Şimdi Ara

iPhone'ların %60'ı iOS6'ya geçmiş durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iOS6'nın yayınlanmasının üzerinden iki haftalık bir süre geçti. Bu süreçte iPhone kullanıcılarının %60'ı iOS6'yı tercih etmiş durumda. Bu oranı %45 ile iPad kullanıcıları ve %39'la iPod Touch kullanıcıları takip etmekte.

Chitika adlı araştırma şirketine ait olan bu rakamlar 18 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında reklam ağlarından çıkan ve mobil reklamlar üzerinden gerçekleştirilmiş olan bir takip ile elde edilmiş durumda. iOS'un yeni sürümüne geçişin oldukça hızlı gerçekleşmiş olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Öyle ki iOS6'nın yayınlamasından sonraki 24 saatte iPhone, iPad ve iPod Touch'ların %15'i yeni sürüme geçmişti.

iPod Touch'ların diğer cihazlara göre yeni sürüme geçişte daha az bir orana sahip olması dikkat çekse de iPod Touch modellerinin yarısına yakınının işletim sisteminin yeni sürümünü desteklemediğini belirtmekte fayda var.

• Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir.

Her firma'nın özel uygulaması illaki oluyor, google desen her türlü desteğini veriyor, yazılım desen 3 yıllık telefonu hala güncelleme alıyor. Yazılım- Donanım uyumu en üst seviyede oluyor genelde..

Şuan İOS'a rakip olarak Windows 8 phone'u görürüm şahsen sebebi ise 7.5'taki stabiliteyi 8'de daha da ileri taşıyacaklarını düşünmem ve şahane arayüzüdür..

Tamamen kişisel görüşümdür, katılan da katılmayan da olacaktır. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Mümkün olduğu kadarıyla eleştirirseniz dahi küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız.

Teşekkürler.
  • android kullanıcısıydım iosa geçtim ve gerçekten insan kullanınca anlıyor arada dağlar kadar fark var
    tek - yönü app ler paralı

• quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir.

Her firma'nın özel uygulaması illaki oluyor, google desen her türlü desteğini veriyor, yazılım desen 3 yıllık telefonu hala güncelleme alıyor. Yazılım- Donanım uyumu en üst seviyede oluyor genelde..

Şuan İOS'a rakip olarak Windows 8 phone'u görürüm şahsen sebebi ise 7.5'taki stabiliteyi 8'de daha da ileri taşıyacaklarını düşünmem ve şahane arayüzüdür..

Tamamen kişisel görüşümdür, katılan da katılmayan da olacaktır. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Mümkün olduğu kadarıyla eleştirirseniz dahi küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir. Her firmanın özel uygulaması illaki oluyor, google desen her türlü desteğini veriyor, yazılım desen 3 yıllık telefonu hala güncelleme alıyor. Yazılım- Donanım uyumu en üst seviyede oluyor genelde.. Şuan İOSa rakip olarak Windows 8 phoneu görürüm şahsen sebebi ise 7.5taki stabiliteyi 8de daha da ileri taşıyacaklarını düşünmem ve şahane arayüzüdür.. Tamamen kişisel görüşümdür, katılan da katılmayan da olacaktır. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Mümkün olduğu kadarıyla eleştirirseniz dahi küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız. Teşekkürler.

katılıyorum sana,her kelimesine hem de,ios çok stabil pürüzsüz bir deneyim,umarım wp8 ya da sonraki güncellemeleri de bu denli pürüzsüz olur,hatta ben arayüz nedeniyle wp8'i ufak bir adım önde buluyorum,ama ios karizması da başka tabiki :)

• Valla ben 22 eylülde aldım 4s'i İOS 5'i kullanma fırsatım pek olmadı direk İOS 6'ya geçtim. Şu kadarını söyleyebilirim Öncesinde android 4.0.4 İce Cream kullanmış ve zorluklarını yaşamış biri olarak, bu sistem şahane. Daha stabil hale nasıl gelir bilmiyorum. Turkcell Online işlemlerde biraz sorun var ancak oda düzelir...
  • Ben geçmem arkadaş, ceyilbirikli 5.1.1 iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH'nin %10'undan fazlası geçtiyse ben de hiçbir şey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

android kullanıcısıydım iosa geçtim ve gerçekten insan kullanınca anlıyor arada dağlar kadar fark var

O appler Androidde de parali, korsana hayir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

android kullanıcısıydım iosa geçtim ve gerçekten insan kullanınca anlıyor arada dağlar kadar fark var

android kullanıpta applere para veren varmıdır çok merak ediyorum
    google amca varken

• quote:

Eleştirilere maruz kalsa da bence şuan tercih edilecek en iyi İşletim sistemidir.

Teşekkürler.

Yapıcı eleştiriler ve yorumlar olduktan sonra dediklerine katılmamak mümkünmü?

dediğin gibi her platformun kendine özgü artıları var. iosun en büyük artısı, android gibi farklı firmalarının keyfini beklemeden desteği direk alması. haliyle %60 kullanım oranını da çabuk görüyor. diğer tarafta ise 4.1 güncellemesi %2 lere ancak ulaştı. oda yine google ın kendi güncellemeleri. firmalarda yine ilerleme yavaş.

ayrıca winphone larıda beklemedeyim

• iPhone 3GS kullanıyorum geçmekte tereddüt yaşıyorum. iPhone 4s ya da iPhone 4 um olsa direk geçerdim herhalde
  • quote:

quote:

Android markette reklam olayı da var. Apple Store'da ücretli olan bazı uygulamalar Android Market'te ücretsiz olabiliyor ancak aktif veri bağlantınız olursa uygulamayı açtığınızda sağda solda reklam gösteriyor.

• İpod touch 4g kullaniyorum bu aletin zaten (nedense (!) ) 256 mb rami var ios 5 gectigime pisman olmustum simdi 5.1.1den asla 6ya gecmem umarim cihaz bigun kendini kitlemezde restore ederken 6 yuklemek zorunda kalmam shsh kaydim var gerci ama hic ugrasasim yok.

• ben de geçmedim home tuşum zor basıyor zephyr sız hayatta kullanamam.
  • Gördüğüm kadarıyla ios sürümü yükseltenler hep sıkıtı yaşıyor, bazıları yükseltmeden korkuyor hehehe :D

-

• quote:

quote:

quote:

android kullanıpta applere para veren varmıdır çok merak ediyorum
    google amca varken

bende androide geçiyorum inşallah sorun çekmem

• GEçsem mi geçmesem mi diye tereddütteyim. şu an 5.1 kullanıyorum 4s te ve çok memnunum. Geçen arkadaşlarımın neredese hepsi şikayetçi ios6 dan.
  • 3gs'de kullanıyorum..sorunsuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.