Şimdi Ara

iphone kayit? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

ben bugun saat 5 gibi turkcelde işlemlerimi yaptım... akşam internette bir kontrol ediyim dedim ve imei numaram kayıtlı gözüktü bu ne hız doğrusu şaşırdm ve sim kartımı takıp kullanıyorumm

Ne güzel darısı başıma. Bende cihazı teslim aldım ancak Desperatto`nun kayıt ettirmesini bekliyorum malesef hala kayıtlı değil
  • SONUNDA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ben de kayıt ettirebildim, kayıtlı görünüyor şu an, umarım yakın zamanda açılır 3 ay olcak hala müzik dinliyorum nete giriyorum anasını satiyim
  • Arkadaşlar, benim passportum 25.09.2007 Türkiye girişli, bu hafta içi kaydettirmeyi olanlıyorum, kabul edilecek mi?
    Herkes aynı soruyu sormuş ancak ümir ediyorum ki biri çıksın desin kardeşim ben 2007 şu ay girişli passport ile kaydımı gerçekleştirdim veya kabul edilmedi falan...??

Yardımınız rica...
  • 6. ay mı neydi işte arkadaşın pasaport, kabul edildi
  • Harika bir haber bu :)
    Çok sağol cevabın için :)
  • bende daha dün kaydettrdim pasaportum ağustos 2007 girişli :)
  • benım telefonum 10 aralıkta gelmıstı o gunden berı tel etmedım hıc kapanmasın dıye sadece youtubeu kullanıyordum. mesaj flnda gelmeden 26 ocak cmt kapandı. ulusda oturuyorum akmerkez kanyon ya da istinye parkda kesin kayıt ettirebileceğim bir yer bılen var mı acaba? bir de telefon ne kadarda açılır acaba:(
  • www.turkcell.com.tr/files/bayilistesi.pdf

extralar yapıyor.Bunu foruma sormaya pek gerek yok ama sanırsam.
  • Arkadaşlar peki bu kayıt işleminin prosedürünü biliyorsunuz. Bayiler önce elektronik ortamda imei yi kayıt ediyorlar ve kontrolde kayıtlı çıkıyor. Daha sonra asıl evraklar TK ya gittikten sonra kaydın akıbeti belirleniyor. Eğer evraklarda sorun varsa kayıt düşürülüyor. Şimdi bu 2007 pasaportlarında böyle bir işlem yapılması olası mı ? Yoksa bayi sisteme eklerken pasaport tarihini TK`nın sistemi otomatik olarak denetliyor mu ? Eğer denetliyorsa bir sorun olmaz ama denetlemiyorsa belki evraklar TK ya gidince tarihe bakıp kaydı düşürebilirler gibi geliyor bana..

Bu durumu tam olarak bilen arkadaşlar var mı ?
  • Ben bugune kadar kaydı dusurulen duymadım,eger öyle bişey olsaydı mutlaka duyulurdu bence...
    pasaport tarıhınden dusurmezler.Evrakta sahte bi durum olmadıgı muddetce,yada imei numarası klonlanmadıgı surece.
  • Ranilin artık soru sormayı bırakıp icraata geçsen diyorum
    bu kadar abartılacak bişey yok
  • İcraata geçemiyorum çünkü telefonu aldığım arkadaş (Desperatto Telefonun İlanı) kendi adına kaydettirecekti bilgilerini bir Turkcell Extra mağazasına bıraktığını söyledi cuma günü ama hala kaydedilmesini bekliyorum. Kayıtsız gözüküyor telefon
  • turkcell ile 2 haftadan fazla bi zamandır mücadele halindeyim... evraklarımı dediğim gibi 2 küsür hafta evvel bıraktım... ve hep ekranalarında ki sorundan, hata mesajından bahsediyorlar ve dediler ki 01 ile başlayan IMEI numaraları iPhone içinmiş ve genelde bunlarda sıkıntı çıkıyormuş...

böyle bir duyumu olan var mı? iPhoneların telekominikasyon kurumu tarafından kayıt ettirilmemesi gibi birşey??? acaba avea yada vodafone dan bi kart alıp kayıt ettirsem mi?!!! 2 gün sonra kapanacak yahu benim telefon?!!!!
  • Kapansın nolcak ki?..

Benim 4 aya yakındır kapalı, şimdi her an açılabilir, beklemedeyim. Kayıt ettirmek cidden bi bela, bazı extralarda sistem arızalı diyolar baazılarıysa çat diye yapıyo. Bi de utanmadan "genel sorun" diyo ******ler.....

Bakırköy Capacity Turkcell Extra gece 10'a kadar kayıt alıyo haberiniz olsun.
  • :) yani amacı telefon olduğu için hani kapanmazsa amaca hizmet etmiş olacak...

teşekkür ederim bilgi için...
  • Yok yani şöyle bişey de var, 2 günü kaldıysa kaydettirsen bile kapancak muhtemelen ve 1 hafta içinde tekrar açılcak
  • ben bugün saat 14 sularında bakırköy atrium alışveriş merkezindeki turkcell extraya gittim. kayıt ettirdim. hiç sorun cıkarmadılar ayrıca gayet güzel konustular. suan itibariylede telekomun sitesinden baktıgımda kayıtlı olarak görüorm iphone u
  • yahu bende sıkıntı hala sürüyor... bu ne biçim iş anlamadım, 2 hafta evvel dilekçe vermişim, altına imza atmışım...bana düşen her türlü yasal şeyi yerine getirmişim... telekominikasyon efendinin sisteminde bi sıkıntı olduğu için yapamıyorlar... 3 ayrı turkcell ve vodafone a gittim yeni hat alacaktım vodafonda gene olmadı... bu hak mı be?!

ulen gıkımız çıkmıyor die kesiverecekler telefonu... yasal bi zemine mi taşısak bu olayı... illegal bişi yapsak eywallah... devlet izin vermiş senede 1 tane telefon getirmeye getirmişiz, çektiğimize bak be!!!!!!!
  • 5dk önce mesaj geldi telefona resmen zıpladım korkudan ya Aletin telefon olduğunu unutmuşuz anasını satiyim. 2 gün sonra açıldı, vatana millete hayırlı olsun
  • arkadaşlar ben geçen hafta 2007 pasaportu ile yaptırdım ama bilmiyorum şuan ne durumda?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.