Şimdi Ara

iphone mu galaxysi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki çok klasik olucak, çokta sorulan bir soru ama sizce İphone 4s mi yoksa Samsumg galaxy note 2 mi?
    Bütçem sınırlı.. Max. 1300 tl civarına kadar çıkabiliyorum. Karar veremiyorum.

İphone bakış açım, kullanımı kolay olması ve popüler olması, her yeni uygulamanın başlangıcı olması bir nevi fakat alırsam 4s alabilirim (bütçem gereği) bu da demek 2-3 seri arkadan takip edicem...

Galaxy note 2 için bakış açım ise; android daha önce kullandım biliyorum ne kadar rahat olduğunu, araştırdığıma göre de note2 çok kullanışlıymış ve pc nin eksikliğini hissettirmiyormuş, böyle bir telefon çıkış fiyatından daha düşük fiyata satılıyor şimdi fakat bundada çok büyük olması beni korkutuyor, elimde sırıtması falan ve mesajlaşmada falan rahat edebilir miyim bilemedim. Aklımda galaxysilerden s4 mini var bununda fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum.

Kullanıcı profilim, aramada, çok fazla mesajlaşmada, sosyal ağların tümünü kontrol etmek kullanmada,internette sörf ve youtube, çok ağır olmayan vakit geçirmek için oynanan basic oyunlar, fotoğraf düzünleme uygulamalarını ve maillerim için çok çok aktif kullanıyorum.

Ama hangisi mantıklı karar olur bilemedim, birde sizlere danışayım dedim. Sizinde önerileriniz varsa bilmek isterim..

• Pc eksikliğini hissettirir note 2 ,benden tavsiye 4s al gittiği yere kadar kullan ,uygulamalar appstoredeki gerçekten sorunsuz,git eline bir note 2 al birde 4s al ,teamviewer ile bir pc ye bağlan ,hem hassaslığı hemde uygulama kalitesini gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.