Şimdi Ara

IPHONE MIKNATISLI KILIFLAR ZARAR VERİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen bi gün kılıf aldım kapakl,katlanıp stand gibi olanlardan kılıfın kapağında mıknatıs var bu mıknatıslar telefonun ekranına yada hoparlörüne zarar verir mi ?Sanırım bunu almadan önce düşünmeliydim ama neyse Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

• Vermez diye düşünüyorum,smart cover ın iPad e zarar vermediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Vermez diye düşünüyorum,smart cover ın iPad e zarar vermediği gibi.

bende öyle düşündüm ilk ama o sonuçta Apple ın ürünü bu 30 liraya aldığım bir kılıf olduğu için kafama takıldı
  • ipadde ahize yok, zarar gören kısım ahizedir fakat kısa vadede görmüyor bize gelen teknik servis malzemelerinde bile 2 tane ahizeyi yanyana koymuyorlar mıknatıslarını birbirini bozduğu için ama bu dediğim çok çok uzun vadede olan bişey
  • Kısa vadede görmüyor derken hocam ? ne kadarda görüyor ?
  • mıknatıslı kılıf kullanan yok mu yahu
  • Kalite kılıflarda engelleme varsa bilemem normal durumlarda verir bozar kullanma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Miknatisli kiliflar pusulani bozar, kiliftan her cikarisinda pusulayi kalibre etmeni ister telefonu sekiz cizecek sekilde dondermeni ister, pusula sorunlu oldugu icin her pusula kullanan programi acidinda kalibre et drmeside bayar kisa vadede. Bu sekil her kilifia koyunca pusulayi %100 bozacak bir kilifin uzun vadede pusula cipini tamamen bozup boz ayacagi konusunda fikrim yok.
    Ama dedigim gibi pusulasini bozar telefonun. Kendinde test edebilirsin,bir miknatis getir telefonun yanina pusulanin meme yaptigini goreceksin.
    Ipadde miknatisli kilifin oldugu yere uzak kaliyor pusula cipi o yuzden sorun yaratmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ler ilk çıktığında bu kılıflardan kullanan bir ahbabımıza telefonun teknik servis tarafından mıknatıs yüzünden bozulduğu söylenmişti. Çok zaman oldu tam detay hatırlamıyorum ama elzem değilse bence kullanmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.