Şimdi Ara

İphone OTHER çok yer kaplıyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

Others bölümü sistem dosyalarını kapsar. Yani cihazla birlikte gelen uygulamalar vs. Bu nedenle o kadar büyük.

ağzı olan konusuyor:D sistem dosyası derken iphone nin kendi sistem dosyalarımı? öyleyse neden gün geçtikce others bölümü artıyor?

Bunları ben uydurmuyorum kardeş. Ben de bunu araştırdım ve yabancı sitelerde buldum. Hergün artıyor dediğin ne kadar artma? 1-2 mb? Emin değilim ama kullanım bölümünde belgeler ve veriler kısmı var orası da othersa giriyor olabilir. Ve sistem dosyaları others değilse nerde bu sistem dosyaları? 16gb lık iPadin neden 13,8gb ı kullanılabiliyor? Herkeste 2gb lık others var, bunlar sistem dosyaları değil, 16gblık iPadin 14gb ını kullanabiliyorsun. O zaman bu others ne? Sistem dosyaları nerde? 2gb lık hafıza niye yok sayılıyor?

Haci tele format at ve bir bak bakalim others bölümü kaç mb :) en fazla 400 mb inanmiyorsan bir dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Others bölümü sistem dosyalarını kapsar. Yani cihazla birlikte gelen uygulamalar vs. Bu nedenle o kadar büyük.

ağzı olan konusuyor:D sistem dosyası derken iphone nin kendi sistem dosyalarımı? öyleyse neden gün geçtikce others bölümü artıyor?

Bunları ben uydurmuyorum kardeş. Ben de bunu araştırdım ve yabancı sitelerde buldum. Hergün artıyor dediğin ne kadar artma? 1-2 mb? Emin değilim ama kullanım bölümünde belgeler ve veriler kısmı var orası da othersa giriyor olabilir. Ve sistem dosyaları others değilse nerde bu sistem dosyaları? 16gb lık iPadin neden 13,8gb ı kullanılabiliyor? Herkeste 2gb lık others var, bunlar sistem dosyaları değil, 16gblık iPadin 14gb ını kullanabiliyorsun. O zaman bu others ne? Sistem dosyaları nerde? 2gb lık hafıza niye yok sayılıyor?

Haci tele format at ve bir bak bakalim others bölümü kaç mb :) en fazla 400 mb inanmiyorsan bir dene

Othersda sistem dosyaları gözükmez istedigin YABANCI siteyede bak ( bu yabancı siteye bakmalarda klasik oldu ;) neyse dedigim gibi others'ı kaplayan cydia dski tweakler,repolar ve installousdaki apps lardır denemesi bedava installoustan bir app yükle ve others a bak sonrada o app installousun içinden sil ve tekrar others a bak en basit örnek bu dene ve gör :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 4 Temmuz 2012; 10:54:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Daha kimse buna bir çözüm bulamadı bendede 1.5gb şuan

Arkadaslar bu isin çözümü Apple da. Apple daha bu işle uğraşmak istemiyor ve isin kolayını böyle bulmuş. Bir App kurarken her ayrılan sistem dosyası others oluyor. Yani kolaya kaçma yolunu secmişler. Ama bir gün Buda yenilik olarak karşımıza gelecektir. Ve alkış.

• Açarmısın konuyu hocam hemen kendini alkışladın;)

• quote:

Açarmısın konuyu hocam hemen kendini alkışladın;)

Alkış kendime değil. Apple konferanslarını izlersen muhtemelen bu others olayına çözüm getirdikleri zaman öyle bir sunum yapacaklarki bu alkış o alkış olacaktır.

• konu hort :) 4.18gb others oldu. neden oldu? :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.