Şimdi Ara

iPhone'nun Hangi Modelini Önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük ekran seviyorsan hiç düşünme 5s al. Büyük seviyorsan sıkıntı büyük. 6s ve 6s plus o aradaki farka değer mi değer ama rakam çok uçmuş oluyor. Bence al geç 5s. Hazır fiyatı da düşmüş. Parmak izi okuyucu, 64 bit işlemci, kamera falan işini fazlasıyla görür. Ben memnunum 5s'ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    5s üzerine fazla öneri yapılınca artık ciddi olarak 5s düşünüyorum fiyatı bana da uygun geldi ama Türkiye'de yaşamadığım için 1500 vermeyeceğim. 6 ile arasında çok büyük fark olmadığına sevindim yoksa ilerde keşke onu alsaydım demek istemiyorum. Renk konusunda Gold öneriyorlar hafıza boyutu konusunda nasıl bir tercih yapmalıyım ona karar veremedim 16 GB ile 32 GB arasında kararsızım.
    Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    Gold oneririm

Hafiza olarak 16gb kullandim ve yetti ama telefon kucuk oldugundan fazla sey yuklememis ve dogru durust kullanmamistim mumkunse 32gb oneririm.

• Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Haklysynyz ?uan için alynabilecek en iyi tercih gibi gözüküyor 3-4 yyl idare etsin yeter. Bir konuda daha öneriye ihtiyacym var renk konusunda Gold dediler ama hafyza boyutu konusunda 16 my 32 mi almalyyym karar veremedim bu konu da fikir beyan ederseniz sevinirim.
    Öneriniz içinde te?ekkür ederim.
    Bence bi ozellikten vazgecmezsiniz.
    5si uzun 6 yi kisa vadede kullandim boyut ve sarj harici gozle gorulur bi fark yok.Tabi Siradan kullanicilar icin.
    Saydiginiz tum durumlari goz onune alininca 16 gb daha mantikli olur esiniz icin.
    Aldiniz surumde kalarak yillarca kullanabileceginiz dusuncesindeyim.
    Hediye durumu yoksa esinize danismalisiniz.
    Cihazi alip gelip begenmez ise husran olur sizin adiniza @Nazarnet58

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Haklysynyz ?uan için alynabilecek en iyi tercih gibi gözüküyor 3-4 yyl idare etsin yeter. Bir konuda daha öneriye ihtiyacym var renk konusunda Gold dediler ama hafyza boyutu konusunda 16 my 32 mi almalyyym karar veremedim bu konu da fikir beyan ederseniz sevinirim.
    Öneriniz içinde te?ekkür ederim.

Hocam bende ıphone 6 var 16 gb bir senedir hiç hafıza sorunu yaşamadım normal bir kullanıcıya 16 gb yeter yurt dışında yaşıyorsanız 5s le 6 arasında fazla fiyat farkı yoksa 6 alın derim sonuçta daha guncel bir telefon

• quote:

5s üzerine fazla öneri yapılınca artık ciddi olarak 5s düşünüyorum fiyatı bana da uygun geldi ama Türkiye'de yaşamadığım için 1500 vermeyeceğim. 6 ile arasında çok büyük fark olmadığına sevindim yoksa ilerde keşke onu alsaydım demek istemiyorum. Renk konusunda Gold öneriyorlar hafıza boyutu konusunda nasıl bir tercih yapmalıyım ona karar veremedim 16 GB ile 32 GB arasında kararsızım.
    Öneriniz için teşekkür ederim.

