Şimdi Ara

İPHONE KULLANICILARI DİKKATLE OKUSUN 1.1.3 VERSİYON HAKKINDA HERŞEY !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 3 GUNDUR GELEN MAILLER VE MSNDE YAZILANLARDAN SORA BU KONUYA DIKKAT ERTENIZI ONEMLE RICA EDERIM !!!
    1.1.3 VERSIYONU CIKMISTIR HERKESIN BILDIGI GIBI OZELLIKLERI MUKEMMELDIR FAKAT SUAN ICIN HIC BI SEKILDE TELEFONUNUZA GEREK
    ITUNESTAN GEREK NORMAL SEKILDE 1.1.3 ATMAYINIZ AKSI TAKDIRDE TELEFONUNUZ 1-2 AY BOYUNCA ASKIDA KALACAKTIR ACIKCA KULLANILAMAYACAK 1.1.3 VERSIYONU KIRILANA DEK RAFTA KALACAKTIRR !!!

1.1.3 VERSIYONU NE MI YAPAR ?

1.1.3 VERSIYONU ATAN ARKADASLAR BOSUNA UGRASMASIN MODEM FW RINI YUKSELTTIGI ICIN BIRDAHA 1.0.2 1.1.1 VE 1.1.2 YE KESINLIKLE DONDUREMEZSINIZ YANII TELEFONU KULLANAMAZSINIZ O YUZDEN ONEMLE RICA OLUNUR TELEFONUNUZA 1.1.3 YUKLEYEMIYINIZ!!!

VE ŞUNU UNUTMAYIN !!

ARKADAŞLARRR IPHONE ALICAK ARKADAŞLAR 1.1.3 VERSIYONU CIKTI ARTIK DUN ITIBARIYLEE ASAGIDADA YAZDIGIM GIBI STORELERDE SATISA CIKMISTIR SAYGILARIMLAA ONA GOREE ALINN!!!

iPhone Firmware 1.1.3

Bu bİ SİTEDE ÇIKAN YAZININ TURKCEYE CEVRILMESIDIR YAZILIS TARIHI 19 ARALIKTIR BUGUN 18 OCAK IRTIBARIYLEEE SOZUMU DOGRULUYORUM APPLE IPHONE 1.1.3 STORELERE DUSMUSTUR SAYGILARLA!!!

iphone desktek: zeybekler@hotmail.com

ARKADASLAR ISTE SIZE CIKAN SON APPLE IPHONE
    2007′ye şıklığıyla, özellikleriyle ve bazen de hakkında yapılan tartışmalarla damgasını vuran Apple iPhone bugün son versiyonu “Platinum” ile karşımızda. Özelliklerinden daha önceki haberlerinden bahsettiğimiz iPhone’un bu versiyonunda kaplama dışında hiçbir fark yok.

Sadece 250 adet üretilecek bu sürümün fiyatı ise biraz tuzlu olacak. 1100€’dan satışa sunulacak modelin Şubat 2008′de piyasaya sürüleceği bildirildi. Diğer modelden farkı ise platin kaplamaya sahip olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naso1scht -- 18 Ocak 2008; 0:16:59 >

• bilgiler için teekkr ederiz dostum
  • Gittigidiyor da bi kaç ilana baktım adamlar 1.1.2 yi turbosim olmadan kırmıslar nası oluyo bu anlamadım ? İlanda yazanlar : APPLE 8GB IPHONE UNLOCK EDILMIŞ VE HER SIM KARTLA (avea,turkcell,vadafone) ÇALIŞMAKTADIR. ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDADIR. SADECE UNLOCK PROGRAMI YÜKLENMESI İÇİN KUTU AÇILMIŞTIR. ÜRÜN 1.1.2 VERSİYON UNLOCK YAPILMIŞTIR.
  • Bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim ama merak edip sormadan da duramayacağım, 1.1.3'ün apple store'lara düşmesinin birkaç ay süreceğini hangi kaynaktan öğrendin acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilsar

