İkinci el aldığım iPhone 8GB v1.1.4 cihazını birkaç gün sorunsuz kullandım. Daha sonra ihtiyacım olmadığını düşündüğüm programları ve temaları kaldırdım. (Türkçe Dil Paketi, Gitar Programı, Capture, Snapture vs.) Kısa bir süre sonra da bazı özelliklere ulaşamamaya başladım ve telefon özelliğini kullanamıyorum. İlk açtığımda 4 haneli pin kodunu yazarken ikinci karaktere bastığımda 2-3 saniye bekleyip ana ekrana dönüyor. *#06# ile IMEI görmek istediğimde ya da Settings > About yapığımda 2-3 saniye bekleyip ana ekrana dönüyor. Install, Ayarlar, Safari vb. özelliklerini kullanırken de aynı sorunları yaşıyorum. Belki yüklenen bir program neden olmuştur ve toplu şekilde temizlemek çözüm olur diyerek Settings > Reset > Erase All Content and Settings yaptım. Ancak sorunlar hala devam ediyor ve telefon özelliği başta olmak üzere çoğu özelliğini kullanamıyorum.
Telefonun arka kısmındaki IMEI ile içindeki IMEI farklıydı. Aldığım kişi "ısrarla" pasaport ile kayıt ettirdiğini söyledi. Bir yandan öyle olmadığını da farzedersek;
*restore yapmadan bu problem çözülebilir mi? *versiyon yükseltmek çözüm olabilir mi?
Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
arkadaşım cihaza yeni yazılım at hiç bir problemin kalmaz forumda arattınmı bu konuda sana yardımcı olacak bir kaç konu var .. içindeki imei kayıtlımı onu da imei sorgulamadan sordur kayıtlıysa bir problem yok kayıtsızsa dış imeiyi sorgula gerekirse dış imeisini uygula cihaza zaten yazılmdan sonra gerçek imeisi neyse o gelecektir geriye
restore dene derim...hatta restore ederken versiyon da yukseltebilirsin...
bu arada umarim sadece imei degistirilmistir...ici acilip board degistirilmis te olabilir...ama boyle bisey belirtilmemis sana ki demek ki yok oyle bisey...
arkadaslar bendede problem var teletin ozelligini kullanamiyorum handsfree ozelligiyle konusabiliyorum ancak Ayno klavyede bekleme yapiyor 2 3 sn version 2.0.2
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Forumda anlatıldığı gibi Restore işlemi yaptım ve düzeldi. Ancak IMEI arkasındaki gibi oldu, yani kopya imiş. Şu an telefonu ve hattı sorunsuz kullanıyorum ama TK'dan ne zaman mesaj gelecek diye bekliyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme