Şimdi Ara

iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
1
Favori
44.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Bu arada en çok takıldığım konulardan biri olan safarinin içindeyken istediğim bi linki ayrı bir sayfada açamıyor olmamdı ama 3.0 la birlikte bunu aşmışlar yaw Nasıl mutlu oldum anlatamam.

İstediğiniz linkin üzerine parmağınızla bir süre basıp beklerseniz kopyala ayrı sayfada aç vs. gibi bir menu çıkıyor alttan. Harika olmuş.
  • Daha gelmedimi acaba 3.0 windows jailbreak
  • günlerdir deniyorum kesinlikle 3.0 dan sonra 3g de şarj çok daha çabuk bitiyor haberiniz olsun..
  • Arkadaşlar acaba 3.0 yükledik diye , farkında olmadan daha fazla menülerde seçeneklerde dolaşıyor , applicationları yeniliyor falan olmayasınız ?
    Bu şarj sorunu bende olmadı çunku , eskisi gibi kullanıyorum , eskisi kadar gidiyor şarjı..
  • aynı sorun bende de var.. itunes dan iphone software 3.0 yükledikten sonra işcebim açılmaz oldu; işbankasını aradım onlar olaydan bihaberler; telefonu aldığım yerde yardımcı olamadı beni teleservise yönlerdidiler; iphona istanbul şubesi bakıyormuş onlara anlattım durumu onlarda yardımcı olamadılar delirecem çok işimi görüyordu bu uygulama ama şimdi kullanamıyorum sanırım 3.0 la uyumlu değil; itunes da summary bölümünde iphoneu fabrika ayarlarına döndürmek için bölüm var onu yaptım ama hala 3.0 yazıyor.. eğer başarabilen varsa yardımmm lütfenn
  • Update ettim, ama hiç memnun değilim. Önceki update'lerde hiç böyle olmamıştı. Öncelikle "sms" logosunun içindeki yazı gitti. Beyaz çerçeve var ,ortada da yeşil renk. Sizde de aynı mı?

Oyunlar çok ağırlaştı, oynarken takılıyor. Menüler bazen geç tepki verebiliyor.
  • iPhone 2g kullanıyorum ve 2 gun once update ettim OS 3.0 'a ve ciddi anlamda saj suresi uzadı ... eskiden bu kadar kullanmaya 1 gunde biten sarj 2 gunu gecti ve hala %50 ye bile inmedi ...

ayrıca msj yazarken telefonu sallayınca msjı sildigini daha once fark eden oldumu bılmıorum ama eglenceli bi eklenti olmus .. fakat sankı sesi azaldı gibi geldi bana ya da psikolojiktir belki bilemiorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: altuğ163

aynı sorun bende de var.. itunes dan iphone software 3.0 yükledikten sonra işcebim açılmaz oldu; işbankasını aradım onlar olaydan bihaberler; telefonu aldığım yerde yardımcı olamadı beni teleservise yönlerdidiler; iphona istanbul şubesi bakıyormuş onlara anlattım durumu onlarda yardımcı olamadılar delirecem çok işimi görüyordu bu uygulama ama şimdi kullanamıyorum sanırım 3.0 la uyumlu değil; itunes da summary bölümünde iphoneu fabrika ayarlarına döndürmek için bölüm var onu yaptım ama hala 3.0 yazıyor.. eğer başarabilen varsa yardımmm lütfenn

İş cep uygulamasını POZİTRON adlı şirket yapıyor... 3.0 OS ile çalışan versiyon appstoreye daha gelmediği için şuan itibariyle çalışmıyor maalesef... pozitron ile birebir görüştüm konuyu ve 25 haziranda büyük ihtimalle bi güncelleme olacakmış... appstoreden güncellemeleri takip edin...

• Bende bir kaç gün önce 2G yi 3.0 yükseltip jalbrake&aktivasyon yaptım,pil süresinde bir farklılık olmadı sanırım ama cihazda ufakda olsa bir hızlanma var ek olarak yeni fonksiyonları gerçekten faydalı bence şu ana kadar çıkmış olan en iyi firmware.Sırf copy/paste için bile geçmeye değer.
  • Arkadaslar selam,

2g OS3.0 icin mms programı varmı bildiginiz?

