Selamün Aleyküm DH halkı.Skype ile görüşebiliyim internet her an elimde olsun istiyorum.Genelde internette bilgi,donanım siteleri ve sözlükleri facebook u falan gezerim.İphone mı alsam laptopmu alsam karar veremedim.1500 TL bütçem var.İphone daha mantıklı geliyor ama şarj süreleri falan nasıl bilmiyorum.Laptopda 2 saat civarı.Birde iphone ne gibi programları kaldırabilir.Kolay gelsin.
ohoo hocam siz daha çok başınızdasınız şimdi oturup en baştan anlatsak forum sayfaları yetmez:)
iisimi sen biraz arama butonun biraz araştır bilgilen ondan sonra kafana takılan yerleri biz cevaplarız..
Hocam aslında teknolojiye oldukça meraklıyımdır gelecekte istediğim meslekte teknoloji üzerine zaten.Bu iphone mereti arkadaşlarımda görüyorum çok yönlü kullanıyorlar laptop düşünüyordum iphone daha iyi olur hem taşınabilir diye düşündüm.
froum donanimhaber sitesinde mobil cihazlar bolumunde ,iphone bolumu var orda biraz gezinirsen( 20sayfa geriden basla) aklindaki tum sorulari cewaplarsin. birazdan baslik yuzunden konunua bolum yetkilisinden uyari alicaksin:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme