Şimdi Ara

Iphone PC Contacts Sync Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone'daki contactlerinizi PC'ye aktarmak için hangi address book'u kullanıyorsunuz. Ben bir çok custom field kullanıyorum iphone'da(Ev1,Ev2.. gibi) bunları windows address book veya outlook address book'a aktardığımda bir sürü bilgim kayboluyor. Bunun bir çözümü bulabilen var mı ?

• iphone da bir isme çok fazla numara kaydım var mesela.ama bilgisayarda windows kişilerinde sadece belli numaralar gözüküyor.bende hiç denemedim.
  • tamam orası öylede tekrar telefona aktarırken o bilgiler kayboluyor =)
  • hımmm
    valla ben hiç farketmedim açıkcası.hakikaten öyleyse çözüm bulmak lazım yahu
  • Bende aynı şekilde eski telefonuma bir kişinin altına cep-iş-ev-iş2 gibi 3-4 telefon kaydetmiştim. bunları outlook ile senkronize ettim ve hepsi outlook contacts a otomatik geldi. Outlook un contacts kısmında da business/mobile/home/home2/car/company gibi 19 ayrı seçenek var, dolayısıyla kaybolmadı. Bunlarıda itunes ile yeni i phone uma aktardım. Herhangi bir kayıp olmadı.
  • Sevgili Arkadaşlar;

Office 2003 Outlook kullanın bir kişiye 19 adet telefon numarası girebiliyorsunuz. Eger derseniz 19 yetmez onu bilmem işte
  • 19 yeter artar bile hatta ama ben custom field kullanıyorum outlook 2003 custon fieldlara izin veriyormu mesela, "Yazlık1" , "Oda2" gibi yani labelların değişmesine izin veriyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.