Şimdi Ara

iphone kayit? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 pasaport ile 2 tane cihaz kayıt ettirilebilir mi? Bilgisi olan var mı?
  • hayır hersene bir pasaportla sadece bir cihaz kayıt ettiriliyor.
  • arkadaşlar daha önce kayıtlı yazan telim şuan da tk sitesinde hiçbirşey yazmıyor şayet sizde doğubank gibi yerlerden kayıtlı diye cihaz almışsanız tekrar bir sorgulamanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radiologist -- 15 Ocak 2008; 16:24:27 >
  • ve cihaz kapandı size haber vermiştim arkadaşlar fason bir şekilde kısa üsreliğine kayıtlı görünen cihazlar belli bir süre sonra kapanıyor bilginize
    quote:

Orjinalden alıntı: invaze

arkadaşlar daha önce kayıtlı yazan telim şuan da tk sitesinde hiçbirşey yazmıyor şayet sizde doğubank gibi yerlerden kayıtlı diye cihaz almışsanız tekrar bir sorgulamanızda fayda var
  • çok geçmiş olsun Allah sabır versin kayıt işi büyük bela..
  • eyvallah dostum bi pasaport ayarladım bakalım yarın halletmeye çalışacam fakat halledemzsem bana burdan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa pm atsın
    quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

çok geçmiş olsun Allah sabır versin kayıt işi büyük bela..
  • şansınız yoksa Turkcell süründürüyo adamı..
    olmazsa avea veya vodafone'dan deneyin..
  • arkadaşlar selam

amerikadan arkadaşımın getireceği iphone u kendi pasaportumla kaydettirebilir miyim?

benim pasaport'da 29 aralık 2007 italyaya çıkış, 2 ocak 2008 dede türkiyeye giriş gözüküyor.

Amerikadan alınan faturalı telefon bu şekilde kaydolabilir mi?

sorun çıkmaz diyorlar ama birde size sorayım dedim :)
  • Faturalı ya da faturasız :)
    siz kaydettirebilirsiniz tabiiki..
  • tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın ama

telefon amerikadan gelecek

ben italyaya gittim geldim

bu önemli değil mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın ama

bu önemli değil mi ??

değil zaten sormuyolar nerden aldın diye dışardan mı dışardan o kadar
  • benim 2007 ağustos girişli pasaportum var çarşamba günü iphone kayıt için bu pasaportu kullanabilimiyim? yoksa 2008 girişli bir pasaport mu kullanmam gerekiyor??
  • Kullanırsın
  • önemli olan telefonun nerden geldiği veya arkadaşının ülkeye nerden girdiği değil.pasaportta ülkeye giriş damgası olması yeterli oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın ama

bu önemli değil mi ??
  • 2007 ağustosta girdiysen 2008 ağustosa kadar müsaden var.yani giriş yaptıktan sonra 1 yıl süreyle kullanabilirsin pasaportu.tabi 1 yıl içinde sadece 1 imei kayıt ettirebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

benim 2007 ağustos girişli pasaportum var çarşamba günü iphone kayıt için bu pasaportu kullanabilimiyim? yoksa 2008 girişli bir pasaport mu kullanmam gerekiyor??
  • gerçi benden önce plutosdaddy cevap yazmış
  • 2nizede teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

2007 ağustosta girdiysen 2008 ağustosa kadar müsaden var.yani giriş yaptıktan sonra 1 yıl süreyle kullanabilirsin pasaportu.tabi 1 yıl içinde sadece 1 imei kayıt ettirebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

benim 2007 ağustos girişli pasaportum var çarşamba günü iphone kayıt için bu pasaportu kullanabilimiyim? yoksa 2008 girişli bir pasaport mu kullanmam gerekiyor??

o 1 yıl bu şekilde mi işliyodu yoksa ocak 1'den ocak 1'e miydi? Ben yıldan yıla diye biliyorum bak

• arkadaşlar doğubanktan kayıtı diye alınan cihazım 1 ay geçmeden kayıtsız duruma düştü ve kapandı ve ben bir pasaport bulup turkcell bayisine 5 gün önce verdim fakat cihaz hala açılmadı bugün aradığımda sizin cihazı kaydedemiyorum sistem hata veriyor sizin gibi 30 tane daha cihazı kaydedemedim dedi sizce bunun nedeni ne olabilir daha önce kayıtlı olup kayıtsız duruma düşmesi olabilir mi
  • Arkadaşlar benim de bu kayıt hakkında bir sorum olacak.

Şimdi bu pasaport işinde hangi ülkeye gidip gelmenin bir önemi olmadığında hem fikiriz. Fakat aklıma takılan bir kaç soru var onlara cevap alabilirsem memnun olurum.

Sorularım şöyle :

Mesala 2007 yılı içerisinde ABD ye gidip gelmiş bir tanıdığım var. Malum şu an 2008 deyiz. Şimdi bu pasaportun kayıt süresi tanıdığımızın ülkeye giriş tarihinden itibaren 1 yıl mı (üstteki arkadaş öyle söylemiş) yoksa 2007 yılı sonuna kadar mı ?

Diğer sorum da şu olacak : Gene başka bir tanıdığımız yurt dışında yaşıyor ancak geçtiğimiz günlerde Türkiye`ye geldi ziyaret için. Yurt dışına çıkışı sanırım 2006 yılı ama dönüş 2008 de. Bu tanıdığımızın pasaportu ile kayıt yaptırabilmemiz mümkün mü ?

İkinci sorum bana mümkün gibi geliyor fakat en çok merak ettiğim konu 1. sorumda belirttiğim konu.. Eğer 2007 yılı sonunda kayıt hakkı bittiyse illa şimdi yurt dışına çıkıp gelmesi mi gerekiyor kayıt yaptırabilmem için ? Yoksa yurda döndüğü tarihten itibaren 1 yıl süre mi ? Veya eğer 2008 başlangıcına kadarsa ocak veya şubat ayına kadar bu süre uzayabiliyor mu ?

Bu konuda kesin ve net bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranilin -- 22 Ocak 2008; 18:49:52 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.