+

Birde bir program vardı bende eski versiyonda,kisiye resim atıyodum ona basınca direk arıyodu.bir bilginiz varmı?

tesekkurler...
  • arkadaşlar bende update ettim fakat herşeyi yapmama rağmen hat gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmı?
  • 3g garantili iphonu 3.0 jb li firmware e yükseltmek istiyorum . Konular çok karışık o yüzden hangisinden yapcağıma emin olamadım . Bana link atarsanız sevinicem arkadaşlar
  • swirlymms diye bi program var ama yukledim hic denemedim ..hatta eger denersen bızlede paylasırsan super olur .. diger resimle arama icinde cok emın deılım ama photodial diye bakarsan bulabılırsın bence ..
    quote:

Orjinalden alıntı: evon610c

Arkadaslar selam,

+

Birde bir program vardı bende eski versiyonda,kisiye resim atıyodum ona basınca direk arıyodu.bir bilginiz varmı?

tesekkurler...

fake imei olabılır telefon daha onceden bu yuzden hat gelmedigi oluyo bildigim kadarıyla ..
    quote:

Orjinalden alıntı: pasa23

arkadaşlar bende update ettim fakat herşeyi yapmama rağmen hat gelmiyo bu konuda bilgisi olan varmı?

• Orjinalden alıntı: _SiN_

swirlymms diye bi program var ama yukledim hic denemedim ..hatta eger denersen bızlede paylasırsan super olur .. diger resimle arama icinde cok emın deılım ama photodial diye bakarsan bulabılırsın bence ..

Orjinalden alıntı: evon610c

Arkadaslar selam,

+

tesekkurler...

Eski versiyonumda swirly kullanıyodum evet gayet de memnundum.ama 3.0 icin cydia da bulduklarım bi ise yaramadi bende anlamadim :)

Photodial diye aratınca garip garip seyler cıkıyo.Benim istedigim,resmi masaustune atsın basınca direk arıyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evon610c -- 25 Haziran 2009; 14:08:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ltuğ

3g garantili iphonu 3.0 jb li firmware e yükseltmek istiyorum . Konular çok karışık o yüzden hangisinden yapcağıma emin olamadım . Bana link atarsanız sevinicem arkadaşlar

http://www.iphonetr.org/iphone-3g-firmware-3-0-jailbreak/
  • merhaba arkadaşlar. bende yurtdışı kayıtlı 2G ve kendim 2.2.1 e update ettiğim iphone var. 1. sorum 3.0 a geçeyim mi yeterince stabil mi kullanışlı mı telin hızı nasıl değişiyor? sorunları var mı yani 3.0 ın? 2. sorum http://www.iphonetr.org/iphone-2g-firmware-3-0-fake-imei-jailbreak-cydia/#more-1605 buradaki fake imei li 2G ler için olan yoldan mı, yoksa http://www.iclarified.com/entry/comments.php?page=15&enid=4302#commentsanchor buradaki Red SnOw programıyla olanla mı upgrade edeyim? bilgili ve ilgililere ihtiyacım var. teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: :S

arkadaşlar 3.0 a geçtikten sonra Map te yer bulmada 1-2 kare şaşırıyor.bu 1-2 karede saçma sapan yerleri gösteriyor demek anlamına geliyor.2.2.1 deyken böyle bir sorun yoktu çoğu zaman bire bire gösteriyordu.

Haklısın,bence de gps'de olumsuz bir değişiklik var,eskisi gibi çalışmıyor.
  • MMS destegi ve ayarlar hazır yüklü
    daha fazla zil sesi eklenmiş

Arkadaşın biri bunları yazmış acaba ben yaşlandımmı. ben neden göremedim
  • yok mu bana yardımcı olacak bi vatandaş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_hakan_ankara

MMS destegi ve ayarlar hazır yüklü
    daha fazla zil sesi eklenmiş

Arkadaşın biri bunları yazmış acaba ben yaşlandımmı. ben neden göremedim

Avea hattın varsa mms özelliği aktif olmaz. Zil sesi eklenmemiş. Sanırım arkadaş yanlış hatırlıyor...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.