arkadaşlar telefon tk tarafından kapandıktan kayıt ettirip geri açtırabiliyormuyuz???
bugün banada mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır 4. ayın 2sinde kapatılacagı söylenmiş ne yapmam gerekir arkadaşlar ? Kapandıgı zaman tekrar açarlar mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: bhdrctr
bugün banada mesaj geldi telefonunuz kayıt dışıdır 4. ayın 2sinde kapatılacagı söylenmiş ne yapmam gerekir arkadaşlar ? Kapandıgı zaman tekrar açarlar mı ?
pasaportla kayıt edersen tekrar açılır
quote:
Orjinalden alıntı: bugra7
arkadaşlar telefon tk tarafından kapandıktan kayıt ettirip geri açtırabiliyormuyuz???
Evet kapandıktan sonra geri açılıyor, yeterki kayıt ettirin.
Amerikada iken aldım, 2 günlüğüne Türkiyeye geldiğimde Turkcell ile kullandım. Sonra 7 gün Tayvana gittim. Döndüğümde bir gün daha çalışıp gece 12'de kapandı. Ertesi gün pasaportumla Turkcell'lerden birine gidip kayıt altına aldırdım. Akşama doğru mesaj geldi, internetten kontrol ettiğimde IMEI numaram kayıtlı göründü, ama 4 gün sonra çalışmaya başladı. O arayı eski telefonumun IMEI numarasında geçici olarak geçirdim. Sonra orijinaline döndüm.
imei sini degiştirmeyi düşünüyorum kayıt ettirmek için elimde pasaport yok çünkü şu anda kullanmadıgım bir telefonun imeisini iphone kopyalasam herhangi bir problem olurmu acaba?
Tespit edilirse problem olur.Sonucta yasa disi bir islem.
anladım bakalım deniycem bi o yöntemi
Mesaj gelmeden kapata bilirlermi tel. 15 gun oldu kullanali, ve bu bugun bi seyler oldu,sabahtan no servise yaziliyor...kayit yuzundenmi yoksa bi baska sorun var...yardimci olursaniz sevinirim
herkese merhaba,
benimde dun kayitli olan makinam icin makinaniz 02/04 itibariyle kapanacaktir diye mesaj geldi. bende imei sorgulamaya girip denedigimde kayit disi gornuyordu. aldigim yerle temas kurdum bugun bakacagiz. bu sorun neden kaynaklaniyor.
Benimde başıma aynışey geldi arkadaşlar.
Telefonun kayıtlı gözüküyordu, şimdi kayıt dışı gözüküyor, kapanacak diye de mesaj geldi.
Ne yapmalıyım, neden böyle bişe olduu??
ACİLL YARDIM LÜTFENN
imei kopyalanmış olmasın? telefonun arka metal yüzündeki imei ile cihazın imeisi farklı mı? eğer böyle bir durum varsa restore yapıp orijinal imei'yi pasaport kaydı yapmanız gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: YAKKICI
Benimde başıma aynışey geldi arkadaşlar.
Telefonun kayıtlı gözüküyordu, şimdi kayıt dışı gözüküyor, kapanacak diye de mesaj geldi.
Ne yapmalıyım, neden böyle bişe olduu??
ACİLL YARDIM LÜTFENN
Cihazın imeisi ile arka tarafta ki imei birbirini tutuyorr. Lütfen yardımm..
benim de telde gorunen ile arka kapaktaki imei birbirini tutuyor. garip olan kayitli gorunen imei nasil kayit disi gorunur anlamadim. yardim edecek olursa sevinirim. pasaport yok cunki.
o zaman şöyle bir ihtimal geliyor aklıma. satıcı aynı pasaportla birden başka kayıt yaptırmıştır. bu kayıt işleminden hemen sonra bayinin girdiği imei sistemde kayıtlı gözükür ama evraklar tk'ya ulaştıktan sonra kayıt iptal edilmiş olabilir. yine de tk'yı arayıp sormakta fayda var arkadaşlar.
Arkadaşlar daha önce başına böyle bi iş gelen varmı..
Pasaportla kayıt yaptırsak sorun yaşarmıyızz???
arakdaslar kapanmadan once sms geliyormu kapanacak diye...bana hic bi sey gelmedi...ama su an no servise yaziliyor...acaba baska bi sorun mmu var...
MEsaj geliyor. Bu arada iki gündür tk yı arıyorum acan yokk
quote:
Orjinalden alıntı: AnkaraGucu06
arakdaslar kapanmadan once sms geliyormu kapanacak diye...bana hic bi sey gelmedi...ama su an no servise yaziliyor...acaba baska bi sorun mmu var...
kapanmadan once sms gelir,telefona ilk hangi hattı taktıysan o hattına sms gelir.no service yazıyor ise muhtemelen telefonunun kapanmıstır.
peki simdi diyelim ki bu sekilde pasaporta 2 imei kaydettirildi ve bizim imei kayitli gorunurken birden kayit disi yapildi yada imei no kopyalandi baska bir makinada kullaniliyor. biz simdi pasaportla gitsek makinayi ayni imei no ile kaydettirebilirmiyiz. orjinal imei nosu ile.
Bizim pasaportlarda giriş çıkış damgaları en son 2003 de basılmış ama 2 hafta önce amerika dan giriş yapıldı. Ben bu pasaportla kayıt yaptırmak için ne yapmalıyım? Bu durumda Turkcell bayine gidersem en son 2003 de girmişsiniz diyip kayıt etmezler her halde?