Şimdi Ara

iPhone'nun Hangi Modelini Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden başlıkta belirttiğim konu hakkında bilgi almak istiyorum.
    Önümüzde ki günler içerisinde eşime bir telefon almayı düşünüyorum ve iPhone'nun modelleri üzerinde duruyorum. Yalnız geçmişte hiç iPhone kullanmadığım için pek bilgim yok bu yüzden siz kullanıcıların önerilerine ihtiyacım var.
    Neden iPhone diye merak edebilirsiniz eşimin şuan ki telefonu Samsung GT-S5230 günümüz için biraz eski bir telefon ve bazı zamanlar telefon donuyor ve kendini kapatıp açıyor.
    Ayrıca whatsapp gibi uygulamaları ben evde olduğum zaman benim telefonumu kullanarak ailesi ile görüşebiliyor.
    Son olarak da iPhone'ların kullanımının basit ve stabil olduğunu düşünüyorum telefona daha kolay alışabilir diye de umuyorum.
    Android telefonları pek araştırmıyorum çünkü kendim Sony Xperia Z1 kullanıcı olarak Android'in pek bir faydasını görmedim. Rom rot işleri ile hiç uğraşmıyorum telefonu halen aldığım gibi kullanıyorum Android'de fazla özgürlük arayışı içerisinde bulunmadım. :) Eşiminde bu konularda merakı yoktur.

Konumuza gelecek olursak alacağım telefonu profesyonel biri kullanmayacak. Kullanabileceği uygulamalar ise genelde Whatsapp, Skype, Müzik, Kamera ve birkaç küçük oyun olacaktır.

Bu durumda iPhone'nun hangi modelini, rengi ve kaç Gb olanını önerirsiniz?

Mesajım biraz uzun oldu okurken sizi biraz sıkabilir kusura bakmayın. Önereceğiniz model hakkında küçük bir açıklamada yaparsanız çok sevinirim.

Herkese iyi günler dilerim.

• Küçük ekran sorun olmazsa 5 yeterli olur rahat rahat. Hatta bu işleri 4 s bile çok rahat rahat yapıyor. iPhone da kilitlenme donma olmaz. Sadece 6s in 1 Sn de açtığını 5 Sn de açar. O kadar. Her iPhone aynı işi görür her uygulama yüklenebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Abi siz nasıl bir kafa yaşıyosunuz merak ediyorum.İphone 5 donmaz 4s donmaz kilitlenmez? 5S alın çok akıcı asla donmuyor ya arkadaşım bende 5s kullandım.Arkadaşım iphone donmaz kilitlenmez diye kesin bir kanı yok donarda killitlenirde..İphone 4 4s 5 kesinlikle alınmaz.Alıcaksan 5s al en kötü ki seni bikaç yıl götürsün.
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Ilk önce üslubuna dikkat et. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ne demek? Ikincisi 2.5 senedir 4s kullanan biri olarak hiçbir şekilde telefonum donmadı kilitlenmedi. He yavaşladı mı yavaşladı. Daha önceki mesajlarıma bakarsan fanboylara en çok karşı çıkanlardan biri olduğumu görürsün. iPhone donmaz. Arada fps düşmeleri olur Uygulamaları daha uzun sürede açar ama asla DONMAZ KİLİTLENMEZ. En azından ben 2.5 sene boyunca 4s gibi bir telefonda böyle bir şey yaşamadım. Ki şu anda 9.2 kullanıyorum.

