Şimdi Ara

İphone OTHER çok yer kaplıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

Lost'daki Others gibi bir şey bu Other da. Gizemli, korkulan..

• Bende ayarlar kismindan baktim, twitter 19 facebook 24mb. Twitter i kullanmiyorum ama face yi faal olarak kullaniyorum ama sisme yapmamis, siz de bir terslik olabilir.

Jb olayi mantikli geldi ama bir arkadas jb yapmadigim halde 1.5 gb demis other kismina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 28 Haziran 2012; 8:03:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cydia ile falan alakası yok.. Benim cihaz JB değil.. ve others kısmı 2gb'ın üzerinde...

Icloud yedekleme bende açık... ama geri yüklemeyi sonra nasıl yapıyorum icloud'dan??

itunes'dan restore diyorum, sonra "new iphone" diyip bırakıyorum, değil mi? Sonra backup'ı icloud'dan nasıl geri yükleyeceğim?
    Birde fotoğraf yayınımın icloud yedeklemesini kapattım. Onu da açmam lazım bu durumda değil mi?? 5gb yetmeyecek bana o durumda ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 28 Haziran 2012; 9:43:37 >
  • Müzik albümlerine kapak resmi falan ekliyorsanız bir kısmı bu others olarak yer kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberk2

Müzik albümlerine kapak resmi falan ekliyorsanız bir kısmı bu others olarak yer kaplıyor.

ama müzik kapakları mp3lerin içine gömülü oluyor..
  • Uygulamaları iCloud üzerinden nasıl yedekleyeceğiz ?
  • arkadaşlar bende de others 8.1 gbyt olarak gorunuyordu tam olarak yerini hatırlamıyorum ama uth.apx diye beyaz bir dosya buldum 8.1 gbytlık sildim sorun duzeldi itols kullandım,ama bayagı ugrastım bulmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

arkadaşlar bende de others 8.1 gbyt olarak gorunuyordu tam olarak yerini hatırlamıyorum ama uth.apx diye beyaz bir dosya buldum 8.1 gbytlık sildim sorun duzeldi itols kullandım,ama bayagı ugrastım bulmak için.
    Şu dosyanın nerede olduğunu yazsaydınız ne güzel olurdu.
  • quote:

arkadaşlar bende de others 8.1 gbyt olarak gorunuyordu tam olarak yerini hatırlamıyorum ama uth.apx diye beyaz bir dosya buldum 8.1 gbytlık sildim sorun duzeldi itols kullandım,ama bayagı ugrastım bulmak için.

Anahtar bu olabilir !!!birbir!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

İfunbox vb. Bir program ile mı sildin hocam ??

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

quote:

İtools kullandım demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum

Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas

o zaman söyle cvp vereyim size twitter 19 mb iken 450 mb gösteriyorsa 1 gb moden combat 3 oyununu kurarsak ne olur acaba bu sadece bir örnek

• ayrıca yabancı forumlarda biraz araştırın haklı oldugumu anlayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Cydia ile falan alakası yok.. Benim cihaz JB değil.. ve others kısmı 2gb'ın üzerinde...

Icloud yedekleme bende açık... ama geri yüklemeyi sonra nasıl yapıyorum icloud'dan??

itunes'dan restore diyorum, sonra "new iphone" diyip bırakıyorum, değil mi? Sonra backup'ı icloud'dan nasıl geri yükleyeceğim?
    Birde fotoğraf yayınımın icloud yedeklemesini kapattım. Onu da açmam lazım bu durumda değil mi?? 5gb yetmeyecek bana o durumda ya..

hocam cydiayla alakalı olmadıgını nasıl biliyorsunuz? ağzınızla icloud yedekleme açık bende diyorsunuz birde cydia ya çamur atıyorsunuz:D sizde icloud verileri doldurmus others bölümünü belli temiz bir format atın sonrada jb yapın bakalım others a nasıl şişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi likable_21 -- 29 Haziran 2012; 1:51:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyrusefer

quote:

hocam yukarıda da dedğim gibi cydia daki tweakler ve repolar şişiriyor o others ı diğer programların fazla etkisi olacağını hıc sanmıyorum

Soyle bir orn. Vereyim twitter'in normal prog boyutu 19mb fakat ayarlar, genel kulanimdan bakinca boyut 450mb! Saka gibi ama oyle ki bu sadece twitter ornegi! Diger bir cok programda bunu yapiyor. Jb ile pek alakasi yok. Hatta twitter'i silip tekrar kurdugumd hersey normala donuyor fakat sonradan yine kabariyor yavas yavas

o zaman söyle cvp vereyim size twitter 19 mb iken 450 mb gösteriyorsa 1 gb moden combat 3 oyununu kurarsak ne olur acaba bu sadece bir örnek

Su anda iste oldugumdan ve telden girdigimden resim ekleyemiyorum. Tiwitter zaten 19 mb gorunuyor fakat tiklayip icerige baktigimda 450mb. 590mb'lik bir oyun yuklu bende oynarim genellikle inanin onun veri ve belgeleri 1.2mb... Kisaca bunu kafadan uydurmuyorum. Bu face, tumblr icinde gecerli! Belki bunun farkli manasi anlami vardir ben bilmiyorum fakat tiwitter'i silince 450mb yerim bosaldigini iyi biliyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

quote:

İtools kullandım demişti.

Pardon hocam heyecandan görmemişim, ben 8 gblik kullanıyorum ve 3 gb others var. Ne yapacağımı da bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Şu dosyanın nerede olduğunu yazsaydınız ne güzel olurdu.

malesef dosyanın yerini hatırlamıyorum bu işlemi yapalı 15 20 gün oldu itols u kullanmıstım ama aynı işlemi ifunboxda gorur sonucda telin ıcınde yuzlerce klasor var sıra ıle parca parca klasorlerı masaustune kopyaladım hangısınde daha fazla veri var onu buldum oda beni 8.1 gbytlık bi işe yaramayan beyaz bir dosyaya goturdu dosyayı sildim işlem tamam

ama dediğim gibi bayagı ugrastım 1 saate yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonya79 -- 30 Haziran 2012; 21:03:46 >
  • Others bölümü sistem dosyalarını kapsar. Yani cihazla birlikte gelen uygulamalar vs. Bu nedenle o kadar büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Others bölümü sistem dosyalarını kapsar. Yani cihazla birlikte gelen uygulamalar vs. Bu nedenle o kadar büyük.

ağzı olan konusuyor:D sistem dosyası derken iphone nin kendi sistem dosyalarımı? öyleyse neden gün geçtikce others bölümü artıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Others bölümü sistem dosyalarını kapsar. Yani cihazla birlikte gelen uygulamalar vs. Bu nedenle o kadar büyük.

ağzı olan konusuyor:D sistem dosyası derken iphone nin kendi sistem dosyalarımı? öyleyse neden gün geçtikce others bölümü artıyor?

Bunları ben uydurmuyorum kardeş. Ben de bunu araştırdım ve yabancı sitelerde buldum. Hergün artıyor dediğin ne kadar artma? 1-2 mb? Emin değilim ama kullanım bölümünde belgeler ve veriler kısmı var orası da othersa giriyor olabilir. Ve sistem dosyaları others değilse nerde bu sistem dosyaları? 16gb lık iPadin neden 13,8gb ı kullanılabiliyor? Herkeste 2gb lık others var, bunlar sistem dosyaları değil, 16gblık iPadin 14gb ını kullanabiliyorsun. O zaman bu others ne? Sistem dosyaları nerde? 2gb lık hafıza niye yok sayılıyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.