Ben lg g2'den geçmiştim 5s'e. G2'de tek özlediğim şey batarya süresi. Zaten iphone'ların genelinde var bu sorun. Çok fazla dayanmıyor şarjları.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Maddi açydan bir sykynty yok ama çok yüksek fiyatlar vermekte aklyma yatmyyor. Sonuçta çok profesyonel biri kullanmayacak tabi güncel bir telefon olmasy avantaj birde bu Plus modelleri daha büyük ekranly olanlar ise biraz sykynty do?urabilir Z1'i kullanyrken çok büyük mesaj yazamyyorum diyen birinin büyük ebatlara aly?masy zaman alabilir. ?uan için küçükten ba?layyp adym adym yükselmek daha iyi diye dü?ünüyorum. Öneriniz için te?ekkür ederim.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak bir problem yok ama 6sP biraz büyük olduğundan kullanmakta sorun yaşayabilir, 6s olabilir ama fiyat biraz düşündürücü çünkü eşim telefonu pek önemseyen birisi değil telefonu yerlerde takla atarken görmeye alıştım. En azından pahalı bir telefonunun yerlerde ziyan olmasını istemiyorum. Şuan için 5s bana da mantıklı gibi gözüküyor bahsettiğiniz gibi fiyatı uygun ve çoğu basit işlemleri rahatça yapabilir. Hafıza boyutu konusunda 16 mı 32 GB alsam kararsızım renk konusunda Gold önerdiler şimdilik onu araştırıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Telefonu kendim için almıyorum eşim için alıyorum yani ona en uygun 5s olabilir diye düşünüyorum. 6S ve Plus modellerinin fiyatları biraz yüksek bu yüzden pek olumlu bakmıyorum tabi nedeni maddi değil eşimin telefonu nasıl kullanacağını memnun kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Bence de 5s almak iyi bir seçim olacak şimdiki telefonuna kıyasla büyük bir değişim yaşayacak. Birde hafıza boyutu konusunda karar kılsam iyi olacak 16 GB yeterli mi yoksa 32 GB mı almalıyız? Renk konusunda ise Gold'u önerdiler şimdilik Gold renklilere bakıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.
    Önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim sizler sayesinde bir karar vermiş bulunuyorum. Bu hafta sonu işteyim pek fiyat araştırması yapma imkanım yok ama gelecek hafta sonu izinliyim en uygun hangi sitede iPhone 5s 32 GB Gold varsa sipariş vereceğim ve sizlere tekrar rahatsızlık verebilirim. Şarj tasarrufu ayarları, kılıf ve ekran koruyucuları hakkında sizlerden bilgi almam gerekecek.
    5s işinizi rahatlıkla görür. Kılıf ve kırılmaz cam taktırırsanız hiöbir şey olmaz. Hafıza için ise kesinlikle 32 alın. 16 sorun çıkartır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac4601 kullanıcısına yanıt
    Fazla bir özellikten vazgeçmeyece?ime sevindim.
    Yki telefonu da kullanan birinden yorum almak benim için çok önemli arasynda çok büyük farklylyklar olmady?y iyi ama bu ?arj biraz dü?ündürdü 5s ile 6 arasynda a?yry derecede ?arj farky oluyor mu? Ekran konusu önemli ama çok eski bir telefondan 5s'e geçece?i için ona yeterli gelecektir. Belki ileride daha büyük ekranly olanyny alyryz ilk önce buna bir aly?syn.
    16 GB modeli aslynda yeterli beni dü?ündüren çekti?i resimleri atty?y müzikleri hiç silmez biriktirirse do?al olarak hafyza çok çabuk dolacaktyr bununda sisteme bir etkisi olur mu bilmiyorum. Bundan dolayy 32'ye daha yakynym ama bo?una fazla ödemi? olursunuz derseniz tabi ki de 32 GB olanyny tercih ederim.
    Anlady?ym kadaryyla güncelleme tavsiye etmiyorsunuz peki bunu ayarlardan kapatmamyz my gerekecek yoksa Ynternet'e ba?landy?ynda otomatik güncelliyor mu?
    Hediye de?il sadece ihtiyacy oldu?unu gördüm ona yeni bir telefon almaya karar verdim normalde telefon almayy erteliyor ben ysrar edince kabul etti.
    Cihazy aslynda ona MediaMarkt'da gösterdim tabi o 6s'i görünce bunu istiyorum dedi tabi görü?üne bakyp karar veriyordu ki fiyatyny gördü ben bir telefona bu kadar para vermem deyip vazgeçti
    6s alabilirim ama bence gereksiz ve mantyksyz olur sonuçta bu telefonlarda çok acemi aly?syn, çözsün ki ilerleyen yyllarda daha iyisini alyyym. Tabi telefonun ba?yna her an bir ?ey de gelebilir.

• Leventtr L kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize katiliyorum normal bir kullaniciya 16 GB yeterli olacaktir beni tek düsündüren resim,müzik gibi dosyalari silmez biriktirip hafizayi doldurursa sisteme bir zarari olur mu yoksa bende bosuna fazla ücret ödemek zorunda kalmamis olurum. Almanya'da yasiyorum iPhone 5s 16 GB 400 Euro'ya alinabiliyor 6'nin fiyatlarida 550'den itibaren basliyor. Arasinda cok yuksek bir ücret farki yok ama fazla bir özellik farki yoksa da bosuna ekstra para ödemis olurum ama dediginiz gibi daha güncel bir telefon almis olurum. Gelecek hafta sonuna kadar kararimi degistirecek bir sey yasanmazsa 5s alirim 6'yi da alternatif olarak bulundururum.
  • iPhone kullananlarin cogundan duydugum sikayet sarj süresi oluyor umarim normal bir kullanici icin bir kac günü cikarir yoksa hergün sarjda iyi olmaz.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düsünüyorum 5s yeterli olacaktir. Kilif ve kirilmaz cami yine benim alip takmam gerekecek bu yüzden önerdiğiniz ürünleri internetten alip takacagim. Bulundugum yerde ki telefoncular da bu ürünler hem pahali hemde yaptirmak icin ugrasiyorsun. 32 GB olanını almak bana da mantıklı geliyor haftaya artik karar verip alacagim burada sizlerle tekrar iletisim kuracagim gibi gözüküyor.
  • quote:

Önerileriniz için tekrardan teşekkür ederim sizler sayesinde bir karar vermiş bulunuyorum. Bu hafta sonu işteyim pek fiyat araştırması yapma imkanım yok ama gelecek hafta sonu izinliyim en uygun hangi sitede iPhone 5s 32 GB Gold varsa sipariş vereceğim ve sizlere tekrar rahatsızlık verebilirim. Şarj tasarrufu ayarları, kılıf ve ekran koruyucuları hakkında sizlerden bilgi almam gerekecek.

