Şimdi Ara

IPHONE NORMAL TURKCELL TARİFELERİNE GÖRE ALINDIGINDA COK UCUZA GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Küçük paket 150 dk +150 SMS + sınırsız internet paketi 279 YTL 479 YTL 91 YTL

Orta Paket 500 dk + 500 SMS + sınırsız internet paketi + Turkcell'lilerle hafta sonu ücretsiz konuşma 189 YTL 379 YTL 139 YTL

Büyük paket 1000 dk + 1000 SMS + sınırsız internet paketi+ Turkcell'lilerle hafta sonu ücretsiz konuşma Ücretsiz 195 YTL 176 YTL

KÜÇÜK PAKET ::::...........

91 YTL * 18 AY : 1638 YTL + 279 YTL ÖN ÖDEME : 1917 YTL

NORMAL SARTLARDAKİ ÜCRETLER :::::...

120 DK (HER YÖNE ) : 29 YTL
    100 SMS (HER YÖNE ) : 19 YTL ( TURKCELL'DE paket şeklinde 150 sms yok) O yuzden (100 SMS 13 YTL / 2 : 6.5 YTL ) yani toplam 19 YTL
    3 GB İNTERNET : 72 YTL

............................................... TOPLAM : 120 YTL ( HEPSİNİ BU ŞEKİLDE AYRI NORMAL ŞARTLARDA ALINDIGINDA )

KÜÇÜK PAKETTEN 8GB ALIRSAK : AYDA 91 YTL * 18 aylık ücret + 279 YTL ön ödeme ( 91 YTL * 18 AY :1638 + 279 YTL ön ödeme : TOPLAM : 1917 YTL

NORMAL ŞARTLARDA YUKARDA YAZDIKLARIMI ALMIŞ OLSAYDIK ) 120 YTL * 18 AY : 2160 YTL ÖDİCEKTİK

IPHONE ALDIGIMIZDA BUNLARDAN YARARLANMAK İSTERSEK : 1917 YTL
    NORMAL ŞARTLARDA BUNLARDAN YARARLANMAK İSTERSEK : 2160 YTL
    -
    ............................
    243 YTL IPHONE 243 YTL SAHİP OLMUS OLUYORUZ ;)

• 16 Gb ise bedavaya gelmiş oluyor bu durumda güzellll bendekendimi bu şekilde avutuyorum yoksa 18 ay sözleşme olayına hiç girmezdim
  • normal bizbize tarifesi kullanan biri icin uygun ancak ben kampusluyum bana hic uygun değil 150 dkyı ben 1 gunde konusuorum kampusle
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

16 Gb ise bedavaya gelmiş oluyor bu durumda güzellll bendekendimi bu şekilde avutuyorum yoksa 18 ay sözleşme olayına hiç girmezdim

evet 16 gb da kafa kafaya gelmiş oluyor ;)

aslında bu avutmak deil bence mantıklı dusundugunde cıkan hesap bu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 5 Ekim 2008; 21:13:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

normal bizbize tarifesi kullanan biri icin uygun ancak ben kampusluyum bana hic uygun değil 150 dkyı ben 1 gunde konusuorum kampusle

evet sadece turkcellilerle konusma yapan kişi için uygun olmayabilir ama bn hattımı aldım alalı zaten her yöne olarak kullanıyorum bu şekldede hesaplandıgında bu cıkıyor...

birde sunuda belrteyim benm hesapladıklarımın hepsi paket seklinde nerdeyse %50 ye varan indirimli sekilde sms'leri falan kdv öiv dahil bldgm kadarıyla 230 küsüre denk gelio 230yk * 150 falan yaparak hesaplasak 2 tane 2 adet ıphone parasına cıkar fatura :)
  • Tamamda bir de şöyle düşünün,

eğer ayda 150dk yı aşarsanız, aştığınız kısma iki katı ücret ödüyorsunuz...
    eğer internete 24 saat bağlı değilseniz hesabın büyük çoğunluğu olan 72ytl lik avantaj , dezavantaj durumuna geçiyor ki, bu gün işyerlerinde, cafelerde, (daha doğrusu oturulan mekanların çoğunda wifi mevcut)
    bende yaptım bu hesabı,
    tabii birde şu var ,3-5 ay sonra telefondan sıkıldık, veya başka bir cihaz çıktı üstün ve çok daha uygun şartlarla? o yüzden 1.5 yıl için Turkcell ile sözleşme yapmak çok cazip gelmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: miki

