Şimdi Ara

iphone oyun yukleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhab az once asphalt 4 oyununu ındırdım winscp ıle tele baglandım oyunun klasorunun uzantısını .app yaptım ıznını 755,775,777 gıbı farklı farklı denedım ama bı turlu telde goremedım bu arda versıyon 2.0.2 lutfen yardım edermısınız

• Klasörün içeriğindeki dosyaların da iznini 755 yapmanız gerekmekte, yoksa hiçbir şekilde çalışmayacaktır. Winscp ile oyunu attıktan sonra oyunun olduğu klasörün içine girip ctrl+a yapın ondan sonra properties'e girip izni 755 yapın, sorun çözülecektir.
  • icindekı dosyanın uzantısı ipa bunuda degıstırmelımıyım
  • ipa'yı winscp ile atıyorsan yanlış yapıyorsun demektir. ipa dosyasını masaüstüne at daha sonra sağ tıklayarak birlikte aç de ve winrar veya winzip'i seç onun altında ***.app adlı bir dosya çıkacaktır o dosyayı winscp kullanarak applications klasörüne at ve bir önceki mesajımda dediklerimi uygula
  • quote:

İPA'lar Nasıl Yüklenir

ÖNCELİKLE
    mobileinstallation dosyasını indirin ve buraya atın
    System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallatio n.Framework/
    http://raapidshare.com/files/140012277/MobileInstallation.rar.html
    İndirdigimiz İpa Dosyasını
    ITunes da Appications bölümüne sürüklüyoruz
    Sürükledikten sonra kopyalanan dosyayı sync yaparak iphone'umuza kuruyoruz
    Bu yöntemle izin ayarı ile(755 veya 777) winscp ile ugraşmamıza gerek yoktur!
    veya ipa dosyasına 2 kere tıklayarak da yukleyebilirsiniz

ingilizanahtarı

sylargray
    arkadasımızın söylediği yontemlede %100 verim alırsın ki ben bu yontemi kullanıyorum senin tercihine kalmış hangi yontemi seçeceğin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksidetr -- 31 Ağustos 2008; 2:26:37 >

• ikinizede cok tesekkur ederim...
  • merhaba arkadaslar ne yaptıysam olmadı programların logoları ekrana gelıyor yanlız ornek:""uygulama ısmı"uygulaması acılamadı yazıyor eksık kurdugum bırseymı var ? cozemedım bır turlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok ozur diliyerek bunlar sadece jailbreak iphone lerdemi gecerli acaba? bende yeni aldim iphone 3G 16GB ama nasil oyun yuklicem beles yoldan hanuz cozemedim...
  • Jailbreak olmadan crack lı ipaları hiçbir şekilde iphone a yükleyemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokaco

cok ozur diliyerek bunlar sadece jailbreak iphone lerdemi gecerli acaba? bende yeni aldim iphone 3G 16GB ama nasil oyun yuklicem beles yoldan hanuz cozemedim...

Özür dileyecek bişey yok baba, sora sora öğreneceksin tabii. Evet jb siz beleş yükleyemezsin. Yüklersin de sadece appstore'daki free olanları.
  • arkadaşlar benim tanıdığım bir abimin arkadaşı bulmuş ben 3 ay önce aldım garantisini kaldırıyor app store de bulunan bütün paralı oyunlar cydia ve appluous gibi proğramlarda beleş
  • quote:

cok ozur diliyerek bunlar sadece jailbreak iphone lerdemi gecerli acaba? bende yeni aldim iphone 3G 16GB ama nasil oyun yuklicem beles yoldan hanuz cozemedim...

jailbreaksız zevki çıkmaz...

http://forum.donanimhaber.com/m_27987900/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

jailbreaksız zevki çıkmaz...

http://forum.donanimhaber.com/m_27987900/tm.htm

Kesinlikle katiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.