Şimdi Ara

iphone-pc baglantı problemi......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıphone bılgısayara baglarken makıne kendını resetlıyor .......7yollu usb hub var butun yollarını denedım olmadı makınenın arkasındakı usb gırıslerınden denedım olmadı usb hub ı ıptal edıp denedım olmadı,ıtunes kaldırıp tekrar yukledım olmadı yanlız ıphone da bu sorunu yasıyorum touch baglarken boyle bı sorun cıkarmıyor.....baska bı bılgısayarda denedgımde boyle bı sorunla karsılasmıyorum muhtemelen sorun bılgısayardan kaynaklanıyor ama cozemedım bılen basına gelen varsa yardımcı olursa sevınırım.tesekkurler.............

• arkadaşım USB girişleri 1.1 ise biraz geçikme olabilir bağlantıda bende de oldu aynı şey bugün.İtunes un son versiyonu olduğunda emin ol üstteki bir seçenekte update var onunla yokla olmadı iphone bir reset at.umarım olur
  • Nasıl bir hata veriyor bunu bize yazar mısın? Sadece sorun hiç görmememisi direk kendine reset atması mı??
    Cihazının kilidi varsa onu iptal et.iTunes i başla kaldırdan uninstal et cihazını yeniden başlat ve tekrar bizim 1. sayfadan 7.6 iTuneas download var onu indir kur ve usb kablonu arkadaki direk usb girişine bağla ve aç görmesi lazım.
    PC görüyor mu peki?
    Bir de iTunes u kurduktan sonra PC kapat aç ve daha öncesinde usb kablosunu bağlama.iTunes'u aç sonra usb kablosunu bağla ve sonra da IPhone tak o zaman görür kilidi kaldırmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 6 Temmuz 2008; 8:20:09 >
  • makıne calısır vazıyette butun hersey yolunda ıtunes acıyorum ve ve usb baglantısıyla ıphonu baglıyorum ıphonedan baglantı sesı geldıgı anda bılgısayar dırek resetlıyıp kendını tekrar bastan acıyo................
    yazdıklarınızı okudum deneyıp tekrar foruma gerı donucem tesekkurler.........................
  • aynı problem bendede mevcut ve aynı şekilde oluşuyor. Laptopa bağlıyorum iphone u dire mavi ekran çıkıp resetliyor makine. format attım birçok itunes versiyonunu denedim olmadı. çözemedim birtürlü kafayı yicem artık. çözebilen birisi varsa yardımını bekliyorum. selamlar...
  • Merhaba arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım laptoba takınca mavi ekran çıkıp resetliyo fiziksel hata adında bişi çıkıyo cihazımı yeni formatladım bide böyle bi sorun nedn çıktı anlamadım doğru farklı cihazlarda denedim onlarda oldu ama benim makinamda olmadı eğer yapabilirseniz bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ..........
  • Aynı sorun bendede var.Kafayı yemek üzereyim::: yardımcı olacak arkadaş yokmu. Başka bir pc ye bağladığımda sorun yok....Lakin acer aspire leptop ile bağlandığımda oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YA ARKADAŞLAR ŞU İŞİ ÇÖZEBİLİCEK BİRİ VARSA ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLSUN

MSN : m.m.b.34@hotmail.com
  • Laptop USB voltajı dengeleyemiyor ve laptop kendini restart ediyor bu genelede yüksek güç çeken cihazlarda meydana gelir, sorunun nedeni laptop dan kaynaklanıyor, uygun usb driveri gerekiyor, bu driveri laptop üretisinden talep edin.
  • ya bu sorun bndede var cözebilen arkadaşlar bi yardım ediverin
  • arkadaşlar sorunun sebebini buldum bundan sona bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur heralde. entegre kamerası olan labtoplarda özellikler acerda i phone u bilgisayara baglayınca program cakıo. i phone u da kamera olarak görüo sorunun tek cözümü entegre kameranızı dewre dışı bırakmak
  • MErhaba arkadaslar aynı sorun bendede vardı ve kamera sıstemını devre dısı bıraktım ve bı ıse yaramadı restart etti bilginiz olsun ...
  • yav kimse bilmiyormu bu sorunun nasıl çözüleceğini :S
  • Ayni sorun bbde de var ama itools gibi programlara girince oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.