Bildirim
IPHONE MIKNATISLI KILIFLAR ZARAR VERİR Mİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vermez diye düşünüyorum,smart cover ın iPad e zarar vermediği gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
Vermez diye düşünüyorum,smart cover ın iPad e zarar vermediği gibi.
bende öyle düşündüm ilk ama o sonuçta Apple ın ürünü bu 30 liraya aldığım bir kılıf olduğu için kafama takıldı -
ipadde ahize yok, zarar gören kısım ahizedir fakat kısa vadede görmüyor bize gelen teknik servis malzemelerinde bile 2 tane ahizeyi yanyana koymuyorlar mıknatıslarını birbirini bozduğu için ama bu dediğim çok çok uzun vadede olan bişey -
Kısa vadede görmüyor derken hocam ? ne kadarda görüyor ? -
mıknatıslı kılıf kullanan yok mu yahu -
Kalite kılıflarda engelleme varsa bilemem normal durumlarda verir bozar kullanma derim. -
Miknatisli kiliflar pusulani bozar, kiliftan her cikarisinda pusulayi kalibre etmeni ister telefonu sekiz cizecek sekilde dondermeni ister, pusula sorunlu oldugu icin her pusula kullanan programi acidinda kalibre et drmeside bayar kisa vadede. Bu sekil her kilifia koyunca pusulayi %100 bozacak bir kilifin uzun vadede pusula cipini tamamen bozup boz ayacagi konusunda fikrim yok.
Ama dedigim gibi pusulasini bozar telefonun. Kendinde test edebilirsin,bir miknatis getir telefonun yanina pusulanin meme yaptigini goreceksin.
Ipadde miknatisli kilifin oldugu yere uzak kaliyor pusula cipi o yuzden sorun yaratmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ler ilk çıktığında bu kılıflardan kullanan bir ahbabımıza telefonun teknik servis tarafından mıknatıs yüzünden bozulduğu söylenmişti. Çok zaman oldu tam detay hatırlamıyorum ama elzem değilse bence kullanmayın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone 15 kronik sorunları
- apple geçersiz doğum tarihi
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- iphone 14 pro max e-sim sorunu
- iphone 12 radyasyon
- ios 16 duvar kağıdı
- iphone 13 pil kaç mah
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- iphone arama kaydetme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X