Şimdi Ara

iphone os 3.0 saat 20:00 de update başliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone os 3.0 saat 20:00 update başliyor tr saati ile New York'ta pm 01 (Yani13:00), London pm 6 da (Yani 18:00 da), Central Avrupa zamanına göre 19.00, bizde ise İstanbul'a göre 20:00 başliyacak kesin bilgi herkese duyrulur ..:d:d

AHA SİZE LİNK:Stop hitting F5, iPhone OS 3.0 release still hours away?

AHA SİZE İKİNCİ LİNK:iPhone OS 3.0 update to finally hit everybody at 6pm London time - GSMArena.com news

Update: The theory is supported by reports that carrier 3 in Hong Kong sent a network-wide SMS notifying iPhone owners that OS 3.0 will be available on June 18th, 01:00 local time. That's 1pm on the 17th in New York, 6pm in London, and 1900 in central Europe

• Herkes bu bilgiyi bekliyordu....
  • inşallah serverlarda problem olmaz sabahtan beri bekliyoruz beklediğimize değsin
  • Beklemekten yorulduk bir an önce çıksın
  • WWDC nin yapıldığı saat ile aynı satte dağıtım olur demiştim tutturmuşum
  • konuyla ilgili zaten bir cok konu acılmıs durumda.forum kirleniyor.admin konuyu kaptrmısın
  • New York tayim 1 de dersim baslayacak burda internet super hizli 10 mbit falan....ama JB Cikmadan Kurmayacagim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihatdursun

konuyla ilgili zaten bir cok konu acılmıs durumda.forum kirleniyor.admin konuyu kaptrmısın

Bundan sonra birçok konu açılmasın diye net bilgilendirmeyi yapmış arkadaş niye kapansı ki?

• bilgisayarin basinda kok sadim birazdan yesermeye baslarim herhalde
  • ana sayfada bununla ilgili 3-4 konu var zaten...
    quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

konuyla ilgili zaten bir cok konu acılmıs durumda.forum kirleniyor.admin konuyu kaptrmısın

Bundan sonra birçok konu açılmasın diye net bilgilendirmeyi yapmış arkadaş niye kapansı ki?

• quote:

ana sayfada bununla ilgili 3-4 konu var zaten...
    quote:

quote:

Hiçbirisinde net bilgilendirme yapılmadığı için kesin bilgiyi ana başlıkla vermek daha bilgilendirici oluyor genelde.

• peki siz bilirsiniz...
    quote:

quote:

ana sayfada bununla ilgili 3-4 konu var zaten...
    quote:

quote:

Hiçbirisinde net bilgilendirme yapılmadığı için kesin bilgiyi ana başlıkla vermek daha bilgilendirici oluyor genelde.

• Ne işe yarıyor?
  • saat 20 de ızıdıham olup serverler tıkanıcaktır kesın ama sureklı tıklıycaz

• beklerken dinleyin boş durmayın her iki versiyonuda ekledim ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 17 Haziran 2009; 17:04:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fubo

bilgisayarin basinda kok sadim birazdan yesermeye baslarim herhalde

meyve de verirsen tüm forum halkı olarak müteşekkir oluruz... =)))
  • Kesinlikle mantıklı bir saat.Kısaca olay şu aslında 17 değil 3.0 ın çıkış tarihi 18 haziran ama 18 hazirana geçildiği tarihte abd ve bir çok avrupa ülkesi 17sinde olacağı için 17 diye duyruldu bu ülkelere.En erken yayınlanma saati 18 hazirana geçildiği saatteki türkiye yerel saati gibi gözüküyor.
  • bu bilgiyi bekliyodum sağol,
    şimdi de saat 20 yi bekliyim biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: djberdush

Kesinlikle mantıklı bir saat.Kısaca olay şu aslında 17 değil 3.0 ın çıkış tarihi 18 haziran ama 18 hazirana geçildiği tarihte abd ve bir çok avrupa ülkesi 17sinde olacağı için 17 diye duyruldu bu ülkelere.En erken yayınlanma saati 18 hazirana geçildiği saatteki türkiye yerel saati gibi gözüküyor.

yani amerika , avrupa , afrika , ve asyanın yarısı 17 haziran'da yükleyecek E ne kaldı geriye ? nasıl oluyorda dünya genelide 18 haziranda olucak diyorsun anlamıyorum ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.