Şimdi Ara

İphone OTHER çok yer kaplıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google amcaya da sordum da yarım saattir elle tutulur birşey bulamadım, itunes te 2 gb yer kaplıyor gözüküyor others kısmı...

İnstallous ta indirdiğim şeyleri yuklediğim anda kurulum dosyalarını otomatik siliyor öyle ayarladım buna rağmen neden veya ne 2gb yer kaplarki?

• Daha kimse buna bir çözüm bulamadı bendede 1.5gb şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Daha kimse buna bir çözüm bulamadı bendede 1.5gb şuan
    Restore zamanı gelmiş, ayrıca yedekleme için iCloud kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Alıntıları Göster
    Daha yeni 5.1.1 e geçip jb yaptım 5.0.1 deydi cihaz en fazla 1 hafta ya olmuştur ya olmamıştır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    valla ne kadar araştırırsan araştır çözüm bulamayacaksın

kendimden biliyorum

sırf o others kısmı yüzünden 2 kere restore ettim

başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

valla ne kadar araştırırsan araştır çözüm bulamayacaksın

kendimden biliyorum

sırf o others kısmı yüzünden 2 kere restore ettim

başka çare yok

Alıntıları Göster
    jailbreak dosyaları, iphone nun kullanamadığı ses, video dosyaları, diğer diller v.b. başka bi forumda bunlardan kurtulmak için bi yöntem vardı. ama burdan verebilirmiim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sinistrad

jailbreak dosyaları, iphone nun kullanamadığı ses, video dosyaları, diğer diller v.b. başka bi forumda bunlardan kurtulmak için bi yöntem vardı. ama burdan verebilirmiim bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Terminal olayını diyorsan denedim diğer dillerdeki butun klavye ve dil paketlerini sildim ama o kadar çok yer farketmedi, 100MB fln oynadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Terminal olayını diyorsan denedim diğer dillerdeki butun klavye ve dil paketlerini sildim ama o kadar çok yer farketmedi, 100MB fln oynadı

Alıntıları Göster
    İyide restore ettikten sonra yine doluyor o others bölümü.. geçende restore yaptım ama 2gb hala olduğu gibi duruyordu... :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

İyide restore ettikten sonra yine doluyor o others bölümü.. geçende restore yaptım ama 2gb hala olduğu gibi duruyordu... :((

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar itunes üzerinden restore yapmayın.. çok fazla data geliyor geriye..
    icloud üzerinden yedeklemek istediginiz uygulama ayarlarını seçerek bir kere yedekleyin cihazı sıfırlayın icloud üzerinden geri yükleyin o bölüm gidecektir.

Daha önce banada olmuştu... eski uygulamaların yedeğini hep tutuyor itunes..
    örnek: 4.3.2 zamanından timeCapsul diye bir uygulama vardı onunla uygulamalarımı yedekliyordum sonradan farkettim ki bu yedekler telefonda duruyor jealbreak olmasa dahi itunes bu yedeği alırken bunu alıyor sonra restore yaparken yüklüyor....
    bende bunlardan kurutlmak için icloud u açtım ve tektek yedeklenecek program ayarlarını seçtim totalda 200-300 mb bişey çıktı fotolar hariç..... yukarıda bahsettiğim işlemi yaptım temiz oldu..

saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: kknd2kknd2

Arkadaşlar itunes üzerinden restore yapmayın.. çok fazla data geliyor geriye..
    icloud üzerinden yedeklemek istediginiz uygulama ayarlarını seçerek bir kere yedekleyin cihazı sıfırlayın icloud üzerinden geri yükleyin o bölüm gidecektir.

Daha önce banada olmuştu... eski uygulamaların yedeğini hep tutuyor itunes..
    örnek: 4.3.2 zamanından timeCapsul diye bir uygulama vardı onunla uygulamalarımı yedekliyordum sonradan farkettim ki bu yedekler telefonda duruyor jealbreak olmasa dahi itunes bu yedeği alırken bunu alıyor sonra restore yaparken yüklüyor....
    bende bunlardan kurutlmak için icloud u açtım ve tektek yedeklenecek program ayarlarını seçtim totalda 200-300 mb bişey çıktı fotolar hariç..... yukarıda bahsettiğim işlemi yaptım temiz oldu..

saygılar....

Alıntıları Göster
    Restore yaparken iTunes yedeklemeyi yapmayın, iCloud kullanın.
    Daha sonra "Yeni Bir iPhone Olarak Tanımla" seçeğini kullanın.

• quote:

Restore yaparken iTunes yedeklemeyi yapmayın, iCloud kullanın.
    Daha sonra "Yeni Bir iPhone Olarak Tanımla" seçeğini kullanın.

Alıntıları Göster
    orijinal ios'a dönün
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

orijinal ios'a dönün

Alıntıları Göster
    2 3 kişi aynı şeyi yazmış demekki çözüm o :D bi köşede dursun ios 6 da jb cıkınca geöerken kesin böyle yapıcam saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

2 3 kişi aynı şeyi yazmış demekki çözüm o :D bi köşede dursun ios 6 da jb cıkınca geöerken kesin böyle yapıcam saolun

Alıntıları Göster
    beyler sorun şu bu cydiadan yüklediğiniz tweakler ve repolar others da görünür sorun oradan kaylnaklanıyor.bu sorundan kurtulmak için jailbreak siz kullanacaksınız telefonunuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 27 Haziran 2012; 21:16:30 >

• O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan

alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

O temp dosyalarıdır. Pc de ccleaner bu işi görüyor. Appstorede varmı bu işlemi yapan

alakası yok

Hocam bu facebook apps.ı şişiyor o other bu dosyalar olabilirmi? Nasıl engelleyecez ?
  • quote:

quote:

quote:

alakası yok

Hocam bu facebook apps.ı şişiyor o other bu dosyalar olabilirmi? Nasıl engelleyecez ?

Alıntıları Göster
    hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum

• quote:

hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum

Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 28 Haziran 2012; 2:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

quote:

Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas

AynI şekilde facebookda aynı habire şişiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

quote:

Alıntıları Göster
    Lost'daki Others gibi bir şey bu Other da. Gizemli, korkulan..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.