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Ekranın sorun olacağını sanmıyorum şimdiki telefonundan daha büyük olacağı kesin. Şahsen ben 5s ve üzeri modelini düşünüyordum açıklamalarınıza göre 5s iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.
    Öneriniz için teşekkür ederim.
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Bende şuan için 5s düşünüyordum güzel bir telefona benziyor tek tereddüt ettiğim nokta ise 6 veya üzeri modeller almadığıma ileride pişman olur muyum diye düşünüyordum. iPhone 4s veya 5 şuan biraz eski modeller olduğu için 5s ve üzeri modelleri inceliyorum. 3-4 yıl idare etsin bize yeter. Ayrıca 5s'in kaç Gb'lık olanını almalıyız ve hangi rengi olmalı? Bu ikisi tercih meselesi mi yoksa artı ve eksileri var mı?
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Hocam 5S 6 veya 6S bunlardan hangisi sizin bütçenize uygunsa alabilirsiniz. Hepsi yukarıda bahsettiğibiz işleri çok rahatlıkla yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Ilk önce üslubuna dikkat et. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz ne demek? Ikincisi 2.5 senedir 4s kullanan biri olarak hiçbir şekilde telefonum donmadı kilitlenmedi. He yavaşladı mı yavaşladı. Daha önceki mesajlarıma bakarsan fanboylara en çok karşı çıkanlardan biri olduğumu görürsün. iPhone donmaz. Arada fps düşmeleri olur Uygulamaları daha uzun sürede açar ama asla DONMAZ KİLİTLENMEZ. En azından ben 2.5 sene boyunca 4s gibi bir telefonda böyle bir şey yaşamadım. Ki şu anda 9.2 kullanıyorum.

9.2 yüklü iphone 6 kullanıyorum . Yaklaşık olarak haftada 1 kere donuyor sonra kendini yeniden başlatıyor.
  • BerkCck kullanıcısına yanıt
    Restore atın o Zaman. 6 gibi bir telefonda bunu yapması fazla absürt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır fiyatıda uygunken gold bi 5s almanız iyi olucaktır. Fazladan 1000-1500 tl verip 6-6s almanıza gerek yok gibime geldi.

• Ben 5s öneririm tam f/p telefonu 1.500'e düştü ve harika bir telefon hâlâ. 6 ile aralarında hemen hemen hiç fark yok

• 5s
  • hocam fiyat performans olarak 5s derim hem 64 bit işlemci oldugu için biir kaç yıl sorunsuz bir şekilde kullanım sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Kullanmasak yedireceksiniz be kardeşim bal gibi donar da kilitlenir de, kaç kere hiçbir işlem yapamadan dondu kaldı da home tuşu ve kilit tuşuna beraber basarak yeniden başlattım telefonu. Siz bir sorun yaşamamış olabilirsiniz, affedersiniz ama neye dayanarak bütün cihazları genelleyebiliyorsunuz? "Asla donmaz kilitlenmez" demeniz çok iddialı bir söz ve hiçbir yazılımda bu mümkün değildir, her yazılım donabilir kilitlenebilir. Deseniz ki iphoneda çok daha seyrek yaşarsınız, bu olabilir. Ancak "hiçbir zaman ve asla" gibi kelimeler kullanırsanız bu yanlış olur.

• Paran varsa 6s Plus yoksa 6 Plus ama sakın 6/6s alma şarjı ve kamerası plusların gerisinde.

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Ben yaşamadım 4s gibi cihazda. Bu telefonlar ile ne yapıyorsunuz anlayamıyorum valla.

• Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    Bütçede sıkıntı yoksa 6sP ama büyük ekran kullanmayacaksa 6s. Şayet daha küçük ekranlı isterse 5s öneririm. Zaten 5s hem ucuzladı hem de bahsettiğiniz şeyleri rahatlıkla yapabilecek bir model.

• BerkCck kullanıcısına yanıt
    Bütçe sınırı koymuyorum ama mantıklı bir tercih yapmak istiyorum. Şuan için 5s modelinin 16 GB veya 32 GB olması yönünde düşünüyorum tabi ayrıca renk konusunda var. Ayrıca 5s ile 6 arasında büyük bir farklılık var mı? İleride pişmanlık yaşatır mı?
    Öneriniz için teşekkür ederim.
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katılıyorum şuan için fiyatı uygun ve mantıklı bir tercih gibi geliyor renk öneriniz için teşekkür ederim mutlaka inceleyeceğim tabi birde kaç GB olanını almalıyım bu konuda karar veremiyorum. 6 modeli konusunda tek düşündüğüm nokta 5s aldığımda çok özellikten vazgeçmiş mi olurum. Arasında çok yüksek bir fiyat farkı yok tabi 16 GB modeli için konuşuyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.