Tamamda bir de şöyle düşünün,

eğer internete 24 saat bağlı değilseniz hesabın büyük çoğunluğu olan 72ytl lik avantaj , dezavantaj durumuna geçiyor ki, bu gün işyerlerinde, cafelerde, (daha doğrusu oturulan mekanların çoğunda wifi mevcut)
    bende yaptım bu hesabı,
    tabii birde şu var ,3-5 ay sonra telefondan sıkıldık, veya başka bir cihaz çıktı üstün ve çok daha uygun şartlarla? o yüzden 1.5 yıl için Turkcell ile sözleşme yapmak çok cazip gelmiyor..

tamamen katılıyorum dediklerine ama bu cihaz ile herhangi bir cep telefonunu değiştirmek yazık olur anca 3. veya 4. nesil bir iphone çıkar ki illa ki çıkar 18 ay süre içinde onunla değiştirilir, ama yinede bu cihaz durur bir köşede...

18 ay içinde mutlaka insan sıkılır telefonundan...

• quote:

Orjinalden alıntı: anger01

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

16 Gb ise bedavaya gelmiş oluyor bu durumda güzellll bendekendimi bu şekilde avutuyorum yoksa 18 ay sözleşme olayına hiç girmezdim

evet 16 gb da kafa kafaya gelmiş oluyor ;)

aslında bu avutmak deil bence mantıklı dusundugunde cıkan hesap bu ;)

yoo avutmak kelimesini sadece 18 aylık biryere bağlanmaktan dolayı söyledim yoksa makul bi durum bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: miki

Tamamda bir de şöyle düşünün,

bende yaptım bu hesabı,

150 dk aşma konusu her pakette var su anda ben her yöne 600 paketi kullanıyorum ve onuda aştıgımda bu böle olucak ..

internet olayı ise evet artk cogu yerde wifi var fakat laptop'nız yanınızda mı ,bnmde laptop'um var fakat bi işe bide eve tasıyorum her zman yanıma almıyorum cunku bide laptop'u tasıcak adam lazım yanmda :D

3-5 ay sonra telden sıkılma muabbetide teknolojiye yetismek istersek zaten yetişemeyiz her gün biseyler cıkıyor fakat,su anda ıphone'nın özellikleri belli bu özellikler yetiosa eger bu 1- senede yetr 2 senede yetr fakat ıphone olmayan bi ozellik vardır desinki bn o ozelligi istiyorum bunu almam sacma olucak o zman almazın cunku her gn yeni bseyler cıkıyor ;)

• 16 gb mı o kadar fiyat geliyor anlamdm
  • bu arkadaş sanırım sözleşmeli alın çok daha mantıklı demek istiyor yada ben mi anlayamadım
    eğer sözleşmeli almak mantıklı diyorsa tabiki çok mantıklı ancak hesaplarda biraz hata var sanki.. yada benim kafam karıştı
    şimdi 2160 ytl toplam tarife tutuyor demişsin ancak buna iphone dahil değil üstelik iphone dahil paketi 1917 ytl tuttuğuna göre burda iphone un bize -243 ytl ye geliyor olması lazım değil mi
    yani biraz tuhaflık var bence bu hesapta ... üstüne üstlük şöyle düşünmek gerekmezmi o ücretlendirme ile iphone toplam 2160 + 1160 = 3320 ytl iken toplamda biz 1917 lira ödüyoruz bu da demek oluyorki karımız 1403 lira oluyor yani 243 lira değil .. öyle bişiler ya kafam valla karıştı ama bu hesapta bi tuhaflık var bence yinede

• Kontrat benim gibi zırt pırt tel değiştirenlere birazda frenaj görevi yaparak manevi ve maddi katkıda yapabilir. Böylede bir boyutu var 18 boyunca değiştirmezsin muhtemelen
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

