Şimdi Ara

iPhone'ların %60'ı iOS6'ya geçmiş durumda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • JB yoksa geçmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad i gecirdim acikcasi siri disinda pek bir katkisi olmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O %60 ın ıcınde ben yokum JB candır....
  • Jb olmadan mumkun degil

• WİFİ BAĞLANAMAMA SORUNU, SESİN TAMAMEN GİTMESİ SORUNU, NALET HARİTA SORUNUNDAN BAHSETMİYORLAR DA %60 GEÇMİŞ ONUNLA ÖVÜNÜYORLAR
  • %40da jbcilerdir.

• 5.1.1 jb ile devam. Sürüm bi iyice otursun gecilebilir.
  • ilk yayinlandigi gun ios6 yi yukleyenlerden birisiyim. Safari disinda pek memnun kalmamistim gercekten. 2 gun once tekrar 5.1.1 e geri dondum. Su sbsettings e o kadar alismisim ki simdi sanki hasret gideriyorum. Ayrica emek hirsizi diyen arkadaslar jb sadece installous tan ibaret degil ki.Installousu yuklemiyorum bile. Onceleri bende jb ye karsi idim sirf batarya mevzusundan oturu ama uygun ve sadece isine yarar sourceleri yuklerseniz fazla bir etkisi olmuyor.

• Herzaman soylerim yeni bisey ciktimi atlama diye burda da bayagi yazmisligim vardir 5.0.1 surumundeyim ve ve kolay kolay gecmem hele hele jb cikmadan hic gecmem emek hirsizligi diyen arkadasimada ben telefona 2000 lira vererek ucretini fazlaSi ile verdigimi saniyorum kaldiki simdiyekadar jb te tek yuedigim sbssetting ve multicleaner icindir home tusunu ve poweri kullanmamak icin yani.... İos6 ninda nasil olupta bu kadar sorunla karsilastigina aklim ermiyor...

• JB ile birlikte kalan %40 ta ios 6 ya geçer . Ben JB kullanmıyorum ve Apple, 3gS e yazılım desteğini kesene kadar cihazı JB lemeyi de düşünmüyorum.
  • geçtiğime pişman oldum.tam bir şarj manyağı,youtube kaldırılmış,google maps yerine apple berbat bi harita eklemiş (allahtan yandex var :) bi artı göremedim.apple son zamanlarda ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_valek -- 5 Ekim 2012; 14:47:54 >
  • Babam çok kullanmıyor telefonu ios 6 ya geçtim anlamadı bir kaç gün sonra geldi ios 6 çıkmış duydun mu dedi senin telefonuna yükledim dedim e hiç bir fark olmadı dedi
  • ters orantılı olarak Apple Maps kullanımıda düşüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir_valek

geçtiğime pişman oldum.tam bir şarj manyağı,youtube kaldırılmış,google maps yerine apple berbat bi harita eklemiş (allahtan yandex var :) bi artı göremedim.apple son zamanlarda ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum?

fark yaratmaya çalışıyor innovatif düşünüyor adamlar :Dher fikir her değişim innovatif fikir sanıyorlar

• ios 6 güzelde en gıcık eden yanı türkçe klavyeye türkçe karakterleri ekleyeyim derken noktayı kaldırmışlar ikinci plana atmışlar. bir siteye girerrken her seferinde bu duruma söwüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Babam çok kullanmıyor telefonu ios 6 ya geçtim anlamadı bir kaç gün sonra geldi ios 6 çıkmış duydun mu dedi senin telefonuna yükledim dedim e hiç bir fark olmadı dedi

uygulamalı örnek olmus ios 6 ya :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.