Şimdi Ara

iphone kayit? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yasa çok saçma bence insanı illegal yöntemlere sevk ediyorlar resmen kolaylaştırmaktansa zorlaştırmaya çalışıyorlar ki burda da insanlar kayıt için 5 ytl devlete vereceğine 20 ytl telefonculara verip imei değiştirme yoluna gidiyorlar 5 i 50 ytl yapsa ve sadece pasaport gerekse millet buna da razı olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

kardeş paso müşteri hizmetlerini ara başlarının etini ye yapıyorlar ben yaptım oldu bende 10 gün beklemiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: pekarr

şu anda yaklasık bır aydır kaydolmayan telefonum artık kayıtlı gözukuyor ımeı sorgulamadan bakınca ama bana ıslemınız kayda alınmıstır dıye mesaj hıc gelmedı turkcellden sımdı bu tel kayıtlı mı degıl mı benım tel kaoandı ben turkcelle gıttım 1 aydır beklıyordum bugun kaydolmus ama telıme bu konuyla ılgılı hıc mesaj gelmedı ne kapanacak dıye geldı ne de ıslemınız kayda alınmıstır dıye? telefonum ne zaman açılır bılgısı olan var mı

arkdaşlar bende teli kayt ettrdm sorgulama sitesinde kayıtlı diyo yani aradım ttk yı 29 şubat itibariyle kayıt altına alındı cihazınız dedi fakat işte bi 5 gün oldu gerçi 2 günü haftasonu ama hala telefon açılmdı yani kullanamıyorum acab ne zman açılır yada ne yapmak laızm arkdaş müşteri hizmetlerini ara demiş bu hangi müşterihizmetleri ?? yani ben mesela trkcell den yaptrdım kaydımı trkcelimi arayıp açın telefonumumu dememe gerekio ???

• arkadaşlar cihaz kayıtı için pasaport tarihi nin farklı olması etkiliyor mu acaba ??? yani mesela bnm pasaport umun süresi dolmuş...bu pasaportla bile kayıt yaptırabilir miyiz ?
  • vodafone hatlı telefonu turkcell extralarda kayıt ettirebiliyor muyuz? ayrıca bu kayıt işlemi sırasında verdiğimiz cep numarasından başka bir hatla kullanamayacakmıyız telefonu? tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 9 Mart 2008; 18:55:28 >
  • ben dün ettirdim. turkceldeki kadın dediki şimdilik 2007 ve 2008 pass lar için yapıoruz illa 2008 olması gerekmiyor dedi.Ama 1 ay sona ne olur hiç bişi belli değil dedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipodlover

vodafone hatlı telefonu turkcell extralarda kayıt ettirebiliyor muyuz? ayrıca bu kayıt işlemi sırasında verdiğimiz cep numarasından başka bir hatla kullanamayacak mıyız telefonu? tşk.

farketmez her servis sağlayıcısıyla kullanabilirsinn
  • arkadaşlar su an için en son ne zaman çıkış yapmış pasaportlar için işlem yapıyolar. pasaport sahibi 18 yasından küçük olabilir mi?

bide fatura aslı gerekiyo mu arkdaşlar ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 9 Mart 2008; 20:07:17 >
  • Arkadaşlar cumartesi elime geçen iphone mi bugün istinye parktaki turkcell extrada kayıt ettirdim. 2007 haziran ayı çıkışlı pasaportumla başvurdum. Fatura istenmiyor. Az önce TK sitesinden baktım. Imei no kayıtlı gözüküyor. Yani bu kadar çabuk oldu. Selamlar
  • kayit olayinda karsilastigim ilginc bir olayi solim belki bazi arkadaslarada yardimci olur
    pasaporttaki son cikis girisi dikkate aliyorlar, ve bazen turkiye girislerinde damga basilmiyor
    kayit yaparlarken ozellikle bu damganin olmasina dikkat ediyorlar, bu damga yoksa kayit yaptiramiyorsunuz, son 1 sene icerisinde 10 sefer cikisiniz olsa dahi.
    bunun cozumude su, ilce emniyet mudurlugune giderek, son cikis-girisinize ait bir kagit alarak evraklara ekliyorsunuz.
    pasaport sahibinde ise yas siniri aranmiyor, 3 yasindaki bir cocugun pasaportuyla bile kayit yaptirabilirsiniz
    ayrica su ara sanirim sistem cok hizli turkcelle evraklari verdim ve daha extradan cikmadan kayit mesaji geldi, 15 dk icindede internette gorunmeye basladi
  • tşk arkadaşlar alır almaz halletcem. cuma günü elime geçecek inşallah cihaz...
  • arkadaşlar ben hala kayıt yaptıramadım... şimdi sim kartı takıp kullansam bi sorun olur mu ya:(