bu arkadaş sanırım sözleşmeli alın çok daha mantıklı demek istiyor yada ben mi anlayamadım
    eğer sözleşmeli almak mantıklı diyorsa tabiki çok mantıklı ancak hesaplarda biraz hata var sanki.. yada benim kafam karıştı
    şimdi 2160 ytl toplam tarife tutuyor demişsin ancak buna iphone dahil değil üstelik iphone dahil paketi 1917 ytl tuttuğuna göre burda iphone un bize -243 ytl ye geliyor olması lazım değil mi
    yani biraz tuhaflık var bence bu hesapta ... üstüne üstlük şöyle düşünmek gerekmezmi o ücretlendirme ile iphone toplam 2160 + 1160 = 3320 ytl iken toplamda biz 1917 lira ödüyoruz bu da demek oluyorki karımız 1403 lira oluyor yani 243 lira değil .. öyle bişiler ya kafam valla karıştı ama bu hesapta bi tuhaflık var bence yinede

evet arkadsım doru diyosun -243 yanlıs yazmısım kusura bakmayın BEDAVA BEDAVAAA :D :D :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anger01 -- 6 Ekim 2008; 0:53:11 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hyperion_92

bu arkadaş sanırım sözleşmeli alın çok daha mantıklı demek istiyor yada ben mi anlayamadım

arkadasım bence hesapta bi karışıklık yq senn kfan sanırım brz karısmıs :P :D

bayağı bayağı karışmış olcakki 3binli rakamlardan bahsediyo

• uzun lafın kısası TURKCELL'DEN KONTRATLI ALMAK DAHA MANTIKI BANA GÖRE NEDEN DERSENİZ BEN BUNU PESİN ALICAM 1300 KÜSÜR YTL VERCEM SONRA İNTERNET ALCAM 72 YTL KONUSCAM PARA ,MSJ ATCAM PARA O ZAMAN BNA KÜLLÜYEN MASRAF OLCAK ;) ;) AMA PEŞİN ALANLARADA KESİNLKLE NEDEN OLE YAPTNZDA BOLE YAPTINIZ DEMİYORUM YANLIS ANLASILMASIN BEN KENDİM ACISINDAN UYGUNUNU SOLÜYORUM
  • quote:

uzun lafın kısası TURKCELL'DEN KONTRATLI ALMAK DAHA MANTIKI BANA GÖRE NEDEN DERSENİZ BEN BUNU PESİN ALICAM 1300 KÜSÜR YTL VERCEM SONRA İNTERNET ALCAM 72 YTL KONUSCAM PARA ,MSJ ATCAM PARA O ZAMAN BNA KÜLLÜYEN MASRAF OLCAK ;) ;) AMA PEŞİN ALANLARADA KESİNLKLE NEDEN OLE YAPTNZDA BOLE YAPTINIZ DEMİYORUM YANLIS ANLASILMASIN BEN KENDİM ACISINDAN UYGUNUNU SOLÜYORUM

dostum imzana birde iphone yazdır iyi gider hepsinin üstünde
  • valla ben jailbrake yapılmayan iphone dan bişey anlamam doğrusu, 8 aylık ipod touch kullanıcısıyım, yurt dışından aldım ve aldığım gün jb yaptım, böylece tüm oyun uygulama vs.. bedava kullanır oldum, iphone içinde durum aynı, jb yapmadan tüm uygulamalar ücretli, tabi bedava olanlarda var ama ücretlilere göre karşılaştırırsak vasat kalıyor, 1300 ytl nakit vericeğime turkcell den alırım karlı çıkarım diyen arkadaşlar ı bu yönden anlamıyorum, iphone ve ipod touch ın bukadar tutulma nedeni bahsettiğim jb sayesinde yüklenebilen oyunlar uygulamalar idi. yoksa iphone jb siz halinde biraz eksik gelmiyormu size? Yanlış anlamayın bende şuan iphone almak için para biriktirir moddayım (öğrencilik hali), ama turkcell vodafone vs.. almayı düşünmedim hiç, şuan piyasada 700-800 ytl ye 8 gb 3g bulmak çok kolay. Alıp direk jb yapıpı kafama göre kullanırım düşüncesindeyim. üst mesajlarda bi arkadaşta internet konusuna deyinmiş, aylık 3 gb internet iyi hoş güzel ama bu internetin nekadarından yararlanıyorsunuzki? Ve kullandığınız internet çok yawaş değilmi? ;Herhangi bi cafe ye bile oturduğunuzda illaki kablosuz bağlantı bulabiliyorsunuz. He tabi dersenizki illa ben otobüste veya sokakta internete girmem şart ozaman ayrı Bence turkcell kötü bir tarife çıkarttı, telefon faturası 200-300 ytl gelen biri için bedavaya gelidi telefon ancak, geri kalanlar için okadarda ucuz değil bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: demong

