Şimdi Ara

iPhone kılıf dan dolayı oluşan lekeler için bir öneriniz varmı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 Plus bir cihazım var ve kılıftan arka kapak kısmında çok kötü bir lekelenme var bu lekeyi bir türlü gideremedim kullanmadığım birşey kaldı mı bilmiyorum ama araç pastasını bile kullandım yinede nafile konuyla alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim ve yanlış yere yanlış şekilde konu açtıysam affınıza sığınırım 🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok zor çıkmıyor arkadaşımda var en iyisi karbon kaplama yap telefonunu papscover cepmania yada dbrand dan al bitane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    Bir kere almıştım ama beceremedim 50 lira çöpe gitti 😏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin.055

Bir kere almıştım ama beceremedim 50 lira çöpe gitti 😏
    ikinci denemende kesin yaparsın youtubeda dbrand videolarını izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizilmişse zaten bundan sonra bir şey yapamazsın, en azından ben bir yol bulamadım.

iPhone 7 nin çok kolay çizildiği konusunda Apple' ın uyarısı bile vardı bu sebepten ben bir çözüm olacağını da düşünmüyorum.

Bilmediğiniz kimyasal işlerine de girmeyin, sağlığınızdan olmayın. Çizilmişse çizilmiş satarken 200-250 eksiğine gidecek o kadar, çok takılmaya gerek yok.

Henüz çizilmemiş arkadaşlar varsa telefonun arkasına jelatin takıp kılıfı öyle kullansınlar.
    En azından kılıfın içine (kılıfla telefon arasına) kağıt kesip kullansınlar. Yani kılıf telefona temas etmesin mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 28 Mart 2019; 17:35:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.