Şimdi Ara

iPhone OS 3.0!!! (Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
1
Favori
44.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: fubo

arkadaslar 2g ler ne olcak varmi bilginiz jb unlock felan merak ediyorum gercekten varmi benim gibi ilk nesil phone kulanan

Birinci nesillerin unlock ve jailbreak'i sorun değil, 3.0 yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra quickpwn yayınlanır.

insallah bekliyorum umitle. bu arada abd saat olarak bizdden geride oldugu icin daha orda 17 haziran olmadi galiba onlari beklemek zorundayiz
  • acaba arada kac saat fark var? yanı ne kadar beklememız gerekıo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByKapilo

ewet arkadaşlar 17 Hazirandayız, saat kaç ı bekliyoruz :)))))))

biz 17 hazirandayiz da elalemin conisi 1-2 saat sonra ancak mesai saatini bitirecek... turkiyede 17 olmus adamlarin umrunda bile degil amerikada 17 olsun yayinlarlar, o da asagi yukari 7-8 saat sonra.
  • Yarın gündüz çıkar, boşuna beklemeyin bu saatte. Amerika saatine göre çıkacak.
  • arkdaslar 7 saat fark var Amerikala aramızda..
  • New York ile aramızda 7 saat var Apple merkezi California da orası ile 10 saat fark var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

New York ile aramızda 7 saat var Apple merkezi California da orası ile 10 saat fark var.

yani bu durumda sabah 10da olması gerekmiyormuydu. halan daha neden bekliyoz
  • Belki Apple mesai başlayınca açacaktır muslukları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasyas

yani bu durumda sabah 10da olması gerekmiyormuydu. halan daha neden bekliyoz

Apple iPhone OS 3.0'ın tam çıkış saatiyle ilgili bir açıklama yapmadı.17 Haziran'da iTunes'dan yapılabilir dedi güncelleme...
  • muhtemelende öyle..arada 10 saat var apple merkezinin bulunduğu kaliforniya ile...hesaplayın işte..
    quote:

Orjinalden alıntı: Alden

Belki Apple mesai başlayınca açacaktır muslukları.

• Kaynak ENGADGET

7th, the date announced by Apple -- the difference presumably accounting for the 2.5-hour timezone offset between the two countries. That would peg an OS 3.0 release anytime between 1700 and 1930 in London or between noon and 2:30pm in New York

Bizim saatimiz ile yaklasik olarak 7 - 9 arasi Londra merkezde dagitilacagini soyluyor biraz daha sabir ve beklememiz gerek arkadaslar
  • mesaiye başladıklarında dağıtacaklar, tahmin etmiştik..
    quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

Kaynak ENGADGET

7th, the date announced by Apple -- the difference presumably accounting for the 2.5-hour timezone offset between the two countries. That would peg an OS 3.0 release anytime between 1700 and 1930 in London or between noon and 2:30pm in New York

Bizim saatimiz ile yaklasik olarak 7 - 9 arasi Londra merkezde dagitilacagini soyluyor biraz daha sabir ve beklememiz gerek arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 17 Haziran 2009; 14:02:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

muhtemelende öyle..arada 10 saat var apple merkezinin bulunduğu kaliforniya ile...hesaplayın işte..
    quote:

Orjinalden alıntı: Alden

Belki Apple mesai başlayınca açacaktır muslukları.

Ben hesapladım arkadaşım. Dün başka bir konuda da akşam 7-8 civarı dağıtılacağını yazdım.
  • vala arkadaşlar onu bunu bilmem bu akşam bunu yüklemek bence imkansız çünkü açıldığı anda aşırı yükten kurulamayacak daha çok sinir olunacak bence bukadar düşünmeyelim inş server kaldırır bu kadar kullanıcıyı da bizde akşam yükleriz namus meselesi gibi oldu
  • dün geceden beri takip ediyorum hala bir gelişme yok umarm dediniz gibi server kaldırırda magdur olmayız düşünsenize dowlnd ederkn yarıda gidiyrmus :D
  • olmaz arkadaslar olmaz namusss bız yuklenelım elın gavuru surunsun
  • aslında yayınlandıktan sonra bir saat felan beklesek rapid te dosyasını buluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoandcemo

aslında yayınlandıktan sonra bir saat felan beklesek rapid te dosyasını buluruz

en fazla 10dk sürer rapid'e düşmesi bizim gibi 1mbit kullanmıyor bu adamlar
  • doğeu söyluyosun en iisi bizde önlem olarak bir tane rapid hesabı alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoandcemo

doğeu söyluyosun en iisi bizde önlem olarak bir tane rapid hesabı alalım

benim önlemimi aldım:D yeterki çıksın:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.