valla ben jailbrake yapılmayan iphone dan bişey anlamam doğrusu, 8 aylık ipod touch kullanıcısıyım, yurt dışından aldım ve aldığım gün jb yaptım, böylece tüm oyun uygulama vs.. bedava kullanır oldum, iphone içinde durum aynı, jb yapmadan tüm uygulamalar ücretli, tabi bedava olanlarda var ama ücretlilere göre karşılaştırırsak vasat kalıyor, 1300 ytl nakit vericeğime turkcell den alırım karlı çıkarım diyen arkadaşlar ı bu yönden anlamıyorum, iphone ve ipod touch ın bukadar tutulma nedeni bahsettiğim jb sayesinde yüklenebilen oyunlar uygulamalar idi. yoksa iphone jb siz halinde biraz eksik gelmiyormu size? Yanlış anlamayın bende şuan iphone almak için para biriktirir moddayım (öğrencilik hali), ama turkcell vodafone vs.. almayı düşünmedim hiç, şuan piyasada 700-800 ytl ye 8 gb 3g bulmak çok kolay. Alıp direk jb yapıpı kafama göre kullanırım düşüncesindeyim. üst mesajlarda bi arkadaşta internet konusuna deyinmiş, aylık 3 gb internet iyi hoş güzel ama bu internetin nekadarından yararlanıyorsunuzki? Ve kullandığınız internet çok yawaş değilmi? ;Herhangi bi cafe ye bile oturduğunuzda illaki kablosuz bağlantı bulabiliyorsunuz. He tabi dersenizki illa ben otobüste veya sokakta internete girmem şart ozaman ayrı Bence turkcell kötü bir tarife çıkarttı, telefon faturası 200-300 ytl gelen biri için bedavaya gelidi telefon ancak, geri kalanlar için okadarda ucuz değil bence.

su anda bn pc'imde turkcell connect card kullanıyorum hc bi şikayetim yq süperr yani

• quote:

quote:

valla ben jailbrake yapılmayan iphone dan bişey anlamam doğrusu, 8 aylık ipod touch kullanıcısıyım, yurt dışından aldım ve aldığım gün jb yaptım, böylece tüm oyun uygulama vs.. bedava kullanır oldum, iphone içinde durum aynı, jb yapmadan tüm uygulamalar ücretli, tabi bedava olanlarda var ama ücretlilere göre karşılaştırırsak vasat kalıyor, 1300 ytl nakit vericeğime turkcell den alırım karlı çıkarım diyen arkadaşlar ı bu yönden anlamıyorum, iphone ve ipod touch ın bukadar tutulma nedeni bahsettiğim jb sayesinde yüklenebilen oyunlar uygulamalar idi. yoksa iphone jb siz halinde biraz eksik gelmiyormu size? Yanlış anlamayın bende şuan iphone almak için para biriktirir moddayım (öğrencilik hali), ama turkcell vodafone vs.. almayı düşünmedim hiç, şuan piyasada 700-800 ytl ye 8 gb 3g bulmak çok kolay. Alıp direk jb yapıpı kafama göre kullanırım düşüncesindeyim. üst mesajlarda bi arkadaşta internet konusuna deyinmiş, aylık 3 gb internet iyi hoş güzel ama bu internetin nekadarından yararlanıyorsunuzki? Ve kullandığınız internet çok yawaş değilmi? ;Herhangi bi cafe ye bile oturduğunuzda illaki kablosuz bağlantı bulabiliyorsunuz. He tabi dersenizki illa ben otobüste veya sokakta internete girmem şart ozaman ayrı Bence turkcell kötü bir tarife çıkarttı, telefon faturası 200-300 ytl gelen biri için bedavaya gelidi telefon ancak, geri kalanlar için okadarda ucuz değil bence.

su anda bn pc'imde turkcell connect card kullanıyorum hc bi şikayetim yq süperr yani

iyide yawaş değilmi be kardeşim? bende evdeki 1024 k internet ile bile kanser oluyorum

• quote:

quote:

quote:

iyide yawaş değilmi be kardeşim? bende evdeki 1024 k internet ile bile kanser oluyorum

herkese göre degişir bu tabide bna gayet ii yetiyor ,bi msn bi siteler o kadar o yuzden gayet yetioo bna hız olarak 256 k ile baglanıo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.