Gittigidiyor da bi kaç ilana baktım adamlar 1.1.2 yi turbosim olmadan kırmıslar nası oluyo bu anlamadım ? İlanda yazanlar : APPLE 8GB IPHONE UNLOCK EDILMIŞ VE HER SIM KARTLA (avea,turkcell,vadafone) ÇALIŞMAKTADIR. ÜRÜN SIFIR KUTUSUNDADIR. SADECE UNLOCK PROGRAMI YÜKLENMESI İÇİN KUTU AÇILMIŞTIR. ÜRÜN 1.1.2 VERSİYON UNLOCK YAPILMIŞTIR.

eğer fabrika çıkışı 1.1.2 değilse yapılabilir. hatta benimkide 1.1.2 ben hattımı kullanabiliyorum. anysim'in 1.1.2u sürümü var. o işini görüyor.
    ben satsam iyi para eder ha :D
    1.1.2, türkçe...
  • arkadaşlar 1.1.3 yayınlandı..peki 1.1.2 yi jailbreak yaparken 1.1.1 e indirip sonra 1.1.2 yapıyoduk i tunes tan...şimdi 1.1.2 yerine 1.1.3 yapmayacakmı..yapacak işe başka bir yöntem varmıdır...yoksa 1.1.3 kırılana kadar 1.1.2 lerdemi kullanılamıyacak...
  • Bildiğim kadarıyla 1.1.2'ye geri update ederken illa itunes kullanmana gerek yok. İnternette bütün firmeware'ler mevcut. Bir yerden 1.1.2'yi bilgisayara indirdikten sonra işlemi eskisi gibi yapabilirsiniz.
  • daha 1.1.3 kırılmadığı için 1.1.2 lerinizi update etmeyin yoksa 1.1.3 kırılana kadar beklersiniz =)bizden uyarmak sizden denemk serbest
  • KARDES AMERICADA BANA COK YAKIN OLAN KUZENIM OKUYO BU ISLERIDE ONDAN OGRENDIK ADAM ISIN USTASI HERGUN STOREDE KANKA OLMUSS ARTIKKK !! ONA SORDUMMM AYRICAAAAA SAKINN 1.1.3 YUKLEMEYIN TEKRAR SOLUYORUMM KRALI DEGISTIREMEZZZ !!! SAYGILARIMLAA
  • Kuzenin bi sorsaydın ya 1.1.3 tam olarak ne zaman apple store larda yerini alıcak ?
  • cok saolasın eger gercekten daha varsa ki öyledir bu iyi bir haber oldu benim icin bende 1-2 güne aldırıyorum amerikadan 1.1.2 cok mersi..
  • arkadaşlar şu anda apple store larda 1.1.3 satılmaktadır...fakat büyük elektronik shoplarda stoklarında bulunmaktadır 1.1.2 ler..bana bu şekilde alındı iphone...haberiniz olsun...
  • abi emin misin 1.1.3 ün apple storelarda olduğuna bak naso1scht'nin kuzeni emin bir şekilde daha aylar var derken sen nasıl buldurdun 1.1.3'ü. valla bi anda ne sevinmiştim şimdi yine şansa kaldı bizim aldıracağımız iphone'un versiyonu
  • arkadaşlar bu gün itibarı ile 1.1.2 yil nasıl jailbreak yapacaz..bana geldi 1.1.2 ve itunes a bağlamak tan korkuyorum ve 1.1.1 yaptıktan sonra 1.1.3 yapar korkusu var...o zamanda yapacak birşey kalmaz...itunes a bağlamadan 1.1.2 ye yükseltme imkanı varmıdır....yapan varmı ...
  • Itunes'dan o kadar korkmana gerek yok. Sen istemedikçe, kendin update tuşuna basmadıkça update yapmaz.
  • arkadaşım new york ta yaşıyor ve dün konuştum bana 1.1.3 ün apple storlarda satıldığını söyledi...banada 1.1.2 yi compusa isimli bir mağaza var..ordan aldığınısöyledi....benim bilgim budur...
  • Kaza ile de update etmeye baslayinca zaten 160mb dosya indirecek, baya zaman alir siz de o arada farkedip iphone'u kablodan cekersiniz. Problem olmaz.
  • abi peki 1.1.1 e indirdikten sonra tekrar 1.1.2 ye nasıl yükseltecez...itunes kullanmadanmı..
  • yine karıştı herşey kime inanalım şimdi
  • kutudan anlaşılabiliyormuydu 1.1.2 olduğu yada 1.1.3 nasıl anlayabiliriz farkı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.