Şimdi Ara

iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
1
Favori
44.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3.0 versionu 17 haziranda yukliyebilicez ama nasil yukleyecegiz , jbli iphonelarda tekrardan bir jb yapmak gerekicek mi ve iphone restore olcak mi .??

17 Haziran 2009

OS 3.0 CIKMISTIR ITUNES 8.2 YUKLEYIP HEMEN UPDATEI YAPABILIRSINIZ

Not:Jb'li kullananlar ilk once restore etsinler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfX -- 19 Haziran 2009; 12:06:56 >

• Ondan suphe yok.
    Benide en cok korkutan yeniden JB ve onca uygulamayi yeniden kurmak :(
    Ama asil soru su: acaba 3.0 i kurdugumuza degecekmi? Ben onca para verip garantili bir cihaz kullandigim halde JB yaptim ama gozum 3.0 i yukleyip herseyi yeniden yapmayi yemiyor. Fakat bir o kadarda 3.0 in performans ve faydalarinida merak ediyorum.

Em buyuk beklentim
    Flash destegi
    Safaride bir linke tiklarken baska bir pencerede acilabilme destegi
    Kopyala yapistir destegi
    Netten jpg disindada destekli formatlari (mp3, mov, vs) download destegi
    Bazi uygulamalar disindada (alarm, ipod, vs) arka planda uygulama calistirabilme destegi

Bunlar yapilabildigi an hangi ver. Olursa olsun hemen ziplarim. Degilse Su an icin 2.2.1 yeterli.
  • copy past ozelligide benim isime en cok yaricaklardan biri ama tabi restore varsa isin icinde bende 3.0 i yüklemicem
  • restore olacagından emin olabilirsiniz arkadaşlar jailbreakli teller için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Ondan suphe yok.
    Benide en cok korkutan yeniden JB ve onca uygulamayi yeniden kurmak :(
    Ama asil soru su: acaba 3.0 i kurdugumuza degecekmi? Ben onca para verip garantili bir cihaz kullandigim halde JB yaptim ama gozum 3.0 i yukleyip herseyi yeniden yapmayi yemiyor. Fakat bir o kadarda 3.0 in performans ve faydalarinida merak ediyorum.

Em buyuk beklentim
    Flash destegi
    Safaride bir linke tiklarken baska bir pencerede acilabilme destegi
    Kopyala yapistir destegi
    Netten jpg disindada destekli formatlari (mp3, mov, vs) download destegi
    Bazi uygulamalar disindada (alarm, ipod, vs) arka planda uygulama calistirabilme destegi

Bunlar yapilabildigi an hangi ver. Olursa olsun hemen ziplarim. Degilse Su an icin 2.2.1 yeterli.

Bende garantili Iphone almayı düsünüyorum da. Jailbreak yapmalı mıyım? Yoksa nerden indiricez o kadar oyunu programı bedava olarak.

• restore olmadan olsa bile yeni versiyonda jb gider unutmayın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

restore olmadan olsa bile yeni versiyonda jb gider unutmayın....

jb gidiyosa mecburen restore yapcaz zaten bu cok kotu oldu iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    iOS 10 [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben jb siz kullanıyorum 2.2.1 versiyonda. 3.0 ıtunes üzerinden yüklediğimde içindeki bilgiler programlar vs. uçacakmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [TaRıK]

arkadaşlar ben jb siz kullanıyorum 2.2.1 versiyonda. 3.0 ıtunes üzerinden yüklediğimde içindeki bilgiler programlar vs. uçacakmı

programlar uçar

back up alısan sadece smslerin rehberin notların ve fotoların kalır müzeikler zaten pc de vardır bidaha atarsın
  • anlasıldı programlar ıcın yapcak bisey yok tek yapabilcegimiz isimlerini biyere not almak sonra tekrar yüklemek
  • beyler delimisiniz yahu 3.0 geliyo 300 kere restore ederim ben bu telefonu
  • 17 haziranda kesin cikiyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcoxx

17 haziranda kesin cikiyor mu??

evet 17 haziranda 3.0a gecebilcez simdiden gecmeye calisirsaniz iphonunuzu 17 hazirana kadar kullanamama gibi bir ihtmal var 17 haziranı beklesn herkes
  • acelemiz yok hatta yükleyenler yorumlarını yapsın ben ona göre yükselticem
  • 3 ay beklemisim 8 gün mü bekleyemicem
  • JB li teller için tekrar JB yapmak şart olacak orası kaçınılmaz.
    JB siz tellerde telefonlarının içindeki programları itunes a atsınlar 3.0 yukledikten sonra tekrar telefona geri yuklerler.

Asıl sıkıntı JB li tellerde olacak. Önce 3.0 için adam gibi stabil ve sorusuz bir JB bekliycez, ardından tüm uygulamaları yeniden kurucaz vs.. vs.. ölme e$$eğim ölme
  • quote:

Orjinalden alıntı: O SheA

quote:

Orjinalden alıntı: [TaRıK]

arkadaşlar ben jb siz kullanıyorum 2.2.1 versiyonda. 3.0 ıtunes üzerinden yüklediğimde içindeki bilgiler programlar vs. uçacakmı

programlar uçar

back up alısan sadece smslerin rehberin notların ve fotoların kalır müzeikler zaten pc de vardır bidaha atarsın

buckup'dan restore aldıgında tum programların geri gelir. programlar ucmaz. hatta muzikler de en son hangi buckup halinde ise o sekilde geri yuklenir.
  • Ben telefonu 14-15 haziran gibi alabilirim. Önce OS 3.0 yükleyip ardından da jb mi yapıyım.

Bi sorum daha var. Telefonu garantili alıcam. 1650 ytl. Ona jb yapmam da bi sakınca var mı?. Garantisi bitiyomus sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Ben telefonu 14-15 haziran gibi alabilirim. Önce OS 3.0 yükleyip ardından da jb mi yapıyım.

Bi sorum daha var. Telefonu garantili alıcam. 1650 ytl. Ona jb yapmam da bi sakınca var mı?. Garantisi bitiyomus sanırsam

Telefonu aldığınız zaman 3.0 yükleseniz bile 3.0 için jb çıkmasını bekleyeceksiniz... 3.0 ın jb si çıkmadan 3.0 versiyonu jb yapamazsınız...

Garanti konusunda yanlış bilgi vermek istemem tamamen şans meselesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

Ben telefonu 14-15 haziran gibi alabilirim. Önce OS 3.0 yükleyip ardından da jb mi yapıyım.

3.0 in jbsi ckmadan 3.0a gecme , jbden sora restore yapinca garanti gitmiyo die bliorum ama bazi yerler kabul etmiyomus değişiyo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.