Şarjlı bir kılıf alın
    http://www.bizdeuygun.com/Ttec-iPhone-5-5s-Caffeine-Sarj-Kilifi-Siyah_367482.html?gclid=Cj0KEQiAisy1BRD7_YSgpduD2cEBEiQAPR3UuCGkCjMTSUx88xA2R77OnZyxTu8II6m9h9IEF_sXgIoaAn9D8P8HAQ

Şu ve şu tarz kılıflar hep 50 tl civarında. Alırsanız çok rahat edersiniz.

Şarj ömrü konusunda youtube'da çok video var. Kapatacağınız şeyleri bulabilirsiniz.

Güç tasarruf modu ile kullanarak pil ömrünü daha da uzatabilirsiniz.

Gold 32gb bulmanız zor olacaktır; zira Gold artık üretilmiyor. Ancak araştırarak bulabilirsiniz. Değilse Silver alın,silver üretiliyor.

iOS 9 ile gelmişse en güncel sürüme güncelleyin. iOS 8 veya iOS 7 ile gelmişse SAKIN GÜNCELLEMEYİN.

Cam bir ekran filmi alabilirsiniz ancak 30tl'den fazlasını vermeyin.

Siz sordukça cevap vereceğim.

• bu saatten sonra 5s'ten aşağısı alınmaz
    Linkte ki ürünü inceledim güzel bir kilifa benziyor ama Almanya'da bu ürün bulunuyor mu bilmiyorum arastirma yapacagim bulamazsam sizden baska bir ürün tavsiyesi isteyebilirim. Ayrica fiyatlari da gayet uygunmus burada bu tür ürünler ne kadara satiliyor hic arastirmadim.
    Youtube da ki videolari arastiracagim takildigim bir konu varsa sizden bilgi almak isterim.
    Güc tasarrufu modu nasildir bilmiyorum Sony'de ki Stamina modu gibi acinca wi-fi yi kesiyorsa bir anlami kalmaz.
    Gold 32 GB internette buldum ama silber'ya göre birazcik daha pahali anlam veremedim olmadi dediginiz gibi silber alirim.
    Güncelleme konusunda dediklerinizi mutlaka dikkate alacagim.
    Cam filmlerinin iyisi veya kötüsü oluyor mu yoksa yaklasik hepsi ayni mi oluyor?
    Zaman ayirip ilgilendiginiz icin tesekkür ederim.
  • quote:

Linkte ki ürünü inceledim güzel bir kilifa benziyor ama Almanya'da bu ürün bulunuyor mu bilmiyorum arastirma yapacagim bulamazsam sizden baska bir ürün tavsiyesi isteyebilirim. Ayrica fiyatlari da gayet uygunmus burada bu tür ürünler ne kadara satiliyor hic arastirmadim.
    Youtube da ki videolari arastiracagim takildigim bir konu varsa sizden bilgi almak isterim.
    Güc tasarrufu modu nasildir bilmiyorum Sony'de ki Stamina modu gibi acinca wi-fi yi kesiyorsa bir anlami kalmaz.
    Gold 32 GB internette buldum ama silber'ya göre birazcik daha pahali anlam veremedim olmadi dediginiz gibi silber alirim.
    Güncelleme konusunda dediklerinizi mutlaka dikkate alacagim.
    Cam filmlerinin iyisi veya kötüsü oluyor mu yoksa yaklasik hepsi ayni mi oluyor?
    Zaman ayirip ilgilendiginiz icin tesekkür ederim.

Hocam linkteki ürün Almanya'da yoktur ancak Almanya'da çok daha iyilerini benzer bir fiyata bulursunuz. Ancak şarjlı kılıf şart.

Gold'un pahalı olmasının nedeni artık üretilmiyor oluşu. Artık sadece Space Gray ve Silver üretiliyor,gold üretilmiyor. Bence eğer arasında çok fark yoksa (şöyle bir 50 euro yoksa) sevdiğiniz rengi alın.
    Power Saving modu cihazın hızını kesiyor ancak wifi'ı kesmiyor aynı cihaz daha yavaş çalışıyor mesela 5s, 5 hızında çalışır bu modda. 6 kullanıyorum 5s hızında çalışıyor. Onun dışında ekran kilitleme otomatik 30sn oluyor ve arkaplanda uygulama yenileme kapanıyor. Fazla etkilemiyor.

Camlar kalite kalite elbette ancak 10 euro kadar verirseniz sağlam bir şey almış olursunuz.

Birşey değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.