Şimdi Ara

iphone kayit? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
33.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size tavsiyem: Telefon TK tarafından kapatıldıktan sonra da açtırılabiliyor. Fakat en iyisi telefon TK tarafından kapatılmadan gidip kaydettirmeniz. Kapatılmadan kaydettirdiğinizde sisteme çok daha hızlı bir şekilde "KAYITLI CİHAZ" olarak geçiyor.
  • Benim damga olayına ne diyorsunuz peki?
    Eminim çoğunuzun başına gelmeyen bir durumdur..
  • Kusura bakma, o konuda herhangi bir bilgim yok :-/
  • Ya arkadaşlar bana Turkcell den ismimde Türkçe karakter olduğu için sistemde sorun çıktığını ve bu yüzden telefonu kayıt edemediklerini söylediler böyle bir saçmalık nasıl olur anlamak mümkün değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minak

Ya arkadaşlar bana Turkcell den ismimde Türkçe karakter olduğu için sistemde sorun çıktığını ve bu yüzden telefonu kayıt edemediklerini söylediler böyle bir saçmalık nasıl olur anlamak mümkün değil...

soyisminde türkçe karakter olduğunda kayıt yapılabiliyormuymuş?
  • quote:

Ya arkadaşlar bana Turkcell den ismimde Türkçe karakter olduğu için sistemde sorun çıktığını ve bu yüzden telefonu kayıt edemediklerini söylediler böyle bir saçmalık nasıl olur anlamak mümkün değil...

Kardeş bence yanlış kişilere denk gelmişsin.Türkiyedede Türkçe harfler kullanılmayacaksa nerde kullanılacak !
    iki hafta önce içinde Türkçe karekter olan isimle kayıt yaptırdım
  • Ankara Cepa daki Turkcell Extra ya gittim... Bana söyledikleri bu... Yılbaşından sonra yeni sistem gelmiş ve bu sistem Türkçe karakterlerde sorun çıkartıyormuş... Türkçe karakter kullanmayınca T.C. kimlik numarasıyla eşleşmediği için sorun çıkıyormuş... 1-2 hafta öncesine kadar bir şekilde kabul ettiriyoduk ama artık telekominikasyon kurumu asla izin vermiyo dedi bide bi tomar kağıt gösterdi benimle aynı durumda olan... Acaba başka yere de mi sorsam?
  • quote:

Ankara Cepa daki Turkcell Extra ya gittim... Bana söyledikleri bu... Yılbaşından sonra yeni sistem gelmiş ve bu sistem Türkçe karakterlerde sorun çıkartıyormuş... Türkçe karakter kullanmayınca T.C. kimlik numarasıyla eşleşmediği için sorun çıkıyormuş... 1-2 hafta öncesine kadar bir şekilde kabul ettiriyoduk ama artık telekominikasyon kurumu asla izin vermiyo dedi bide bi tomar kağıt gösterdi benimle aynı durumda olan... Acaba başka yere de mi sorsam?

birader ben böyle bir saçmalık duymadım..27 mart perşembe günü cepa turkcell extrada kaydımı yaptırdım..arkadaşımın pasapartu üzerine yapıldı işlem.soyadı da ÜNAL arkadaşımın.
  • quote:

Sacmaligin dik alasi hemde,daha neler duyacagiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vefakoksal

quote:

Ankara Cepa daki Turkcell Extra ya gittim... Bana söyledikleri bu... Yılbaşından sonra yeni sistem gelmiş ve bu sistem Türkçe karakterlerde sorun çıkartıyormuş... Türkçe karakter kullanmayınca T.C. kimlik numarasıyla eşleşmediği için sorun çıkıyormuş... 1-2 hafta öncesine kadar bir şekilde kabul ettiriyoduk ama artık telekominikasyon kurumu asla izin vermiyo dedi bide bi tomar kağıt gösterdi benimle aynı durumda olan... Acaba başka yere de mi sorsam?

birader ben böyle bir saçmalık duymadım..27 mart perşembe günü cepa turkcell extrada kaydımı yaptırdım..arkadaşımın pasapartu üzerine yapıldı işlem.soyadı da ÜNAL arkadaşımın.

Acaba telefon gerçekten kaydedildi mi diye telekomun sitesinden bi kontrol edebilir misin? Çünkü benim de belgemi aldılar bi sorun yokmuş gibi fakat 15 gün sonra telefonum kapanınca acı gerçekle karşılaştım =

• Kayıt işlemini zorlaştırmak için TK elinden geleni yapıyor. Şimdi de 1 ay içinde kayıt ve 2 yıl başka telefon kaydedememe getirmişler. Yani telefon aldım kullanıyorum 2 yıl başka yurtdışından telefon alıp kullanamayacağım, paşa paşa buradan 3 kat fiyatına telefon alacağım, ne ala memleket.

Valla illegal falan ama hiç kullanılmayan hatta kullanılamayacak durumda bozuk telefon varsa elinizde atın IMEI'sini iphona gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot206WRC -- 31 Mart 2008; 12:54:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Acaba telefon gerçekten kaydedildi mi diye telekomun sitesinden bi kontrol edebilir misin? Çünkü benim de belgemi aldılar bi sorun yokmuş gibi fakat 15 gün sonra telefonum kapanınca acı gerçekle karşılaştım =

Etmistim birader,simdi yine ettim kayitli gozukuyor.bana orda turkce karakterle alakali hicbir sey demediler.islemi hemen yapiyoruz dediler.ve yaptilar da

• quote:

quote:

Aynen, benim adımda Ü soyadımda hem Ç hem Ş var. Kayıt yapıldı, çalışıyor ve sistemden de kayıtlı görünüyor.

• Beyler merhabalar,

İphone için kullanım ve yeni programlarla ilgili bilgi veren güncel bi forum var mı.

Bir de youtube da iphone magic diye bi video izledim, bu programları nerden bulabiliriz??
  • Yanlış konu içine yazmayalım arkadaşlar, forum iyice curcuna oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: YAKKICI

Beyler merhabalar,

İphone için kullanım ve yeni programlarla ilgili bilgi veren güncel bi forum var mı.

Bir de youtube da iphone magic diye bi video izledim, bu programları nerden bulabiliriz??
  • Kayıt yaptıracağım kaç gündür şu imei sistemi gene gitti bekliyorum geri gelsin diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

Kayıt yaptıracağım kaç gündür şu imei sistemi gene gitti bekliyorum geri gelsin diye

hayda şu anda çalışmıyormu bende yarın yada pazartesi yaptırmayı düşünüyordum olmuyormu yani?
  • arkadaşlar 2 nisan çarşamba günü bnm pasaportum müsait olmadığı için anneme kayıt ettirtmesini istedim... fakat tcellextra da sistemde yenileme vs... olduğu için bi süre kayıtları durduklarını söylemişler.... yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum henüz bir mesaj fln gelmedi kayıt dışı fln diye... allah sonumuzu hayır etsin :D
  • telefon ettim 4-5 gündür çalışmyıormuş sistem şu anda gelmiş. çalışıyormuş.
  • tekrar deneyelim o zmn :D evrak olarak neler istiyorlar? imei numarası ve pasaport yeterli oluyor mu? bir de kayıt ettirdikten sonra sadece tek bir numarayla mı çelışıyor yoksa istediğimiz hattı istediğimiz zaman kullanabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.