Bildirim
İphone OTHER çok yer kaplıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha kimse buna bir çözüm bulamadı bendede 1.5gb şuan -
Restore zamanı gelmiş, ayrıca yedekleme için iCloud kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: cana-cana
Daha kimse buna bir çözüm bulamadı bendede 1.5gb şuan -
Daha yeni 5.1.1 e geçip jb yaptım 5.0.1 deydi cihaz en fazla 1 hafta ya olmuştur ya olmamıştır.quote:
Orijinalden alıntı: akmac
Restore zamanı gelmiş, ayrıca yedekleme için iCloud kullanın.
Alıntıları Göster -
valla ne kadar araştırırsan araştır çözüm bulamayacaksınquote:
Restore zamanı gelmiş, ayrıca yedekleme için iCloud kullanın.
Alıntıları Göster
kendimden biliyorum
sırf o others kısmı yüzünden 2 kere restore ettim
başka çare yok -
jailbreak dosyaları, iphone nun kullanamadığı ses, video dosyaları, diğer diller v.b. başka bi forumda bunlardan kurtulmak için bi yöntem vardı. ama burdan verebilirmiim bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: defected
valla ne kadar araştırırsan araştır çözüm bulamayacaksın
kendimden biliyorum
sırf o others kısmı yüzünden 2 kere restore ettim
başka çare yok
Alıntıları Göster
-
Terminal olayını diyorsan denedim diğer dillerdeki butun klavye ve dil paketlerini sildim ama o kadar çok yer farketmedi, 100MB fln oynadıquote:
Orijinalden alıntı: sinistrad
jailbreak dosyaları, iphone nun kullanamadığı ses, video dosyaları, diğer diller v.b. başka bi forumda bunlardan kurtulmak için bi yöntem vardı. ama burdan verebilirmiim bilmiyorum
Alıntıları Göster -
İyide restore ettikten sonra yine doluyor o others bölümü.. geçende restore yaptım ama 2gb hala olduğu gibi duruyordu... :((quote:
Orijinalden alıntı: CCaGDaSS
Terminal olayını diyorsan denedim diğer dillerdeki butun klavye ve dil paketlerini sildim ama o kadar çok yer farketmedi, 100MB fln oynadı
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar itunes üzerinden restore yapmayın.. çok fazla data geliyor geriye..quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
İyide restore ettikten sonra yine doluyor o others bölümü.. geçende restore yaptım ama 2gb hala olduğu gibi duruyordu... :((
Alıntıları Göster
icloud üzerinden yedeklemek istediginiz uygulama ayarlarını seçerek bir kere yedekleyin cihazı sıfırlayın icloud üzerinden geri yükleyin o bölüm gidecektir.
Daha önce banada olmuştu... eski uygulamaların yedeğini hep tutuyor itunes..
örnek: 4.3.2 zamanından timeCapsul diye bir uygulama vardı onunla uygulamalarımı yedekliyordum sonradan farkettim ki bu yedekler telefonda duruyor jealbreak olmasa dahi itunes bu yedeği alırken bunu alıyor sonra restore yaparken yüklüyor....
bende bunlardan kurutlmak için icloud u açtım ve tektek yedeklenecek program ayarlarını seçtim totalda 200-300 mb bişey çıktı fotolar hariç..... yukarıda bahsettiğim işlemi yaptım temiz oldu..
saygılar....
-
Restore yaparken iTunes yedeklemeyi yapmayın, iCloud kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: kknd2kknd2
Arkadaşlar itunes üzerinden restore yapmayın.. çok fazla data geliyor geriye..
icloud üzerinden yedeklemek istediginiz uygulama ayarlarını seçerek bir kere yedekleyin cihazı sıfırlayın icloud üzerinden geri yükleyin o bölüm gidecektir.
Daha önce banada olmuştu... eski uygulamaların yedeğini hep tutuyor itunes..
örnek: 4.3.2 zamanından timeCapsul diye bir uygulama vardı onunla uygulamalarımı yedekliyordum sonradan farkettim ki bu yedekler telefonda duruyor jealbreak olmasa dahi itunes bu yedeği alırken bunu alıyor sonra restore yaparken yüklüyor....
bende bunlardan kurutlmak için icloud u açtım ve tektek yedeklenecek program ayarlarını seçtim totalda 200-300 mb bişey çıktı fotolar hariç..... yukarıda bahsettiğim işlemi yaptım temiz oldu..
saygılar....
Alıntıları Göster
Daha sonra "Yeni Bir iPhone Olarak Tanımla" seçeğini kullanın.
-
orijinal ios'a dönünquote:
Restore yaparken iTunes yedeklemeyi yapmayın, iCloud kullanın.
Daha sonra "Yeni Bir iPhone Olarak Tanımla" seçeğini kullanın.
Alıntıları Göster -
2 3 kişi aynı şeyi yazmış demekki çözüm o :D bi köşede dursun ios 6 da jb cıkınca geöerken kesin böyle yapıcam saolunquote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
orijinal ios'a dönün
Alıntıları Göster
-
beyler sorun şu bu cydiadan yüklediğiniz tweakler ve repolar others da görünür sorun oradan kaylnaklanıyor.bu sorundan kurtulmak için jailbreak siz kullanacaksınız telefonunuzu.quote:
Orijinalden alıntı: CCaGDaSS
2 3 kişi aynı şeyi yazmış demekki çözüm o :D bi köşede dursun ios 6 da jb cıkınca geöerken kesin böyle yapıcam saolun
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 27 Haziran 2012; 21:16:30 >
-
O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan
alakası yok -
quote:
Orijinalden alıntı: likable_21
quote:
O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan
alakası yok
Hocam bu facebook apps.ı şişiyor o other bu dosyalar olabilirmi? Nasıl engelleyecez ? -
hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: XanthiNquote:
quote:
alakası yok
Hocam bu facebook apps.ı şişiyor o other bu dosyalar olabilirmi? Nasıl engelleyecez ?
Alıntıları Göster
-
quote:
hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum
Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 28 Haziran 2012; 2:17:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: seyrusefer
quote:
hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum
Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas
AynI şekilde facebookda aynı habire şişiyor :( -
Lost'daki Others gibi bir şey bu Other da. Gizemli, korkulan..quote:
Orijinalden alıntı: seyruseferquote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ll/a iphone hangi ülkenin
- apple garanti uzatma
- dopamine jailbreak
- iphone model numarası ülke kodları
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- jailbreak nedir
- airpods şeffaf mod nedir
- ios 17 alacak telefonlar
- iphone ses tanıma nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X