Şimdi Ara

iphone pil kullanım süreleriniz nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullandığınız cihazı, şarjdan sonra kullanım sürelerini ve şarjın yüzdesini yazar mısınız?

benim iphone 6s ios 9.2.1 şuan şarj yüzdesi 30, kullanım 4saat40dakika, beklemede 22saat48dakika.

sizce rakamlarım nasıl bana biraz az gibi geldi bazı kullanıcıların 8-9 saat kullanım aldıklarını okudum mümkün mü bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkPride

kullandığınız cihazı, şarjdan sonra kullanım sürelerini ve şarjın yüzdesini yazar mısınız?

benim iphone 6s ios 9.2.1 şuan şarj yüzdesi 30, kullanım 4saat40dakika, beklemede 22saat48dakika.

sizce rakamlarım nasıl bana biraz az gibi geldi bazı kullanıcıların 8-9 saat kullanım aldıklarını okudum mümkün mü bu?

haklısın benim arkadaşta var 7-8 saat alıyor
  • Bu app kullanim ve sürelerine göre degisir. Google da how to improve battery life yazarsaniz püf noktalarini gorür bir nebze fayda saglarsiniz. Ios 9.2.1 bazi cihazlarda bataryayi gercekten emiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i6 9.2.1 kullanıyorum. Şarj bence vasat. 30'dayken oyuna girdim, öyle ahım şahım bir oyun da değil. 5 dakika oynadım 26'ya düştü.
  • i6s: kastığım halde 5.5 -6 saat civarı kullanım alıyorum neredeyse tüm gereksiz şeyler kapalı ve tasarruf modu açıktayken kullanıyorm. bi arkadaşımınkiyle karşılaştırdığımda aynı kullanım süresindeyken benden genelde %20-30 fazla oluyor şarjı acaba ben neyi yanlış yapıyorm cihaz da daha çok yeni 2 haftalık
  • ip6 3g acik ken nette kullanım max 3saat 40dk 2g ile 8-9 saati görüyor os9.2.1 de.wifi de daha çok kullanım alınır ama denemedim.ios 8.de daha iyiydi.2g ile 10 saatleri görüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım 9.2.1 sürümünde şarj sorunu var. arkadaş bir senedir iphone 6 kullanıyor 9.2.1 den önce şarjın daha fazla gittiğini söyledi. yeni sürümü bekleyelim belki şarj süresinde artma olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 6 ios 8.4, 9.1,9.2 sürümleriyle 6.30-7 saati görüyordum. Şuan aynı kullanım şekli ile ios 9.2.1 sürümü ile 5.30-6 saat anca.

• İphone 5 9.2.1 ios surumu
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMakavelix -- 17 Şubat 2016; 8:20:46 >
  • Allahtan imzalar kapanmadan 1 gün önce 9.2'ye döndüm. 9.2.1'de gerçekten şarj sorunu var. Cihaz 5S 700-800 civarı şarj döngüsü var.

• dagnomels kullanıcısına yanıt
    9.2.1 şarj konusunda gerçekten berbat.Benim 3 haftalık 5s de 5.30-6 saati anca görüyorum.
  • İphone 6 9.2.1 ortalama wifi 3 g karisik kullanim 6 bucuk saat sure aliyorum

• Bende şarj konusunda 9.2.1 konusunda dertliyim i6 cihazımda 6 saati zor görür oldum genelde wifi ve 2g ile kullanmama rağmen

• bunun telefondan telefona değişmesi enteresan değil mi peki sizce ben anlayamıyorm da ? arkadaşımda da en güncel aynı telefon bende de aynısı nerdeyse aynı uygulamalar yüklü onun kullanım süresi 1 saate yakın fazla oluyor bende mi sıkınıt var o mu güzel kullanıyor acaba (6saat civarı kullanım alıyorm)
  • ozanaykds O kullanıcısına yanıt
    valla dostum dediğin gibi telefondan telefona değişmesi enteresan. ama ekran parlaklığının fazlalığı, arka planda uygulama yenileme, konum servisleri gibi seçeneklerin açık olması da şarjı etkileyen durumlar. yeni sürüm gelince şarj durumu düzelir umarım. 9.2.1 sürümü yüzünden neredeyse herkes şarjdan mağdur
  • Bende neden 6saat.20dakikayı geçmiyor. Telefon sürekli olmasa da arada ısınıyor (6s 64gb)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.