmis

evet maalesef bayramdan sonra yapıolar
  • aradım bağdat cddesi hala yapamıyormuş,sistemde arıza diyorlar..
  • bende umraniye alemdag caddesinde turkcell extraya sordum onlarda yapamiolarmis...noolacak bu kayit isi yilbasi da yaklasti iice...
  • Avea Şaşkınbakkal'da bana da önce sistem çalışmıyor dediler ama ben yine de kaydımı alın, sistem gelince yaparsınız deyince daha fazla itiraz etmediler.
    Adamlar haklı olarak TK dan kaynaklanan problem yüzünden müşterilerle kötü olmak istemiyorlar. Para da almadıklarını düşününce insan hak veriyor valla.
    Dediğim gibi ben Cmts başvurumu yaptım, Pzts de onlar kaydı yapabildiler.
  • son haftamiz, ses yok mu arkadaslar?

yapan yer, sistem bilgisi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.