Şimdi Ara

iphone rehberi silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
26.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardes ikinci el iphone aldımda eskı rehberi nası silicem ??

• sileceğin kaydın üstüne gel sağ üstten edit (düzenle) e bas en alttaki kırmızı tusa bas sonra bidaha gelen kırmızı tuşa bas. bunu tüm rehbere teker teker uygula.
  • IPhone PC Suite kurup,tüm kayıtlı kişileri seçerek bi seferde tamamını sileceksiniz.Tek tek elle silmek çok zaman alır.

Bir de;
    Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün içerik ve ayarları sil
    yöntemini uygulayabilirsin.
  • ayarlar/genel/sıfırla bölümünden tüm içerik ve ayarları sıfırlayabilirsiniz.
  • installere gir iSim Programini kur sonra programi aç Delete ALL bas hepiciği gitsin aynı program ile sim rehberini iPhoneye at =) kolay gelsin
  • hocam pc suit kurunca rehberi goremiyorum. sorun ne olabilir? hatta en son surumunu yukledim. "select all" diyebilcegim bi ekran gelmiyo. baska ne onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baha40n

IPhone PC Suite kurup,tüm kayıtlı kişileri seçerek bi seferde tamamını sileceksiniz.Tek tek elle silmek çok zaman alır.

Bir de;
    Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün içerik ve ayarları sil
    yöntemini uygulayabilirsin.

senın yuzunden (Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün içerik ve ayarları sil) yaptık yazdıgın seylerı tlf su an acılmıyor.
    4 surumune yukseltmek gerekıyor beklede ios 4 unlock cıksın konuyu tam olarak bılmıyorsan yazma
    cogu adam yurt dısı unlocklu kullanıyor telefonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LOCKED PİN YAZIYOR ŞİMDİ...İPHONUM ACILMIYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.