Şimdi Ara

İPHONE KULLANICILARI DİKKATLE OKUSUN 1.1.3 VERSİYON HAKKINDA HERŞEY !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.1.3 store lara dustugune gore kırılma haberlerıde baslar 1 2 haftaya kadar.
  • şimdi bilen yokmu 1.1.3 olanlların seri numarası kaçla bitiyor? 3 gün sonra arkadaş gidiyo amerikaya. ühühüüühüü
  • RESIMLERDEKI YENI GELEN BILGILERI UMARIM OKUMUSSUNUZDUR SAYGILARLA ARTI IPHONE SHROCCO CIKMISTIR FORUMA EKLEDIM !!!
  • ya arkadaşlar dün ilk defa ben 1.1.3 apple storlarda satıldığını söyledim....ama hala bazı arkadaşlar 1.1.2 lerin apple shopta satıldığından bahsediyor..arkadaşlar apple shoplardan sakın iphone aldırmayın..1.1.3 olacak bilesiniz...apple tüm shoplarından 1.1.2 leri geri çekip 1.1.3 satmaya başlamış..geri çektiklerinide update edip tekrar piyasaya sürecek..sadece apple shop harici electronic shop lar da bulma şansınız var..onlar toplu mal çektğinden stoklarında bulunmakta..ama apple kendi shoplarında kesinlikle eski versyon satmıyor...bilginize...
  • arkadaşlar 1.1.2 nin software olarak kırıldığı ile ilgili haber var..bileniniz varmı...bir internet sitesinde programın satışı yapılıyor....linkini veriyorum..http://www.unlockiphone112.com/index.html
  • EEE ARKADAŞIM SOLEDIK ZATEN BUNU KASMA KENDINI !!!
  • bende yeni getirttim amerika dan 1.1.3 cıktı
    18 Subat eşimin doğumgünü ona hediye etmek için getirtmiştim , umarım o zamana kadar kırarlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.