pasaport bulamadım hala:(
  • pasaport bulamayan ve cihazları kapanan arkadaslar. tk dan kapanmama garantili iphone larınızı kayıt altına alıyoruz. detaylı bilgi için msn den ulasınız

MSN: iphonedestek@hotmail.com
  • Merhaba,
    Biri cevap verebilir mi bana?

Şimdi ben Amerika'dan bir iphone getirtiyorum (31 Mart'ta elimde olacak)

Kayıt için:

1. Bu sıralar yurtdışına çıkmadım ve çıkmayacağım. Bir arkadaşımın pasaportu ile (en son 15 gün önce giriş yaptı) kayıt yaptırsam olur mu?

2. Ama pasaport farklı olacak-sim kart farklı olacak. Sorun çıkar mı? (Turkcell için)

3. Avea ve vodafone yapar mı?

4. Bu işlemler yapılana kadar kendi kartımı takmayıp, telefonu açmasam mı?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
  • 1. olur
    2. farketmez. benim bildiğim imei numarasını pasaporta kayıt ediyorlar. sim kartla veya kullandığın şebekeyle alakası yok.
    3.yaparlar
    4. yani öyle yapabilirsin ama sanırım bir 15 günlük süren var. o arada açsanda olur. ama net bi bilgim yok.

quote:

Orjinalden alıntı: meloklava

Merhaba,
    Biri cevap verebilir mi bana?

Şimdi ben Amerika'dan bir iphone getirtiyorum (31 Mart'ta elimde olacak)

Kayıt için:

1. Bu sıralar yurtdışına çıkmadım ve çıkmayacağım. Bir arkadaşımın pasaportu ile (en son 15 gün önce giriş yaptı) kayıt yaptırsam olur mu?

2. Ama pasaport farklı olacak-sim kart farklı olacak. Sorun çıkar mı? (Turkcell için)

3. Avea ve vodafone yapar mı?

4. Bu işlemler yapılana kadar kendi kartımı takmayıp, telefonu açmasam mı?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşımın türkiye'ye 2007 eylül tarihinde girdiği pasaportuyla bugun ankara cepa alışveriş merkezi turkcell extra'da kaydımı yaptırdım.1 saat sonra da internetten baktığımda telefon kayıtlı gözüküyordu.5 ytl karşılığında hemen hallediyorlar.
  • Peki pasaportun giriş çıkış senesi önemli mi o kadar?
    Atıyorum 2003 de yaptıysa mesela?
  • içinde bulunduğumuz tarihten altı ay önce olması şart mı bu Türkiye'ye giriş tarihinin? yoksa 2007 nin her ayı geçerli midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipodlover

içinde bulunduğumuz tarihten altı ay önce olması şart mı bu Türkiye'ye giriş tarihinin? yoksa 2007 nin her ayı geçerli midir?

arkadaşım 14 eylül 2007de gitiş yapmıştı.ben 27 mart 2008'de kayıt yaptırdım.yani 6 ayı biraz geçmiş ama sorun çıkmadı.inşallah ilerde de çıkmaz
  • telefonu hiçbir işlem yaptırmadan mı kayıt ettirelim, yoksa bunun bir önemi yok mu? yani jailbreak (kırıp) ya da yeni yüklemeler yaptıktan sonra götürsek farkeder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anıl04

telefonu hiçbir işlem yaptırmadan mı kayıt ettirelim, yoksa bunun bir önemi yok mu? yani jailbreak (kırıp) ya da yeni yüklemeler yaptıktan sonra götürsek farkeder mi?
    hicbir sey fark etmez.tek dikkat etmen gereken sey eger kayit ettirmeden once telefonu unlock edip kullanmaya baslarsan 15 gun icinde kaydettirmen lazim.yoksa telefon TK tarafindan kapatilir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.