Arkadaslar iPhone yeni aldım fakat biraz sorunlarım var. Neler diceksiniz. Ben sıralayayım sizlerden cevapları beklerim.
1. iPhone ye nasıl program atıcaz. Yani hangi programla baglantı yapıcaz. 2. Dil Destegini nasıl yüklücez 3. Numaralarda sorunlar var. Bunları nasıl halletcez.
Simdiden tesekkür ederim. Yeni aldım ve kullanımı biraz karısık oldugu icin çözemedim.. Ayrıca bu iphone kırmak icin ziphone diye bi program kullanılıyormus. benim bu programa ihtiyacım varmı. yani kısacası biraz anlatırsanız sevinirim..
program ve dil desteğini installer'dan yükleyeceksin... telefonda görürsün installer'ı
peki bu iphone kırma denilen olay nedir. yani ne işimize yarıyor.
forumu araştırmanı öneririm gerekli bilgiler mevcut herşeyi devletten beklemeyin biraz araştırın
quote:
Orjinalden alıntı: OtHeLLo.
quote:
Orjinalden alıntı: OtHeLLo.
iphone kırma denilen olay sadece AT&T sim kartı ile çalışan iphone' u,istediğin sim kartınla çalıştırmaya yarar.ingilizce adı Unlock' tur.internetten indirebileceğin programlarla (ziphone tavsiyemdir) 5 dakikada halledebilirsin.gerisini de arama bölümüne yazarsan bulursun
mrb arkadaşlar.. 15 gün önce Amerika'dan unlocked İPhone aldım..Türkiye'ye girdiğim andan itibaren sorunsuz kullanıyordum fakat 2 gün önce gittiğim kırsal bi yerde şebeke sinyali alamadım.. we şuan da daha önce telefonumu sorunsuz kullnandığım yerdeyim fakat hala 'No Service' yazısını görmekteyim..yardımcı olabilecek arkadaşlr warsa ve yardım ederlerse çok memnun olurum teşekkürler..