Şimdi Ara

iPhone'lardaki hataları düzelten iOS 18.0.1 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone'lardaki hataları düzelten iOS 18.0.1 güncellemesi yayınlandı
    Apple, beklendiği gibi iPhone kullanıcılarına iOS 18.0.1 güncellemesini sundu. “22A3370” sürüm numarasıyla gelen yeni iOS 18 sürümü, iPhone’lar için önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sağlıyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18 güncellemesi sonrası yaşanan pil sorunu iPhone kullanıcılarının canını sıkıyor

iOS 18.0.1 güncellemesi neler sunuyor?

iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modellerinde dokunmatik ekranın geçici olarak tepki vermemesi sorunu giderildi. iPhone 16 Pro’larda HDR kapalıyken ultra geniş kamerada 4K makro mod video kaydı yaparken kameranın donması sorunu da artık yok.

Paylaşılan Apple Watch kadranıyla mesaja yanıt verildiğinde Mesajlar uygulamasının beklenmedik şekilde kapanmasına yol açan bir hata da düzeltildi. Apple, bazı iPhone’larda bellek ayırma sorunu nedeniyle performansın düşmesi sorununun da çözüldüğü belirtiyor.

Apple, iOS 18.0.1 ile birlikte M4 işlemcili iPad Pro dahil tüm iPad’ler için iPadOS 18.0.1 güncellemesini verdi.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/10/03/ios-18-0-1-now-available-features-iphone/
    Kaynak:https://9to5mac.com/2024/10/03/ipados-1801-now-available-with-key-fix-for-m4-ipad-pros/

• Sonunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme iphone 16 serisi için gelmiş gibi.. oysa belirtilen sorunları 14 pro da yaşıyorum ben.

• İphone 13 te de vardı bu sorun. Düzeldi güncellemeden sonra

• Düzeldi, dokunmatik baya sıkıntılıydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12'de ios 18 beta bile kullandım sıkıntı yoktu.Sadece bir beta'da carplay bağlıyken aracın dokunmatiğini kullanamıyordum, 2 update sonra düzelttiler

• Sadece İPhone’lara değil 15 Pro Max ,İPad 13 M4 Pro.Watch Ultra gelmiş.Belki Apple TV gelmiştir daha bakmadım.

• Hesap makinesinden hallice kütük gibi işletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 15 i kutusundan açıp 14 ten geçiş için işlemlere başladık, 18.01 gelmiş telefon güncellemeyi zorunlu tuttuğu için güncelle dedik.
    veriler indi yaklaşık 1.5 saattir yükleme ekranında kaldı, ne geri gidiyor ne ileri. güç tuşuyla basılı tutsak ne olur soru işareti

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Peki symbian ne olur? Abaküs mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Biri yardım etsin ne olur çıldırmak üzereyim... :(

Asus speed nova TWS kulaklığım var
    Armoury Create uygulaması iphone 15 pro cihazda ios 17 de sorunsuz şekilde çalışırken
    şu an ios 18 de kulaklıkları görmüyor
    bu yeni güncellemede de bi şey değişmedi

işin komik tarafı uygulamayı baştan kurarken
    kulaklıklar görünüyor
    ama uygulamaya girince cihaz bulunamadı diyor
    uygulamada baülanıp ayarları yapamıyorum :(

kulaklıklar pc de ve telefonda normal çalışıyor sıkıntı yok
    tek sorun uygulama bluetooth ile bağlı olan kulaklıkları neden görmüyor

• Aynısı arkadaşıma oldu. Şarja bağladık direk bitti. 2.5 saat boşa beklemişiz :]

Ekrana uyarı falan da çıkmıyor işin garibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.