iphone os 3.0 saat 20:00 update başliyor tr saati ile New York'ta pm 01 (Yani13:00), London pm 6 da (Yani 18:00 da), Central Avrupa zamanına göre 19.00, bizde ise İstanbul'a göre 20:00 başliyacak kesin bilgi herkese duyrulur ..:d:d
Update: The theory is supported by reports that carrier 3 in Hong Kong sent a network-wide SMS notifying iPhone owners that OS 3.0 will be available on June 18th, 01:00 local time. That's 1pm on the 17th in New York, 6pm in London, and 1900 in central Europe
Herkes bu bilgiyi bekliyordu....
inşallah serverlarda problem olmaz sabahtan beri bekliyoruz beklediğimize değsin
Beklemekten yorulduk bir an önce çıksın
WWDC nin yapıldığı saat ile aynı satte dağıtım olur demiştim tutturmuşum
konuyla ilgili zaten bir cok konu acılmıs durumda.forum kirleniyor.admin konuyu kaptrmısın
New York tayim 1 de dersim baslayacak burda internet super hizli 10 mbit falan....ama JB Cikmadan Kurmayacagim
meyve de verirsen tüm forum halkı olarak müteşekkir oluruz... =)))
Kesinlikle mantıklı bir saat.Kısaca olay şu aslında 17 değil 3.0 ın çıkış tarihi 18 haziran ama 18 hazirana geçildiği tarihte abd ve bir çok avrupa ülkesi 17sinde olacağı için 17 diye duyruldu bu ülkelere.En erken yayınlanma saati 18 hazirana geçildiği saatteki türkiye yerel saati gibi gözüküyor.
bu bilgiyi bekliyodum sağol, şimdi de saat 20 yi bekliyim biraz
quote:
Orjinalden alıntı: djberdush
Kesinlikle mantıklı bir saat.Kısaca olay şu aslında 17 değil 3.0 ın çıkış tarihi 18 haziran ama 18 hazirana geçildiği tarihte abd ve bir çok avrupa ülkesi 17sinde olacağı için 17 diye duyruldu bu ülkelere.En erken yayınlanma saati 18 hazirana geçildiği saatteki türkiye yerel saati gibi gözüküyor.
yani amerika , avrupa , afrika , ve asyanın yarısı 17 haziran'da yükleyecek E ne kaldı geriye ? nasıl oluyorda dünya genelide 18 haziranda olucak diyorsun anlamıyorum ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme