Bende sizin gibi düsünüyorum 5s'ten asagisi pek mantikli gelmiyor.
Götterfunken
kullanıcısına yanıt
Mutlaka bir tane sarjli bir kilif alacagim kaliteli bir sey alirim umarim. Bahsettiğiniz gibi üretilmediginden dolayi biraz pahali olabilir biraz önce hesapladim silber ile gold arasinde 62 Euro fark var artik o zaman kafama hangisi yatarsa birini alirim. Güç tasarruf modunu acikladiginiz icin tesekkür ederim bence gayet iyi bir seye benziyor ben onu sürekli acik tutarim.
quote:
Orijinalden alıntı: Nazarnet58
Mutlaka bir tane sarjli bir kilif alacagim kaliteli bir sey alirim umarim. Bahsettiğiniz gibi üretilmediginden dolayi biraz pahali olabilir biraz önce hesapladim silber ile gold arasinde 62 Euro fark var artik o zaman kafama hangisi yatarsa birini alirim. Güç tasarruf modunu acikladiginiz icin tesekkür ederim bence gayet iyi bir seye benziyor ben onu sürekli acik tutarim.
62 Euro'ya değeceğini sanmıyorum hem silver çok daha nötr bir renk olduğundan gold bir çerçeve ile gold kontrastını sağlarsınız hem silver olanı istediğiniz renkle kullanabilirsiniz ama gold her renkle güzel durmaz.
Götterfunken
kullanıcısına yanıt
Bende sizin gibi düsünüyorum 62 Euro bir renk icin fazla silver almak daha mantikli gözüküyor. Bu arada üst mesajlarda belirtmistiniz şarjli kilifi ben bir tane buldum ama iyi mi kötü mü bilmedigimden size sormak istedim. Mophie Juice Pack Helium für iPhone 5/5S Bu ürünün rengini esim begendi ürünün fiyati da iyi gibi daha yüksek fiyatlara satilan ürünler var ama deger mi bilmiyorum.
Tabi ekran koruyuculara da biraz baktim cesit cesit her fiyata mevcut kafam karisti asagida ki verdigim linkten hangi ürünü almak mantikli olur bana yardimci olursaniz sevinirim. Apple iPhone 5S Displayschutzfolien
Telefonu alirken hepsini bir anda siparis vermek istiyorum cünkü esime telefonu verdikten sonra ekranı cizilebilir basina birsey gelebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Nazarnet58
Bende sizin gibi düsünüyorum 62 Euro bir renk icin fazla silver almak daha mantikli gözüküyor. Bu arada üst mesajlarda belirtmistiniz şarjli kilifi ben bir tane buldum ama iyi mi kötü mü bilmedigimden size sormak istedim. Mophie Juice Pack Helium für iPhone 5/5S Bu ürünün rengini esim begendi ürünün fiyati da iyi gibi daha yüksek fiyatlara satilan ürünler var ama deger mi bilmiyorum.
Tabi ekran koruyuculara da biraz baktim cesit cesit her fiyata mevcut kafam karisti asagida ki verdigim linkten hangi ürünü almak mantikli olur bana yardimci olursaniz sevinirim. Apple iPhone 5S Displayschutzfolien
Telefonu alirken hepsini bir anda siparis vermek istiyorum cünkü esime telefonu verdikten sonra ekranı cizilebilir basina birsey gelebilir.
Eğer morpie alabiiyorsanız alın kalitesi çok iyi ve telefonla bir bütün olur çok daha kaliteli değer ama eğer alamıyorsanız/almak sizi zorluyorsa (türkiye'de 400-500 liraya satılıyor bu şeyler) asla değmez. 70-80 Eurodan fazlasını vermeyin. Hem gold renklisi ile iyi bir kontrast oluşturur. Ekran koruyucusu konusunda pek bilgim yok zira o markayı (Almanya'dan hiç telefon almadığım için) bilmiyorum. Buff,spigen vs. her yerde satılan kaliteli markalardır gözü kapalı alın,ancak çok para vermeye gerek yok 10-15 euroya herhangi bir kırılmaz cam alabilirsiniz.
Hepsini bir anda sipariş etmek iyi fikir. Benim telefonum gelmeden önce kılıfını (içinden jelatin de çıkmıştı) hazır etmiştim.
Götterfunken
kullanıcısına yanıt
Mophie Juice Pack Helium kilifi 40 Euro civarina alabiliyorum tabi bu ürünün bir cok modeli var ben en ucuzunu sectim üstte ki mesajimda linkini paylastim. 70-80 Euro civarinda ürünlerde var sahsen onlara pek bakmadim deger derseniz onlarada bakarim. Renk olarak esim bahsettigim modelin mavisini begendi tabi gri renkli olanida güzel duruyor ama gold'a hic bakmadim.
Ekran koruyucusu ise bahsettiginiz modellerden Spiegen'i bulabildim 25-30 Euro civarinda olmadi burada ki telefonculari dolasip birde onlardan fiyat alirim uygunsa onlardan alirim.
Götterfunken
kullanıcısına yanıt
Biraz gecikmeli farkina vardim bu Mophie kiliflarin 4 cesidi varmis ben en ucuz olani 1500 mah olana bakmisim. Juice pack helium 1500 mah Juice pack air 1700 mah juice pack plus 2100 mah Space pack 1700 mah ama digerlerinden daha pahali
Bu kiliflardan pek anlamadigimdan size sürekli yaziyorum kusura bakmayin bazi seyleri yeni yeni kesfediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme