Şimdi Ara

iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
1
Favori
44.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3.0 a update edeyim mi? edersem fake imeili cihazlar için olan custom firmware ilemi redsnOw ilemi update edeyim lütfen biri cevap versin sizden bir haber bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizwaterpolo5

arkadaşlar 3.0 a update edeyim mi? edersem fake imeili cihazlar için olan custom firmware ilemi redsnOw ilemi update edeyim lütfen biri cevap versin sizden bir haber bekliyorum..

eger mac bilgisayarin varsa asagidaki linki izleyerek guvenle update edebilirsin.

http://www.hackthatphone.com/3x/p_3_0_1g.html
  • windows kullanıyorum..
  • selamlar ,

yardım diyorum başkada birşey demiyorum !

2g iphone fake imei li cihaza v3 yazılımı yükledim ,
    imei numarası eskiye döndü , kısacası imei numarası kayıtlı olmadığından telefon özelliğini kullanamıyorum ,
    servis yok diyor ,kontrol ettim imei numarası kayıtlı değil gözüküyor gerçekten .

haliyle eskiye dönmeye çalıştım olmadı ,
    hemde çok uğraştım ,

herşey çalışıyor telefonda ,
    wireless hatta bluetooth bile ,

bu konuda tecrübesi olan varmıdır ?
  • http://www.iphonetr.org/iphone-2g-firmware-3-0-fake-imei-jailbreak-cydia/

quote:

Orjinalden alıntı: MaxiQ4

selamlar ,

yardım diyorum başkada birşey demiyorum !

2g iphone fake imei li cihaza v3 yazılımı yükledim ,
    imei numarası eskiye döndü , kısacası imei numarası kayıtlı olmadığından telefon özelliğini kullanamıyorum ,
    servis yok diyor ,kontrol ettim imei numarası kayıtlı değil gözüküyor gerçekten .

haliyle eskiye dönmeye çalıştım olmadı ,
    hemde çok uğraştım ,

herşey çalışıyor telefonda ,
    wireless hatta bluetooth bile ,

bu konuda tecrübesi olan varmıdır ?

• quote:

Orjinalden alıntı: evon610c

http://www.iphonetr.org/iphone-2g-firmware-3-0-fake-imei-jailbreak-cydia/

evet bunuda gördüm fakat ,
    bunu v3.0 yazılımını yüklemeden önce yapmak gerekiyor ,
    malesef..
    teşekkürler
  • Arkadaşlar yardım lütfen... Yurt dışından getirdiğim iphonemi Jb li 2.2.1 olarak kullanıyordum. Ama 3.0 a restore ettim. Ekran şimdi "slide for Emergency " ikazı ve usb kablo girişi itunes logosu ile kaldı. Ama turkcell olan hattıma dışardan arama geliyor. Bende arayabiliyorum ama başka bir şey yapamıyorum. Yardım Lütfen...
  • Kurdum 3.0'ı MMS mesajlaşma gelmiş . Şuan test etmeye vaktim yok internetten okurum artık yeni gelen özellikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxiQ4

quote:

Orjinalden alıntı: evon610c

http://www.iphonetr.org/iphone-2g-firmware-3-0-fake-imei-jailbreak-cydia/

evet bunuda gördüm fakat ,
    bunu v3.0 yazılımını yüklemeden önce yapmak gerekiyor ,
    malesef..
    teşekkürler

ee bul bı passaport kayıt ettir , yapıcak baska bişi yok gibi simdilik ..

• iphone 3g mi 3.0 versiyona yükselttim jailbreak yaptım ancak imei kayıtsız pasaport bulamadım fake imei nasıl yapabilirim bir yolu varmı bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

ee bul bı passaport kayıt ettir , yapıcak baska bişi yok gibi simdilik ..

bende aynen öyle yaptım dün, açılmasını bekliyorum
  • arkadaşlar bende genpa garantili jb li 2.2 kurulu 3g var bunu 3.0 a yükseltmek için illa restore yapmak gerekiyormu direk update yapsak olmazmı teşekkürler
  • benim sorun çözüldü
    teşekkürler
  • Henüz 3.0'a geçmemiş arkadaşlar fikir edinebilirler diye düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 4 Temmuz 2009; 10:44:48 >

• Aslında ayrı bir başlık açmıştım o kadar okuyan oldu bir cevap yazan olmadı, burada da sorayım aynısını 3.0 kullanıcılarına;

3.0'a geçeli oldu epey aslında ama daha yeni farkına vardım GPS çalışmıyor bende. Haritalar'ı açtığımda konum belirleme yapamıyor ve bir süre sonra "Yeriniz Belirlenemedi" uyarısı alıyorum. GPS Tracker ve MotionX GPS programlarını denedim onlarda GPS uyduları ile bağlantı kuramadılar. Ayarlar içinde "Konum Servisleri" aktif durumda, Sıfırla'dan "Konum uyarılarını sıfırla" dedim, restart yaptım tekrar denedim ama sorun hala devam ediyor. 3.0 kullanan herkeste bu sorun var mı? JB'li olarak kullanıyorum ben. Ve bunun bir çözümü varmı?
  • Benim bi derdim var ne yapmalıyım bilemiyorum belki siz bi yorum yaparsınız.

2 gün once ikinci el iphone 2G 8GB aldım. 1.1.4 yukluydu. bunu 2.1 e yukselttim bi sorun yoktu. seytan durttu 2.2 yukle dedi. ne olduysa ondan sonra oldu. slide for emergency yazısı cıktı bu arada imei fake liydi kurcalarken gormustum onu bi yere not etmistim. 3.0 custom frimware kurdum düzelir die cihaz acıldı ama asagıda resimlerde gordugunuz gibi sebeke gorunmuyor. sadece cizgiler var.

Burada ben meseleyi anlayamadım. Şebeke benim hattımı bu telefonda aramamı yasaklamıs olabilirler mi? Ondan dolayı mı görünmüyor. Zaten abim yurtdısından geldi pasaportu var ve kaydettirebilirim. Kayıtla alakası yoksa nasıl cozebilirim. 1.1.4 e gecme denemem de oldu yeniden fake imei yaparak bu sorunu düzeltirim dedim ama 1600 hatasını aldım telefon acılmadı en son iste bu 3.0 kurdum da oyle acabildim. Ne önerirsiniz üstadlar. 3.0 da bu sorunu halledebiliir miyim?

• @Editor

İmkanın varsa imei'yi kaydettir ve kurtul. Fake imei'lerde bu tarz sorunlar çıkıyor..
  • bence sen hemen kayıt ettir sebep bu olsada olmasada çünkü ilerde çok lazım olur birde unlock yaptın mı?
  • Ya duzelmeSe nApicam ben? İphone U bozmuş olabilir miyim?
  • yok bozulmaz öyle kolay kolay bence itunestan 3.0 indir tekrar restore et
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.