|
iPhone'lar Starlink desteği kazanıyor, ABD'de test edilmeye başlandı

-
-
bir gün bu sayede kazıkçı operatörlerden kurtulabiliriz belki. ama bir şekilde ona da bir yasal düzenleme getirip engellerler.
-
Starlink'in kendisi zaten gelmiyor Türkiye'ye, gelmezde zaten. Tekeli bitirir ve insanlara hızlı ve sansürsüz bir İnternet deneyimi sunar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çanak internetle VPN e bağlanmak gibi
Bence yasal olarak ülkeye girmektense uydu bağlantısı gibi olmalı. Nasıl engelleyecekler yanımıza adammı koyacaklar bağlanma diye? Yada her yere sinyal kesici mi koyacaklar? Örneğin çanağımızı hotbird uydusuna çevirdiğimizde vergi mi veriyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurtdışından getirip kullanan var ülkemizde, çok az sayıda olsa da...
Gelmemesi zaten engelli demek, geldiği zaman engellenme şansı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IMEI belasından kurtulsak yeterli.
-
Eee tesla telefonları farklı kılan ne olacak şimdi
Aynen, gelirse 10-20 milyondan fazla kullanıcısı olur, böylece aylık 100 MİLYON DOLAR'dan fazla para dışarıya gider. Cari açık hak getire. Bizde 50-100 kişiye istihdam sağladı yeaa diye sevinir dururuz.
Ayrıca Elon gibi bir adama güvenip, ileriki yıllarda tepemizde Starlink uyduları geziyor sanırken, bir de bakmışsın ki atom bombaları şehre düşmüş.
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş diye boşuna dememişler.
-
quote:
Starlink sahibi Elon para kazanmak için Bir emir verdirir Trumph A o saniye Türkiyeye gelir.Adam niye Türkiyeden de para kazanmasın bunlara kimse hayır diyemez ...
Efendisi Amerika olanlar engelleyemez.
O zaman bizim operatörler doğru düzgün yatırım yapacaklar.İstanbul silivri merkezde yaşıyorum 16 mbps adsl internet kullanıyorum ve 600 tl fatura ödüyorum.Devlet operatörlerin tepelerine binecek zorla her yere fiber döşetecek.Dediğin şeye bak Elon atom bombası atacakmış.Bizim en büyük düşmanımız zaten içimizdeki insanlar.
-
Ne cari acikmis be. Azicik nefes almaya kalksan artiyor. Neyse vatandas kotu hizmete servet odemeye devam etsin o zaman.
Nasıl yani ?
Orada cihazı ve donamını alıp aracınızla vs Türkiyeye getirirseniz Türkiyede kullanabiliyorsunuz sanırım. Hakkı ALKAN' ın bir videosunda görmüştüm ABD' den alıp ülkemize getirip kullandığını...
-
ASTS diye bir şirket görüntülü konuşma yaptırdı, mesaj değil. tgrt haber
Sıradan telefonlarla uzaydan görüntülü görüşme yaptılar: Dünyada bir ilkhttps://www.tgrthaber.com/teknoloji/siradan-telefonlarla-uzaydan-goruntulu-gorusme-yaptilar-dunyada-bir-ilk-2995883
-
Gelmek istemiyor değil lisans başvuruları var ama reddedilmiş, kan emici mavi operatör engel olmuş.
Şimdi malum trump abd başkanı oldu sağ kolu da elon musk yeni yapılacak bir lisans başvurusunda farklı sonuçlar çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 5 Şubat 2025; 15:25:2 >
En Beğenilen Yanıtlar

Starlink'in kendisi zaten gelmiyor Türkiye'ye, gelmezde zaten. Tekeli bitirir ve insanlara hızlı ve sansürsüz bir İnternet deneyimi sunar
|
bir gün bu sayede kazıkçı operatörlerden kurtulabiliriz belki. ama bir şekilde ona da bir yasal düzenleme getirip engellerler.
|
O zaman bizim operatörler doğru düzgün yatırım yapacaklar.İstanbul silivri merkezde yaşıyorum 16 mbps adsl internet kullanıyorum ve 600 tl fatura ödüyorum.Devlet operatörlerin tepelerine binecek zorla her yere fiber döşetecek.Dediğin şeye bak Elon atom bombası atacakmış.Bizim en büyük düşmanımız zaten içimizdeki insanlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X