Şimdi Ara

İPHONE KULLANICILARI DİKKATLE OKUSUN 1.1.3 VERSİYON HAKKINDA HERŞEY !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NewYork gibi büyük şehirlerde iphone satış miktarı daha fazla olduğu için belki de ellerindeki iphone'lar bitmiştir ve yeni gelen ürünler 1.1.3dir. Diğer arkadaşın kuzeninin sorduğu apple store henüz elindeki 1.1.2'leri satmadığı için belki de 1.1.3 satılmaya başlamamıştır orada. heralde olayın en mantıklı açıklaması bu. sonuç olarak benim anladığım kadarıyla amerikadan iphone aldırmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları lazım 1.1.2ler bittiği anda 1.1.3'ün kırılmasını beklemekten başka çare kalmaz. store.apple.com'dan kredi kartı ile alınacak iphone'ların da 1.1.3 çıkma ihtimali çok yüksek. ayrıca tahminimce 1.1.3 kırılana kadar GG, doğubank... gibi yerlerde 1.1.2 fiyatlarında da bir artış olabilir.
  • yanlız şu var abi..gene arkadaşımın sölediği apple storlardaki tüm iphone ları geri toplayıp update edip tekrar satışa sunuyolarmış..yani apple storlarda stok bitimi diye bi kavram yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

kutudan anlaşılabiliyormuydu 1.1.2 olduğu yada 1.1.3 nasıl anlayabiliriz farkı ?

Seri numarasinin 4 ve 5 inci digitleri 44 ve alti ise 1.1.1, bunun uzeindekiler 1.1.2 dir.
  • ARKADAŞIM APPLE STORE DE YOK DIGER AMERICAN TEKNOSALARINDA VARSA VARDIRR APPLE ELINDEKI STOKLAR SATMADAN YERINE YENISINI KOYMAZ BIZ MAC KULLANICISIYIZ ARTII SERI NOLARINA DIKKAT EDINN ! SERI NOLARINDAN 1.1.3 OLDUGU ANLASILIYO ZATENNN !!! KI TAVSIYEM INGLILTEREDE TANIDIGNIZ VARSA ORADAN GETIRMENIZZ 100 DE 70 80 NI 1.1.1 VE 1.1.2 HABERINIZ OLSUN !!! SUAN SIZIN ICIN ARIYORUM KUZENIMI AKSAMA GUNCELLIYECEGIM !!!
  • ben bu cumartesi aldırıyorum. Kısmetse 1.1.2 vardır. Kuzenim sorarak alıcak bende bilgilendiririm sizi. Dua edinde 1.1.2 çıksın. sizinde işinize gelir hem Kesin bilgisi olan yok dimi henüz ? Ama mantıklı düşünürsek ellerinde 1.1.2 vardır. TAbiki yeni gelenler 1.1.3 olucak ama sordurarak alın orda çalışanlar hangisi eski hangisi yeni bilir. Ayrıca sizin için yeni vers. ne zaman gelir onuda sorarım.
  • arkadaslar biraz once amerikadan arkadasim aradi new york apple store dan aldigi iphone un versiyonu 1.1.3 mus. bundan sonra amerikadan alacaklar dikkatli olsun
  • Bu saatten sora artık bize 1.1.3 gelır artık guzel haberleri beklicez
  • ARKADAŞLAR DİKKAT DİKKAT KUZENIMLE KONUSTUM IPHONE 1.1.3 VERSIYONLARI APPLE STORELERDE SATISA BASLAMIS FAKAT 1.1.2 LER VER 1.1.1(AZ OLMAK UZERE CUNKU 4 MILYON SATMIS) BULUYOMYUSS SANSINIZ YUZDE 50 DESEM YERI OLACK UYARIYORUM SIZI SEVGILERIMLEE!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: naso1scht

ARKADAŞIM APPLE STORE DE YOK DIGER AMERICAN TEKNOSALARINDA VARSA VARDIRR APPLE ELINDEKI STOKLAR SATMADAN YERINE YENISINI KOYMAZ BIZ MAC KULLANICISIYIZ ARTII SERI NOLARINA DIKKAT EDINN ! SERI NOLARINDAN 1.1.3 OLDUGU ANLASILIYO ZATENNN !!! KI TAVSIYEM INGLILTEREDE TANIDIGNIZ VARSA ORADAN GETIRMENIZZ 100 DE 70 80 NI 1.1.1 VE 1.1.2 HABERINIZ OLSUN !!! SUAN SIZIN ICIN ARIYORUM KUZENIMI AKSAMA GUNCELLIYECEGIM !!!

