Şimdi Ara

iPhone'ların %60'ı iOS6'ya geçmiş durumda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google maps'ı kaybetmemek için geçiş yapmadım. yeni güncellemeleri ile maps olayını cozerlerse gecerim.
  • ipad icin gctim ve rahatim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri kalanların çoğu zaten jailbreak* ile emek hırsızlığı yapan kişiler olsa gerek.
  • boş bir güncelleme. ipad ve iphone da jb kullanmamama rağmen ios 6 ya geçmedim.

• Hele bi ios 6 jb çıksın %90 a fırlar o

• 1 tane iphone ve 1 tane ios var ne demek iphonlarin :D sanki bir suru iphone modeli varmis gibi samsunglami karistirngiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Geri kalanların çoğu zaten jailbreak* ile emek hırsızlığı yapan kişiler olsa gerek.

Jb yapanlarin hepsi instotalus ile bedava app indirmek icin yapmiyor jb i. Cok kullanisli tweakler var ve kapali bir isletim sistemi olan iosin eksiklerini gidermede cok ise yariyor. En basitinden bluetoothla dosya atabiliyorsun. Yanlis genellemelerde bulunmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Geri kalanların çoğu zaten jailbreak* ile emek hırsızlığı yapan kişiler olsa gerek.

Jb yapanlarin hepsi instotalus ile bedava app indirmek icin yapmiyor jb i. Cok kullanisli tweakler var ve kapali bir isletim sistemi olan iosin eksiklerini gidermede cok ise yariyor. En basitinden bluetoothla dosya atabiliyorsun. Yanlis genellemelerde bulunmayin.

Yanlış genelleme değil tam aksine genellemeye vurarsak jb'nin amacını çok güzel bir şekilde beleşe yerleşmek için kullananlar var. Tamam, lafım yok öyle yapanlara, ben de iPhone 5 kullanıcısı olarak sesimi çıkartmam, isteyen rootlasın umrumda değil ama jb'nin amacı genel olarak çevremdeki çoğu kişilerde bu dediğim gibi emeller için kullanılıyor.

• iPadi yakinda geciririm ancak iphone imkansiz 3g

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Yanlış genelleme değil tam aksine genellemeye vurarsak jb'nin amacını çok güzel bir şekilde beleşe yerleşmek için kullananlar var. Tamam, lafım yok öyle yapanlara, ben de iPhone 5 kullanıcısı olarak sesimi çıkartmam, isteyen rootlasın umrumda değil ama jb'nin amacı genel olarak çevremdeki çoğu kişilerde bu dediğim gibi emeller için kullanılıyor.

öyle kullananları bende kınıyorum ama genellemenin içinde pek çok kişi de tweakler için kullanıyor jb'i onlarda gümbürtüye gitmemeli diğer türlü imzamdada belirttiğim gibi orjinal yazılımdan yanayım

• Windows 8 li cihazlardan umutluyum zamanla karşılaştırmalar daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Her işeltim sisteminin kendine göre artısı eksisi var iphone lar için en kötü özellik maliyetleri..

• 3gs 32 gb var bende, ios6 yükleyemiyorum, yüklüyo yüklüyo en sonunda hata veriyo, nasıl yükleyebilirim, bilen var mı?

• Ben 5.1.1 kullanıyorum İOS6 daki sorunblar çözülene kadar pek geçmeye niyetim yok şimdilik.
  • O degilde içimden bi ses 3gs ile 4 ün yazılımının desteginin aynı anda kesilicegini sölüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pişmanım zaten sarjım dayanmıyordu şimdi telefonu çöpe atmak istiyorum ben bu telefonu kullanamadıktan sonra bir anlamı yok..

• Geçenlerin %40 da pişmandır.
  • Apple her sunumunda "99.99999999% adoption rate" diye bir taraflarını yırtardı. Artık o kısmı biraz daha hızlı geçecekler anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir. Her firmanın özel uygulaması illaki oluyor, google desen her türlü desteğini veriyor, yazılım desen 3 yıllık telefonu hala güncelleme alıyor. Yazılım- Donanım uyumu en üst seviyede oluyor genelde.. Şuan İOSa rakip olarak Windows 8 phoneu görürüm şahsen sebebi ise 7.5taki stabiliteyi 8de daha da ileri taşıyacaklarını düşünmem ve şahane arayüzüdür.. Tamamen kişisel görüşümdür, katılan da katılmayan da olacaktır. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Mümkün olduğu kadarıyla eleştirirseniz dahi küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız. Teşekkürler.

Bende İos 6 kullanıyorum ama bence suan için en iyi işletim sistemi bu deil .Sonucta bunlar pahalı cihazlar ve bu kadar cok hatası olan bir işletim sisteminn bu cihazlar için cıkartılmasının yanlış oldugu kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir.

Her firma'nın özel uygulaması illaki oluyor, google desen her türlü desteğini veriyor, yazılım desen 3 yıllık telefonu hala güncelleme alıyor. Yazılım- Donanım uyumu en üst seviyede oluyor genelde..

Şuan İOS'a rakip olarak Windows 8 phone'u görürüm şahsen sebebi ise 7.5'taki stabiliteyi 8'de daha da ileri taşıyacaklarını düşünmem ve şahane arayüzüdür..

Tamamen kişisel görüşümdür, katılan da katılmayan da olacaktır. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Mümkün olduğu kadarıyla eleştirirseniz dahi küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız.

Teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta ve hatta Wp8 ile Microsoft' un, iOs 6 ya göre daha bir çıtayı yükselteceğini düşünüyorum. Zira kullanım inanılmaz derecede soft, arayüz güzel ve destekler de her geçen gün artacaktır.

• Benim Beklentimi Karşıladı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.