amerikan teknosaları ne ya, valla alemsiniz hiç güleceğim yoktu sabancı amerikayada el attı heralde, eee bi avm de 3 teknosa açan amerikayada açardı zaten

bu arada kaçıncı haftadan sonraki iphoneların versiyonu 1.1.3?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef -- 17 Ocak 2008; 21:16:38 >

• ARKADASLARR BU ARADA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIGIM SON SEY BIZ ISTANBULU BILE FETH ETTIK 1.1.3 cude yakında kırarız raat oldun ehehhehe
  • Haklisin dostum gavurlarin yontemini yine onlarin hazirladigi kilavuzlara bakarak kirariz. Hackthatphone.com da bile 24 dil icinde hala Turkce yok. Sen ne diyorsun ya . . .
  • YA benim merak ettiğim ordaki çalışanlar sölemezmi bu yeni versiyon bu eski versiyon die? 2 günde nasıl geçmişler 1.1.3 e? Adam gibi bilgisi olan birileri konuşsun... Sabah konunun başlığında rahat olun 1 aya gelmez filan yazıyodu akşama doğru başlık deişmiş!!! İnsanlar sizin konuşmalarınıza göre hareket ediyor verilen az bi parada değil... BUna bende dahilim bu cumartesi aldırıyorum ve o nedenle sürekli forum u takip ediyorum. Arkadaşın biride 1.1.3 ü seri numarasından anlarsınız die bi msj atmış nasıl anlıycaz heryerde baktım bi bilgi yok???? Açıklarsanız sevinrim..
  • 30 dakika kadar once bir arkadasim New York Soho Apple Store'dan iphone aldi. Version 1.1.2 cikti.
    Bilgilerinize.
  • Valla hiçbişi anlamadım ya kimi diyo 1.1.3 satılıyo kimi diyo 1.1.2 birileri
  • arkadaslar selam

Simdi oklohomadaki arkadasimla gorustum apple store da 1.1.3 varmis

Sadece bu ne hiz diyorum amip misali cogaliyorlar
  • arkadaşlar şu an tek öğrenmemiz gereken 1.1.3ün seri numarada kaçıncı hafta sonrası üretim olduğunu öğrenmek başka da şans yok sanırım alırken bakıcak alan arkadaşlar da.. yada tamamen şansımız da ne varsa o olucak belki 1.1.3 kingsimsiz de kullanılabilecek artık iyice kaderci oldum
  • Arkadaşlar 5 dk önce afrikadaki arkadaşla konustum apple store da 1.1.8 çıkmış dikkat edin valla
  • BAK KARDESLERIM SIZE EN DOGRU BILGILERI ACIKLAMAYA CALISIYORUZZ SABAH RAHAT OLUN DIYODUN AMA YENI GELEN BILGI UZERINEE DUNN APPLE STORELERE DUSTUGUNU OGRENDIK ACIKLAMASINIDA YAPTIKK ARTIK SANSINIZAA OGRENDIGIM KADARIYLAA !! AMA SOLUYORUM ALICAK ARKADASLARR ACELE ETMEYIN KARDESINIZIN SOZUNU DINLEYINN SABREDINN 1.1.3 CIKABILIR DIYE UYARIYORUMM OKE!
  • Biz bişey alıcazya anasını satım versiyon değişir ne şans var ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: naso1scht

BAK KARDESLERIM SIZE EN DOGRU BILGILERI ACIKLAMAYA CALISIYORUZZ SABAH RAHAT OLUN DIYODUN AMA YENI GELEN BILGI UZERINEE DUNN APPLE STORELERE DUSTUGUNU OGRENDIK ACIKLAMASINIDA YAPTIKK ARTIK SANSINIZAA OGRENDIGIM KADARIYLAA !! AMA SOLUYORUM ALICAK ARKADASLARR ACELE ETMEYIN KARDESINIZIN SOZUNU DINLEYINN SABREDINN 1.1.3 CIKABILIR DIYE UYARIYORUMM OKE!

OK kardeşim iyi diyosun güzel diyosun ama herzman usa den bi tanıdık gelmiyor. İnsanlar belki yılda bir yakalıyo bu şansı ve değerlendirmek istiyor. benimde durumum böyle bişi. Kuzenim ocak 25 de geliyo ve ben parayı pazartesi yolladım.Bu cumarteside gdip alıcağını söyledi. BEnde tembihledim ordaki çalışanlara sor versiyonunu bilirler belki die ?! Size bi soru söylerlermi alırken bunlar yeni geldi bunlarda eski elimizde kalanlar gibilerinden?? Yada buraya arkım almış 1.1.3 çıkmış filan yazan arkadaşlar üzerindeki seri numarasından 4 ve 5. rakamı söylerse bizde az çok çıkarırız kaçtan sonra 1.1.3 filan gibilerinden!... Şİmdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.